TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21.0

aa olur mu dostum?? hedefimiz Avrupada kupa kazanmaksa bu iş Baros'la olur mu?? :)

camahh'ı transfer etmemiz lazım o oynamalı. Sonra Nonda'yı tekrar kaybetmekten korkmuyor musun? :)

:asd: Baroş bitirici olmadıktan sonra gol atmış neye yarar :asd:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21.0

Biraz havaya girelim :cool:

N"ELANO" Yalniz Birakir Miyiz Sandiniz? "KADER" Bizi Ayirmadigi Sürece Biz "HARRY" Daim Bural"ARDA"yiz, Di"MILAN"?

"SARP" kayalıklar olsada önümüzde"SABRI"mızla aşarız her engeli..tek"UĞUR"um renklerin..

Hiç bir "SERVET" bedel olamaz sevdamıza.Hiçbir "BALTA" giremez SARI KIRMIZI ormanımıza.

"EMRE"t ölelim armanın uğruna.."UFUK"ta "AYDIN"lık var görebiliyoruz ve kolkola "BARIŞ"ça yürüyoruz "TOPAL"lamadan durmadan

döktürmüşsün :005: :)

0-4

N"ELANO" Yalniz Birakir Miyiz Sandiniz? "KADER" Bizi Ayirmadigi Sürece Biz "HARRY" Daim Bural"ARDA"yiz, Di"MILAN"?

"SARP" kayalıklar olsada önümüzde"SABRI"mızla aşarız her engeli..tek"UĞUR"um renklerin..

Hiç bir "SERVET" bedel olamaz sevdamıza.Hiçbir "BALTA" giremez SARI KIRMIZI ormanımıza.

"EMRE"t ölelim armanın uğruna.."UFUK"ta "AYDIN"lık var görebiliyoruz ve kolkola "BARIŞ"ça yürüyoruz "TOPAL"lamadan durmadan

Face den mi buldun :)) bende görmüştüm çok hoşuma gitmişti ama yazmamıştım. İşallah Topallamadan geçelim şu maçı da. kanatlıları sevindirmeyelim bayram bayram.

Uğur , Caner , Barış , Aydın , Kewell , Nonda icin kacırılmamısı gereken bir maç ufak bi rotasyon iyi olur aslında :/ Elano da oynamalı maç eksiğini kapamalı hem daha cok alısıyor takıma..

https://www.gscimbom.com/forum/bahi...alatasaray-21-eylul-21_00-skor-tahmini-4.html

Buraya yaz istersen,olurmu olur :)

Face den mi buldun :)

Hayir.Ben de daha once biraz daha kisasini bulmusdum,Keita,Harry,Milan vardi ama genisletmisler kadroyu :o

döktürmüşsün :005: :)

Dokturenin eline saglik diyelim.Adrenalin lazim 1 saat kaldi..

Süpermiş, maçı seyredemeyebilirdim. Fikrimi değiştirdim. Harbi güzel ya...

bence kalede ufuk başlamalı leo dinlensin çok kastı kendini ;)

Haha Lig TV'de vatandas ne diyor? programinda fenerlilerin caresizligini, bizim takimimizi ovmelerini keyifle seyrediyorum. :D

Baros,Mustafa ve Emre Aşık geçen hafta sarı kart gördüler,İnşallah bu hafta kontrollü oynarlar ve kart görmeden maçı tamamlarlar,En çok Baros için korkuyorum,böylesine formdayken kart cezalısı olmasına hiç istemem. İnşallah sakatlıksız ve cezasız bir maç olur.

takımdan okkalı bir bayram hediyesi istiyoruz..:)

Keita'nın da dinlenmesi gerekiyor bence. Caner'i sol açık gibi oynatıp Arda'yı sağa çekebilir. Veya Elano'yu..

Caner---Baros----Arda

--------Elano----

----Sarp----Barış

ek$isozluk'ten :

bu sezon galatasaray o kadar muhteşem bir takımdır olmuştur ki hiç bir dünyevi güç galatasaray'ın karşısında duramayacaktır, bu nedenle de oynanmasına gerek olmayan galatasaray'ın 3 puanı sadece kaç gol atarak kazanacağının beklendiği maçtır.

(portogallo, 21.09.2009 13:14)

Vatandaş nediyor programında pek rastlanmaz aslında ama nasıl olduysa objektif fenerliyi buldular :)

Leo Franco

Uğur

Emre Aşık

Servet

Caner

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

Keita

Elano

Kewell

Baros

Kaynak: Maraton

baros cezalı duruma düşerse nonda var evelallah

3.16 gol ortalamaı yakalamışız resmi maçlarda ama hala içlerine kötü his düşen arkadaşlar var.Keyifli bir maç olacak hepberaber göreceğiz..

Vatandaş nediyor programında pek rastlanmaz aslında ama nasıl olduysa objektif fenerliyi buldular :)

Bende onu izliyordsum. Fenerlilerin alayında korku ve sıkıntı var. Tüm fenerliler kendi aldıkları puanların şişirme ve şansla oldğunu söylüyorlar. Ama futbolun ve toğun adaleti yoktur bunu da unutmayalım ve işimizi şansa bırakmadan 3 puan 3 golle yola devam edelim.

Geri
Üst Alt