TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Nasıl böyle bir şey çıkarttın anlamadım . . Milan Baros hayranı olabilirsin, bu maçta hakem çok büyük hatalar yapmış olabilir ama Baros'un pozzisyonu ofsayt . . Bir daha izle bence . .

Pozisyonu izledim

Top atıldıgı an Baros geriden koşup savunmanın arkasına sarkıyor

Bana öyle geldi

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

ya arkadaşlar hakkaten maçı konuşsak bugün kimin gol attığının ne önemi var.

hakemlerin lig üzerindeki genel tavrı ve takımın oyun içindeki eksiklikleri daha önemli değil mi?

10 kişi kalsalardı 9 kişi kalmazlardı.:D Nasıl izledin be maçı.:D

:D Evet simdi farkettim:D Ali Günes kazmasi rekor kirdi hakkaten degilmi:D

2 kere apacik ortada olan kirmizi kartlar:D

Neyse yine de anladigini düsünüyorum:D Mesela yani:D

Gürcan Bilgiç : Galatasaray hakemide yendi. gerçekten çok iyi baskı kurdular

Rıdvan Dilmen : Hakem faciasını Gs önledi.

Şansal : sahada 22 kişi görüyor hakem göremiyor. Kewell in pozisyon için " Arkadaki adamlar roket taksan Kewell ı yakalayamazlar 2 kere kırmızı Ali Güneş'e"

Erman : Hakeme yorum yapacak yer bulamıyorum. herşey ortada

Antu : GS balıyla aldı. pozisyona bile giremediler :)))

Aga sen kimsin ki bana sazan diyorsun kendin yaptığın yorumları çok mu mükemmel zannediyorsun :D haddini bil aslanım

Böyle önemli bir forumun seviyesini düşürmemek için senin gibilerle tartışmaya girmeyecegim

Gürcan Bilgiç : Galatasaray hakemide yendi. gerçekten çok iyi baskı kurdular

Rıdvan Dilmen : Hakem faciasını Gs önledi.

Şansal : sahada 22 kişi görüyor hakem göremiyor. Kewell in pozisyon için " Arkadaki adamlar roket taksan Kewell ı yakalayamazlar 2 kere kırmızı Ali Güneş'e"

Erman : Hakeme yorum yapacak yer bulamıyorum. herşey ortada

Antu : GS balıyla aldı. pozisyona bile giremediler :)))

Antu gerçekten komikler ya:D

2 takımdanda 1er oyuncu atılacaktı ama hakem atmadı . . Belki Keita'nın pozisyonun es geçilebilirdi ama Ali Güneş'in ki bariz kırmızı idi onu görmedi diyelim bariz gol pozisyonuna giren oyuncuyu düşürdü bunun kırmızı olması lazımdı . . Baro'un pozisyonu ofsayttı . . Son dakikalarda bir penaltımızı çalmadı . .

hadi maç yorumlarına dönelim....

Herzaman söylüyorun yine söyleyecem

Bu GS futbol falan oynamıyor eğer 10. haftada biz bunlara fark atmazsak bende eşşek gibi anıracam

Kasımpaşa geri yaslanmayıp oyununu oynasaydı en az 2 farklı kazanırlardı

Gel 10. hafta geeeeeeeelll !!!

anguttan alıntı

yazın bunu bi kenara fena anıracak arkadaş :D

Bu maçta o kadar hakem hatası,kaçan %100'lük gollerden sonra puan kaybı yaşasaydık ben kahırdan ölürdüm heralde =)

Herzaman söylüyorun yine söyleyecem

Bu GS futbol falan oynamıyor eğer 10. haftada biz bunlara fark atmazsak bende eşşek gibi anıracam

Kasımpaşa geri yaslanmayıp oyununu oynasaydı en az 2 farklı kazanırlardı

Gel 10. hafta geeeeeeeelll !!!

anguttan alıntı

yazın bunu bi kenara fena anıracak arkadaş :D

Bende tam sana sövücektim :D baktım anguttan alıntımış :D

Hee onlar futbol oynuyor biz oynuyamıyoz olsun :D eşek zaten anırmasına gerek yok

Caner'i beğenmedim bugün pas hataları çoktu .

Yoksa ben başkasıyla mı karıştırıyorum :D

Geri
Üst Alt