TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Bence Hakan Balta 11de başlaması gerekiyordu Caner yuzunden sol kanadımız resmen durdu hiç o kanakattan atak bile yapamadık hep sağ taraftan yüklendik Balta bu takıma şart ne olursa olsun Canerde ancak vasat bir yedek olur maçın en zayıf halkasıydı bugün ve kumaşıda iyi değil Baltayı kesmesi söz konusu bile olamaz bence bu maçta takım adına tek eleştirilecek durum bu..

caner hakkinda kumasi kotu demek ne demektir?

18 yasinda 6 milyon dolara hele ki manisadayken yurt disina cikmis kac yerli oyuncu var.

caner sol acik ve forvet arkasi oynayabilen bir super yetenektir.

sol bekte oynatirsak maksimum verim almak imkansizdir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Bazi arkadaslar demislerki Nonda artik ilk onbirde baslamali yada Barostan daha iyimis felan filan. Ben ikisinin ayri ozelliklerde olduklarini dusunuyorum, fakat ikiside iyi forvetler. Nonda ilk onbirde baslamali diyenlerede kesinlikle katilmiyorum. Bunu 2 tane sebebi var.

1. Baros daha hareketli oldugu icin, defans oyuncularinida yoruyor ve boylece Nondaya avantaj sagliyor.

2. Nonda 90 dakikayi kaldiracak yapida degil bence.

yapma üstad... Baros hiç mi hattrick yapmadı... Baros Nonda'dan iyi bir hücum oyuncusudur.. BAROS'tan bahsediyoruz... Ancak Nonda'nın yukarıda belirttiğim gibi kendine has özellikleri var. eğer maça Nonda'yla başlarsan bu kadar etkili olamaz. Baros'un dağıttığı defansa girip işi bitirir.. Nonda Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olmuştur herzaman için, ama Baros gol atamadı diye çocuğu kötülemek olmaz.

Başkan bitiriciden kastımız son vuruşlardaki ustalığı. Nonda Barosa göre daha iyi bir son vuruşçu değil mi sence?

Bu akşam yapılan hakem hatasının hiç bir açıklaması olamaz,bu hakemin bir daha maçlara verilmemesi lazım.Kesinlikle tartışmaya açık bir posizyon bile değildi,kesindi.Penaltı ve kırmızı kart.Bu akşam hem Kasımpaşa'yı hemde hakemi yendik.Aynı hata fenerbahçe aleyhine yapılsaydı,tepkiler ne derece olurdu açıkcası çok merak ediyorum...

GS ligde terler mi diyenler var, güle oynaya maç alırız diyenler de var. Ben -şu an,şu hakemleri gördükten sonra- aynı görüşte değilim. Resmen Fenerasyon düzeni kurulmuş. Bu kadarı olamaz. Sen kaleci gibi uzanıyorsun ne kırmızı ne penaltı... Yani hakemler kafada bitirmiş olayı : GS durdurulmalı her şekilde.

Yukarıda 2 takım var. Biri çatır çatır futbol oynayarak gollerini sıralayarak,bileğinin hakkıyla lider olan; biri ise hakemlerle,ite kaka boy ölçüşmeye çalışan bir takım.

NE PARAVAN TAKIMLARINIZLA,NE DE HAKEMLERLE! EN-GEL-LE-YE-MEZ-Sİ-NİZ

Başkan bitiriciden kastımız son vuruşlardaki ustalığı. Nonda Barosa göre daha iyi bir son vuruşçu değil mi sence?

patron bu ara öyle ama, Baros'unda ne goller attığını bilirim. :cool:

patron bu ara öyle ama, Baros'unda ne goller attığını bilirim. :cool:

Bitiricilik attığı golün kalitesiyle ölçülmez. Baros çatala atar Nonda kalecinin bacak arasından çok akıllıca bir plase bırakır. Burada bitiriciğe ölçü bunlar gösterilemez. Bitiricilik meziyettir. Tabi ki Baros'ta iyi bir bitirici özelliğe sahip fakat Nonda kadar olmadığı kesin.

caner hakkinda kumasi kotu demek ne demektir?

18 yasinda 6 milyon dolara hele ki manisadayken yurt disina cikmis kac yerli oyuncu var.

caner sol acik ve forvet arkasi oynayabilen bir super yetenektir.

sol bekte oynatirsak maksimum verim almak imkansizdir.

