TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

kewell elano kötü oyuncularmı..bugun arda keita oynar yarın kewell elano olmadı aydın var oda iyi adam...çok rahat rotasyona sokabilir rijkaard bu takımı....

Bu arada Bizim 15 milyon euroluk as santrforumuz 3 golde .gs nin 2 milyon euroluk yedek santrforu 5 golde.

nonda+baros+kewel=12 gol attılar

güiza+semih+alex = 6 gol attılar

geçen sene de benzer bir görüntü vardı.

6´da 6 yapıyoruz şunun zevkini alamıyoruz bu herifler yüzünden. her maç 3 atıyorlar öyle ya da böyle gıcık oluyorum.

heriflerin bütün oyuncuları arzulu tempolu ve baskılı oynuyolar...bizde emre dışında böyle bir adamımız yok kabul edelim heriflerin hücum gücü acayip...keita‚arda elano kewell kenar adamları çok iyi...bizde herkez yürüytor...bunu kabul edelim

:cool:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Moritz iyiki çıktı.Allah yardım etti sayılır.Adamı durduramıyorduk yahu.Şaka gibi top ayağına yapışıyordu.İyi topçu adam, Murat'la birlikte takımı toparlarlar.Kasımpaşa'da potansiyel var aslında.

Ayrıca orta sahada Mehmet çok sıkıntı yaratıyor.Hala kendini bulamadı.Ayhan veya Barış'ın formayı alması gerek.Yoksa her maç kaldırmaz bu futbolu.

Geçen seneki Nonda'yı aç bir izle, gelip burda bir bir şeyden çakıyormuş gibi hava atma. En sevmediğim insan mütavi olmayan insandır. Ondan sonra sana birisi Baros şöyle iyi böyle iyi deyince, benimle muhatap olma anlamında cümleler kullanıyorsun... Komik görünüyorsun renkdaşım yorma kendini.

giris2009.jpg

Edit.

1-0 ken 3-1 aliriz diye yazdim buraya, nonda hakli cikardi gene:)

Ben korktuğumu söylemiştim maç öncesinde ve öyle de oldu.. Baldan bir gol attıktan sonra üstüne yattılar ama bu sefer işlemez.. Keita ve Nonda'yı oyuna alarak yine kalitesini konuşturdu teknik heyetimiz.. Herşeye rağmen tebrik ediyorum ASLANLARI..!!

Hakem hakkında birşey demeye gerek yok zaten herkes kimin ne olduğunu ve ne yapılmaya çalışıldığını biliyor.. Ağızlarının paylarını eninde sonunda alacaklardı, biraz geç oldu ama sonuç olarak oldu..

Benim takıldığım nokta şu Elano'nun takıma bir türlü uyum sağlayamadığı.. Bir maç iyi bir maç kötü yeri de belli olmadı.. Arda ortada olmak zorunda artık bu da belli oldu.. Keita vazgeçilmezmiş onu da anlamış olduk :) Nonda ise kalitesiyle yine kendini kanıtladı.. :)

Biraz heyecan oldu güzel de oldu sonuç olarak temiz bir galibiyet.. Hakeme rağmen temiz goller ve temiz bir galibiyet.. Helal olsun hepsine.. Durmak yok yola devam(!) :)

süper Lig Lig sonuncu da dahil Hiçbir takım bir takıma bu kadar ezici bir baskı kuramadı!!

Rakibin 3 oyuncusu da adaleleleri o baskıya yetmediği için oyundan çıkmak zorunda kalmadı...

Hiçbir takıma karşı böyle hakem LİNCİ yapılmadı!!

Penaltı + Kırmızı

Son adamı indir Kewell ı arkadan en yaknı adam 20 metre ve Sarı kart

Kewell : Last man diyor!!

Hakem aldığın para da Haram olsun.

GS sezonu en güzel sakin futbollarından birini oynadı. Tempo görmek isteyen görmüştür sanırım. 1-2 pozisyon verdik ilkyarı da o da olacak o kadar hiçbir takım yok ki pozisyon vermeden maç bitirsin.

fox da spiker ilker meralin "entresan kararları" dendi :D

Bence maçın yıldızlarından biri Leo Franco'ydu,sezon başından beri ne toplar çıkartıyor adam bu maçtada müthişti..

Nonda:Aykutu da tebrik ediyorum,20 dakika bile oynasan 3 tane atarsin demisdi

Guzel insan Bahri gazetecilikde tavan yapti: Aykut falcimidir?

Nonda Gulerek: Onu da kendisine sorun

:ciftetelli:

Yasasin zenci kardesligi. Nonda - Keita.

Pana'da Elano , Baros. Kasımpaşa'da Keita , Nonda.Bu rotasyonu yaratan Riijkard'tır.Her maç öncesi duruşuyla, oyunu okuyuşuyla , yerinde hamleleriyle ve maç sonu efendiliğiyle o bir tarz. Teşekkürler Riijkard.

Şu kısacık zamanda yarattığın fark için teşekkürler.

Kasimpasa & Ilker Merali yendik,tebrikler G.Sarayim AMA Sonuc ne olursa olsun 6 haftanin en rezalet hakem kararlarinin ciktigi macti..

Bizim bugun kaybedecegimiz puan/puanlarin hesabini nasil verecektiniz..Ama siz alistiniz ve bu lig malesef bu kadar.

Fenerin kardeside zenci seviyomus :D

Bu maci sadece kasimpasaya karsi kazanmadik, hakemlere, yönetime karsida kazandik!

NONDA HAYAT ONDA! :cool:

Nondayı linç edecekler otobüsün önünde :D Lan yavaş sarılın sakatlıcaksınız adamı

screenhunter3.png

Geçen seneki Nonda'yı aç bir izle, gelip burda bir bir şeyden çakıyormuş gibi hava atma. En sevmediğim insan mütavi olmayan insandır. Ondan sonra sana birisi Baros şöyle iyi böyle iyi deyince, benimle muhatap olma anlamında cümleler kullanıyorsun... Komik görünüyorsun renkdaşım yorma kendini.

Geçen sene niye herkes sadece Nondaya yüklendi?

Bitikmiş bilmemneymiş zaten geçen sene takımın hemen hemen hepsi bitilkti Skibbe efendi ANTRENMAN yaptırmıyordu ondan herkes çok güçsüzdü

Azize ve Tayyip'in bu işte parmağı olduğuna eminim o yüzden ikisine de kapak olsun diyorum buradan ;) Bu takım bu kadar şeye rağmen şu maçtan 3 puanı çok temiz bir şekilde alıyorsa başkalarına sadece susup daha fazla ezilmemek düşer :) Saygı gösterin ulaynn..!! :D 10.hafta tam bir kapak alacak hepsi.. Az kaldı bekleyin ;)

2. Edit.

Geri
Üst Alt