TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21

Bu maçın sonucu ne olursa olsun hakem tam bir skandal rezalet ötesi!!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21

Kendimize gelmek zorundayız.tamam 14 kişiye karşı mücadele ediyoruz ama bu maç böyle bitmemeli.Bişey soracağım bana Baros'un golü ofsayt değil gibi geldi doğru mu görmüşüm?Penaltı rezilliğini zaten tartışmıyorum.

beyler barosun verilmeyen golünde, barosun değilde ceza sahasında duran diğer oyuncumuzu tutan adamın ayakları barosun gerisinde gibi geldi bana. pozisyon net gol gibi duruyordu. yanlış görmedim değil mi?

Takımı bu sezon ilk defa bu kadar ruhsuz görüyorum.Çok amaçsız, organize olmak bir yana başı boş bir futbol ortaya koyuyorlar.

Orta sahada Mehmet ve Sarp'ta uyuyor.Bu iki isim orta sahada kontrolü ele alırlarsa maçı rahat çeviririz.Topu ayağımızda tutmamız gerek.

Baros-Nonda değişikliği mutlaka gerekli.Ayrıca maçın gidişatına göre Barış Topal değişikliği ve Elano Aydın değişiklikleri de olabilir.

Keita girmeli, Kewell çok top kaybediyor.

İkinci devre toparlanacagimizi düsünüyorum

Keita ve Hakan balta girmeli .

Hadi orta hakem görmedi pozisyonu yan hakem nerdedir ya? Bu resmen emek hırsızlığı....

Bu hakem vAllaha bilerek yapiyor, görmemis olamaz o penalti pozisyonunu daha macin basi penalti+ kirmizi kart olucakti mac bitmis olurdu zaten ozaman, eeee Azize bosuna 3 senelik sampiyonluk sözü vermedi ayarlamistir herseyi önceden serefsizler

60 dk'ya kadar gol atmamız lazım sonrada kasımpaşa oyunda kopar 1-3 alırız gibime geliyor..

acik gorunen sorun, malesef Canerde cok pas hatasi yapti ve pozisyon almasinda cok bocaliyor.

bu macin kilit adami Keita olur, ki mac cok fizik bir mucadele icinde geciyor.

maca cok fazla rahat basladik, ve hakem yerinde penalti ve kirmizi karti cikarsaydi yine o sekilde rahat bir halde devam ederdik.

bir yandan iyi oldu, oyuncularimiz uyanmalari lazim oyle elini kolunu sallaya sallaya her maci galib gelecegimiz diye birsey yok. zaten her zaman avrupa maclarindan sonra puan kayiblarimiz olmustur, bunu kirmamiz lazim.

İkinci devre toparlanacagimizi düsünüyorum

Keita ve Hakan baltanin girisiyle 2-1 çeviririz maci .

Bu maci rahat aliriz. Ancak dikkat etmemiz gereken seyler var.

-Servet, Sabri ve Caner'de rakip nasilsa zayif, ben de hunerlerimi gosterip Barcelona'ya goz kirpayim seklinde bir heves var. Adam gibi gorevlerini yapsalar birsey olmayacak. Ikide bir top surmeye kalkip kaptiriyorlar topu.

-Caner olmaz. Hakan Balta'ya sallayan arkadaslara diyorum ozellikle.

-Mustafa Sarp-Topal ikilisi hem cok yavas, hem de ileriye top dagitamiyorlar. Oraya bir an once Ayhan'in gelmesi sart. Devre arasinda da iyi bir transfer.

Yoneticisinden, futbolcusuna taraftarina sark kurnazligi ornegi sergileyen Tayyipspor kulubune, 80 yasindaki anneannemin bile cok net gorebilecegi elleri goremeyen kokorecci kilikli hakeme ise hic deginmek istemiyorum.

Burda faturayı sabriye çıkarma takım olarak çok çok kötüyüz

Yediğimiz golün faturası %100 Sabriye aittir. Göz göre göre takip ettiği adamı bıraktı, sonra Emre Aşık'a işaret ediyor adamı tut diye Emre napsın Sabri'nin kovalaması gereken adam güle oynaya asist yaptı.

bana kalırsa canerin yerine hakan mehmet topalın yerine ayhan son 20 dk da kewell çıkıp keitanın girmesi gerekir

Cok sinirliyim gercekten. Hem hakemin kararlarina ( Ali Gunesin hareketine penalti birde ustune veremedigi kirmizi kart ve Murat Erdoganin yaptigi kirmizi kartlik harekete, birsey yok demesine ) ve Galatasarayimizin kotu oynamasina. Aslinda bir yandanda seviniyorum, cunku kac defa uyardiysamda burdaki taraftarlarin en az yuzde 90 i ucuyordu cunku. Fb Manisaya karsi kotu oynadi ve o kadar dalga gectik. Ertesi gunu 4-5 tane atariz dedigimiz Ankarayi zar zor yendik. Dun yine fb yi elestirdik hatta Galatasarayimizin mac topiginden fazla yazilmis nerdeyse, ve ertesi gunu Kasimpasayla oynuyoruz ve yine oyun berbat. Umarim bundan sonra artik ders olurr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ayhan iyileşmedi mi hala? Mehmet Topala artık tahamülüm kalmadı,kaç maçtır böyle.Hem Sarplada uyum sağlayamıyor..

Caner - Balta degisikligi olmaz ve Keita oyuna girmezse birakin kazanmayi berabere bile kalamayiz.

Arda nasıl kaçırır hayret ettim gerçekten bir düşüş var onda biran evvel toparlanması gerek.

İkinci yarı Ayhan-Keita girerse maçı çeviririz diye düşünüyorum.

topal ve sarp yanyana oynamaya başladığından beri futbolumuzu korkunç bir halde

bana kalırsa canerin yerine hakan mehmet topalın yerine ayhan son 20 dk da kewell çıkıp keitanın girmesi gerekir

Keitanın hakanın ayhanın hemen girmesi lazım yoksa zor çeviririz maçı

Geri
Üst Alt