TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Ali Güneş elle oynadım dedi.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Ali Güneş : DÖnen topa kafamla uzanamadığım için elle vurdum, yalan söylemeye gerek yok. Hakem görmedi hata yaptı . İlerleyen dakikalarda ise hakem bütün kararlarını aleyhimize kullandı.Kırmızı kart + penaltı.

Bahri : Hakem gelip sordu mu maç içinde gelip?

Ali GÜneş : Yok sormadı . Arda gelip sordu, bende penaltı dedim.

Ali Güneş su an her seyi soyluyor zaten,her kes gordu,kaleci gibi uctum,cikardim diyor,soguyorum bu lig'den,

antuca olucak ama keske bu arma,bu forma,bu renkler bu ligde olmasaydi ya da boyle hakemler..

Ya bu arada Kasımpaşa'nın kalecisi çok iyiydi bilmiyorum farkettiniz mi kaç tane pozisyon çıkardı adam

arkadaslar tezgah kurulmus. mascın basında kopacak, belki tarihi farka gidecek mac emek hırsızları tarafından katledilmiştir. Hayatımda seyrettiğim en kepaze hakem yönetimi. Tezgah o kadar planlı ve sistematik ki, şimdi de %100 futbol'da panter ali güneşin, kör hakemin, kewell'ın pozisyonundaki Kasımpaşa'lı oyuncunun geri pasının esamesi yok.

Galatasaray kaleyi ablukaya almış, teknik yönetim mükemmel işler yapmış esamesi okunmuyor. Rijkard'a sallıyor bir de..

sinir krizleri geçiriyorum!!

Hakemi parçalamak istiyorum!!!

Şu maç aksi bir skorla bitse neler olurdu neler.Olacak iş değil adam resmen kaleci gibi uçtu.

40454853.jpg

Yazıklar olsun İ.Meral.

Hakem nasıl 2.devre bizim lehimize maç yönetti diyorlar şaşkınlıklar içindeyim.Keita'ya atılan dirsekler,Kewell'ı gole giderken indirip bariz gol şansı olmasına rağmen sarı kart gören bir futbolcu.Bu büyük skandallara rağmen 3 golle 3 puanı aldık.TEBRİKLER ASLANLAR.

Aleyhimize kullanmış Ali'ye göre.Peki Ali geri kalan elle oynamaları,futbolcuların hakeme küfrederek el kol yapmasını,Kewell'ın düştüğü pozisyonun bariz gol şansı olmasını ve en önemlisi kendisinin yemesi gereken 2. kırmızıyı görememiş mi?

Gol anı:

Nonda: (Topa vurur) Ahanda gol!

Kaleci: Yo,gol değil.Hakem gel bi.

Hakem:Ne var lan?

Kaleci: Yenilicez bu gidişle.

Hakem: Bir şey olmaz,ben varım.

2. Gol anı:

Nonda: Ehehehe yine gol!

Kaleci:Ya gol oldu yine.

Hakem:Ofsayt!

Nonda: Ne ofsaytı,gel vestelden yakın pozişında bakalım.

Hakem:Ne ofsaytı,ofsayt ne arar lan bazarda? Şaka yaptım.

Kaleci:Döneksin hakem.Fenerasyona söylücem attırcak.

Hakem:S.... T_T

3. Gol anı:

Nonda: Evet,gooolll.. =)

Kaleci: Azize s....cak ağzımıza.

Hakem:Olmadı lan.

Kaleci:Olur gibi oldu.

Yılmaz Vural:Lan bu Sarı Lacivertin zencilerden çektiği nedir Yarabbim?

Hakem:Gitti para.Otel alacaktım.

Kaleci:Babayı alırsın artık.

40454853.jpg

hesap ver ilker meral

Arkadaşlar Kewell ın pozisyonunu niye konuşmuyorsunuz??

Son adam ya!! Koray'ın elle çıkardığı top peki?

Geri pas ?

Bu Galatasaray öyle büyük takım ki hakem bile engellemedi.

%66 ya %34 gibi bir oran var topla oynamada!!

İyi ki kazandık, yoksa tam anlamıyla kafayı yerdim... Hakemin o pozisyonu görmediğine inanmıyorum; gördü ve çalmadı.

Geçen sene niye herkes sadece Nondaya yüklendi?

Bitikmiş bilmemneymiş zaaten geçen sene takımın hemen hemen hepsi bitilkti Skibbe efendi ANTRENMAN yaptırmıyordu ondan herkes çok güçsüzdü

Hocam kendisine bakmıyor gibi bir hali vardı. Sende izledin, bende izledim sonuçda. Önündeki topa koşamadığı maçlar vardı, moral - disiplin(çalışmak babında) eksiklikleri açıkça görünüyordu. Veya çalışıyordu bilemem ama bir problemi vardı, eh gelmiş 30 küsür yaşına... Ayrıyetten karşılaştırdığın adam Milan Baros geçen sezonu gol Kralı olarak bitirdi. Yük sadece Baros'un üzerinde kaldı. Tabiki insanlar fazlasıyla eleştirecekti. Milyon kere verilen bi Emre Aşık örneği vardır önünde.

