TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21

Penaltı pozisyonunda kasıt olduğunu düşünüyorum. Resmen elle oynanan pozisyonu 2 hakem birden nasıl göremez, anlamak mümkün değil.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21

Kendimize gelmek zorundayız.tamam 14 kişiye karşı mücadele ediyoruz ama bu maç böyle bitmemeli.Bişey soracağım bana Baros'un golü ofsayt değil gibi geldi doğru mu görmüşüm?Penaltı rezilliğini zaten tartışmıyorum.

Evet Baros'un golü kesinlikle ofsayt değilde Kasımpaşalı bir oyuncunun arka ayağı Baros'tan çok daha kaleye yakındı yardımcı hakemde skandal

Hakeme baktıkça içimi fazlasıyla döküyorum.Allah günah yazmasın ama hakem mübarek bayram gününde çok hayır duası aldı benden.Bukadarda şerefsizlik olmaz ki kardeşim.Neyse dönelim maça;

Bugün çok kötü bir oyun sergiliyoruz.

1.Sebep: Keita'nın yokluğu

2.Sebep: Arda'nın performans düşüklüğü

3.Sebep: Caner'in son paslardaki basit hataları.

Bu 3 oyuncunun üzerine gidilirse bu maçta sonuca etki edilebilir.Sanki birazda Sabri eski günlerini anımsatırcasına oynuyormuş gibi.Bayram geldi hayır duası mı istiyor acaba?

Arkadaşlar Hakem %100 pozisyonu görğyor ve çalmıyor!!

Dedim ya bitti bu herifin hakemliği kırmızı tombalak süratlı!!

Bu maç planlanmışç Baros un pozisyonundaki 10 cm i gören ZAT lar 2 kişi birden penaltıyı göremiyor. Kewell ın önünden bilmeyerek Elle topu kaçırmaını göremiyor.

Kimse HATA demesin bu hata değil kastidir.

antu da bile neler diyor adamla skandal böyle maç olsa biz yeri gökü oynatırız diyorlar.

8. dk da bitmiş maçtı normalde!! o pozisyon takımın tüm konsantresini bozdu ve ara esnada golü yediki

Toparlanmamız gerek.

Yeneceğiz, yeneceğiz, yeneceğiz başka bir yolu yok, yeneceğiz.

haydi ASLANLAR ELANO BAROS ÇIKTI KEİTA NONDA GİRDİ

Sonuç ne olursa olsun peşindeyiz Galatasaray

Keita ve Nonda girdi. Elano ve Baros çıktı.

Nonda ve keita giriyor.

Bakalım kasımpaşa da zenci sever belki. nede olsa fenerin kız kardeşi :D

Hakemin kararları takımımızın moralini çökertti bence verilmeyen penaltılar ofsayt diye sayılmayan golümüz bu maçta kasıt var gibime geliyor birazda :mad:

Sene başında aurelio alınsın dediğimizde birçok kişi Topal,Sarp var diyodu aynı oyuncu tipi değil diyoduk laf anlatamıyoduk Ayhan yok bu takımda topu ileri çıkarcak top yapacak adam yok.

Keita ve Nonda oleey.

yahu ne güzel ligde son iki maçtır gol yemiyorduk yine yedik golü şu anda en iyi oynayan leo o olmasa 2-3 gol yemiştin şimdi

Arda nasıl kaçırır hayret ettim gerçekten bir düşüş var onda biran evvel toparlanması gerek.

İkinci yarı Ayhan-Keita girerse maçı çeviririz diye düşünüyorum.

Abi cocugun üzerinde o kadar yük bindirildi, cökmezinden degil. 2-3 mac kötü oynasa bile, hemen elestirmemeliyiz...

1 penaltı 1 gol ve birçok pozisyonumuzu yiyen hakemin bu yanlı tutumunu sürdürmesi haline işimiz çok zor.Beyefendi maçı katlediyor resmen.Zaten etkili bir futbol ortaya koyamıyoruz üstüne bir de hakem eklenince hepten koptuk maçtan.İkinci yarı hakemlerin aklıllarını başlarına almaları varsa gözlüklerini gözlerine takmaları gerek, bi zahmet.

Harryi seviyoruzda karizması yeterle olmuyor bu işler

31-32 yaşında gelmiş,2 kez çapraz bagı ameliyatı olmuş fazla tempolu oynamasını beklemeyin

Gelecek sezon Kewell kalsın ama 6+2 için kalsın sol kanada Keıta gibi bir adam bulmamız lazım

10.haftanın hakemi şimdiden belli:İlker Meral

Ben şimdiden söyliyim de sonra şaşırmayın....

Kewell niye oyunda acaba.

Fenev JR. zenci sevev.. ;)

Geri
Üst Alt