Caner iyi transfer. Caner kaliteli bir futbolcu. Ama Caner sol bek değil. Kim Haldun Üstünel'e veya yöneticilere bu çocuğun sol bek olduğunu söyledi anlamış değilim.

2. Nonda 90 dakikayi kaldiracak yapida degil bence.

Adam Afrikalı birader:cool:

Afrikalıları yaş etkilemiyor Drogba,Kanaoute bunlarda Nonda yaşında futbolcular ama hermaç neredeyse 90 dk çok tempolu oynuyorlar

Ve birde İngiltere İspanya gibi ligler Türkiye liginden en az 3 kat tempolu

Abdullah Renkdas eger Kural degisikligi olmadiysa, ve eger Sarp bu mactada sari kart gorduyse onumuzdeki hafta cezali olmasi gerekiyor

yanlisim neden acaba bu macta sari kart gormedimi, yoksa bir kural degisikligimi var?

Üst üste 2 sarı karttan ceza kalkalı yıllar oldu. 4 kartta ceza var sadece...

Bu iş Nonda ve Baroş ile olmaz ANLAYANA :p

Bu Nonda ve Baros muhabbeti yapan arkadaşlardan bir ricam 1 hafta lütfen bu konuyla yazmayın ....

Burda aynı şeyleri okumak gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı ...

Şunu neden kabul etmiyoruz Baros ve Nonda her ikisi de çok iyi forvetler... Her ikisininde farklı maçlardan yararlanıyoruz ve kazanıyoruz...Nonda'da gol atıyor Baros'da.Her ikisi de gol kaçırıyor.

Artık lütfen bu muhabbet burda kalsın....Varsayımlar üzerinden konuşarak hiçbirşeye varamayız...Belki bugun nonda 11 'de başlasa gol atamayıp, sonradan giren Baros 3 tane gol atıcaktı....

Yani bu topicte Baroş Nonda olayına çevirdiniz ya helal olsun :D

Onu bunu bilmemde ayagımız biraz yere basmalı.Barcelona sandık kendımızı biraz.Puan kaybetmesekte artık ayagımız yere basmalı.

Kafamdaki forvet tipi Baros,Nonda degil Baros,Nonda karışımı bir futbolcu

Sayfalarca belirttim aynı şeyi

ANLAYANA

Bu cevabı o konuda yaz lütfen oradan devam edelim buradan devam etmek istemiyorum :D

Kafamdaki forvet tipi Baros,Nonda degil Baros,Nonda karışımı bir futbolcu

Sayfalarca belirttim aynı şeyi

ANLAYANA

Yazık ki kulüp senin kafanla çalışmıyor. Ne forvet tipiymişse sadece 2 kişinin kafaya işlemiş. Koca bir teknik ekip bu kafalardan yoksun. Maalesef.

Bence Rijkaard, Nonda'yı genelde 2. yarılarda almaya devam edecektir.Çünkü maç tutuk geçtiğinde Nonda daha hırslı oluyor :)Deyim yerindeyse hıncını alıyor..Baros da bunu sorun yapmaz..

Yunus Can ve Okan 'a 30 dak MYC isteyenler el kaldırsın. :D

Şaka bir yana, bu arkadaşalarımızın bizi değişik cezalar icat etmeye zorlamayacaklarını umuyorum.:)

Bu Nonda ve Baros muhabbeti yapan arkadaşlardan bir ricam 1 hafta lütfen bu konuyla yazmayın ....

Burda aynı şeyleri okumak gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı ...

Şunu neden kabul etmiyoruz Baros ve Nonda her ikisi de çok iyi forvetler... Her ikisininde farklı maçlardan yararlanıyoruz ve kazanıyoruz...Nonda'da gol atıyor Baros'da.Her ikisi de gol kaçırıyor.

Artık lütfen bu muhabbet burda kalsın....Varsayımlar üzerinden konuşarak hiçbirşeye varamayız...Belki bugun nonda 11 'de başlasa gol atamayıp, sonradan giren Baros 3 tane gol atıcaktı....

Aynen katılıyorum Boros'u yıllarca savunsam yine bıkmama ve haksız çıkaramaz kimse beni ama ben bile girmek istemiyorum artık bu konuya bıktırdı

ayrıca varsayılar üzerine konuşarak bir yere varılmaz dedikten sonra yazıyı varsayımla bitirmek çok hoş olmuş inceden inceden.

Tebrikler

Geri
Üst Alt