O zaman şöyle düşünelim bir daha ki maçda Nonda çok kötü oynadı Baros girdi 3 gol attı, olamayacak bir şey mi ? Form ile Moral ile alakalı biraz da. Sen onların onlarda senin kararına saygı duymalı tabiki. Neyse fazla gevelemenenin anlamı yok Nonda tüm Galatasaray sevenlerine Bayram hediyesi vermiştir, ne mutlu bizlere..

Kotu oynadik; ama hem hakemi hem de anti-futbolu yendik. Nonda'ya helal olsun. Su bir haftada Ayhan'in bir an once takima adapte olmasi lazim.

İlk yarı kötüydük ama ikinci yarı iyiydik.

İlk devrede çok top kayıpları yaptık zira sıkça bahsettiğim sarp-topal ikilisinin aynı tipde oyuncu olması ve orta alanda fazla top kayıpları yapıp ayhan gibi ileri-geri oyunda toparlayıcı işlevleri olmadığından ve pasif kaldıklarından ilk yarı orta alanda çok kötü bir futbol oynadık.Baros gene tutuk bir oyun oynayıp ayağına gelen topları ezdi,aynı şekilde elanoda kötüydü bugün.Defansda hakan baltanın yerine oynayan caner benim görüşüm ilk kez 11de olmanın verdiği bir heyecan yaşadı ve ilk yarıda kötü oynayanların başında geliyordu zira çok pas hatası yaptı ancak reijkard ona güvendi ve maçta tuttu bence doğru bir karardı çünki canerin gerçek futbolu bu değil biraz zamana ihtiyacı var.

İkinci yarı Mr.Anakonda ve fildişi sahilinin azgın boğası keita girince maçın seyri değişdi.Çok gol posizyonuna girdik,adeta kasımpaşayı kendi sahasına hapsettik.Hakemin kewell'ın düşdüğü posizyona bariz kırmızılık iken sarı vermesi maçın hatasıydıiaynı şekilde kırmızık çok posiyonu es geçti,maçı kötü yönetti ancak nonda ve keita harika bir oyun çıkardı.Oldukça uyumlu bir ikili oldular ve 2 golün pasınıda keita verdi.Arda yine asistçilik rolünü bırakmadı ama oda 2 net gol fırsatını tepti ancalk kaptan gibi oynadı 10 numara gibi sahadaydı.Kısacası arda turan liderlik vasıflarını sonuna kadar kullandı sahada.

Maç sonrası şöyle bir baktığımızda form grafiği olarak baros yerine nondanın ilk 11 çıkması şuan için mantıklı görünüyor.Baros son haftalarda gol atmasına rağmen son vuruşlarda etkisiz kalıyor,sıkı markajda bunalıyor.Nonda ise bizlerin yüzünü kızartıcak cinste futbol oynamaya başladı.Geçen sezon yokları oynayan nondanın aklı 33 yaşında geldi ve şuan direkt 11 de oynaması gereken forvet konumunda.Reijkard bunları görecekdir zira nondanın hakkı ilk 11.Keitaya ise ayrı bir parantez açmak lazım,takımın herşeyi konumuna geldi.Attığı diriplinkler ve oyun oynama hırsı her kareden anlaşılıyor.Çok çalışkan ve istekli Galatasaray için,nonda ilede çok iyi anlaşıyorlar..

Galatasaray kolay olan maçı kendi zorlaştırdı ama ikinci yarıdaki oyunu ile hakkıyla aldı.Elbette saha dışı etkenler çok şimdi onları konuşmanın bir manası yok ancak şu bir gerçekki maçada 2 kırmızı ve 1 penaltılık net posizyonları hakem görmedi.Maç 1-1 bitseydi hakem hakkımızı yemiş olackadı ancak korkulan olmadı.Reijkard cesurca yaptığı rotasyonları bu maçdada sürdürdü ve oyuncularının tümüne tekrar güvendiğini gösterdi,bu ilerleyen haftalarda kendini dahada iyi gösterecekdir.

Tam gaz yola devam ediyoruz,gene 3 attık ve 6da 6 yaparak ligde toplam "19" gole ulaşdık.Geriye düşdüğümüz maçlardada gücümüzü göstermiş olduk..

Ayrıca yukarıdaki kasımpaşalı oyuncunun "kaleci" konumundaki posziyonuna hakemin "eyvallah" çekmesinin hangi manalara geleceğini sanırım herkez anlamışdır,hakeme burdan koca bir "YUH" çekiyorum..

40454853.jpg

Yazıklar olsun İ.Meral.

maci seyredemedigim icin o resime bir anlam verememistim kac sayfa once. simdi anladim ne demek istediginizi.

ben o futbolcuyu kaleci sanmisdim. eee bir yuh demek hakkimdir yani hem hakeme hem kendime :D

40454853.jpg
anelka_el.jpg

Aradaki farkı bulunuz

Mustafa sarp gecen macda sari kart gormusdu yamulmuyorsam,yine gordu,cezali duruma mi dustu,bilen varsa cevaplasin..?

Geri
Üst Alt