TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Bugün çok zevk aldım futboldan. uzun zamandır Galatasaray'dan beklediğim o inanılmaz baskıyı gördüm. Bundan sonra bu takım işin içine birazda ruhunu katarsa neler yapabileceğini gösterdi.

Eğer böyle baskı kuracakcak varsın her maç 1 penaltımız kırmızı kartımız verilmesin.

2. yarı çok zevk aldım. Kasımpaşa artık çatlıcak duruma geldi.

Baskı öyle bir arttı goller geliyorum diye bğaırıyor.

5 dk daha olsa 5-6-7 ye kadar giderdi. Takım inanılmaz güçlü oynuyor.

Arda - Caner - M.Topal(yarım porsiyon oyun) sahada katkısı çok olmamasına rağmen.

Belalılarımız

1.Kasımpaşa K.O

2. Eskişehir (sıra sende)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Herzaman söylüyorun yine söyleyecem

Bu GS futbol falan oynamıyor eğer 10. haftada biz bunlara fark atmazsak bende eşşek gibi anıracam

Kasımpaşa geri yaslanmayıp oyununu oynasaydı en az 2 farklı kazanırlardı

Gel 10. hafta geeeeeeeelll !!!

anguttan alıntı

yazın bunu bi kenara fena anıracak arkadaş :D

Başlamıştım sövmeye . . :D Ama Angut.Com'dan alıntıymış . . :allecto:

Galatasaray son Maclarda acik söylemek gerekirse Rakiplerine cok ama cok Pozisyon veriyor ve sanki o ilk Haftalarda gördügümüz Hizli Futbol u oynamiyorda...Hani o rakipteyken Top Pres yapip hemen akina gecmeler yok.....

Arda yine Formsuz...Yorgun diyoruz vs..vs..vs bu ne yorgunlukmus anlamadimki Pana macinda bir yari oynadi aradan Günler gecti haala Formsuz ama olabilir diyelim gecelim karakteri yeter düzelir...

Bence Galatasaray özellikle bu macta sunu görmelidir...Bizim Ön Libero Pozisyonunda Büyük sorunmuz var...orada olmamais gereken aciklar veriyoruz ve Mehmet Topalin özellikle sacma sapan pas hatalari ve cok Passif kalmasini izliyoruz bu sezon..Rakipten fazla Top kapamiyor tam tersi Rakip rahatca Pas atiyo..calim atiyopr baya bir geziyor...Özellikle Mustafa Sarp la ayni stilde bir Futbolcu...bence ikisinin yan yana Oynamasi bize büyük sorun yaratacak...bizim As Ön Liberomuz Linderoth dur ve onun yaninda Mustafa Sarp Kullanilabilir..Nekadar Begenmesemde cogu kisinin begendigi Ayhan da olabilir ama kesinlikle Mustafa Sarp,Mehmet Topal ikilisiyle olmuyor....oraya ya Baris yada Ayhan Suanki Durumda Monte edilmelidir....cok ama cok acik veriyoruz...Elano Pas alisverisi cok iyi olan hatta onun icin baris tipinde ekstra da kosan bir Ön Liberoyla dahada verimli olacaktir.

Caner Erkin bana bugün Volkan Yaman i aratti...umarim ilk macin heycani ve uyum sorunudur yoksa cok vahim bi durum....Sabri de son 2 mac süperdi bu mac cok ama cook Kötü idi...

Genel anlamda Rakibi Kücümser bir Tarz gördüm...harcanan Pozisyonlar a hayret kaldim ama sevindigim bir Nokta ise Hakemi berbaer yenmemiz, cünki özellikle bu Sezon hakemleri beraber yenmemiz gereken cok mac var....Aziz Yildirim bosu bosuna 3 Yil üst üste Sampiyonluk vaad etmez....

Ali Günes bugün 2 defa Kirmizi görecegi maci sakatlanip terk etti....o Kaleci gibi cikardigi Pozisyonda atilsa Mac bugün 8:0 olurdu.

Angutların kuş gibi ötmekten başka anırma kabiliyetleride varmış. Kuş beyinleri daha fazlasına yetmez zaten. Oynamıyor dediğiniz Galatasaray sizinle top gibi oynayacak..

Eskişehirde ayhan oynamazsa kesinlikle puan kaybederiz youla çok can yakar

Her mac sonrasi Antu forumdan Takimimizi/futbolcumuzu yerin dibine sokan yorumlari buraya tasiyip,cevap verme huyumuz olmasa neler olacak kim bilir..

Bunu onceleri en cok yapan ama artik yapmayan biri olarak soyluyorum.

Caner efendi koşmuş ama boş koşmuş.

Caner´e güvenmemiz gerekiyor..Daha ilk macini oynadi..Ayrica hala cok cok genc..Ona bakarsak, Elano da daha beklenen performasni tam anlamiyla sergileyemiyor.Ama Elano oldugu icin üstünde durulmuyor. Gerci Elano´nun meziyetleri cok farkli..Gösteris yapmadan cok etkili olabilen bir futbolcu..

Caner´de zamanla takima alisacaktir..Buna inancim sonsuz..Arda´dan sonra Türkiye´nin en yetenekli genclerin en basinda gelir Caner..Ortalarini yetersiz buldum bugün icin..Etkisizdi..Ama Caner takima alisacak..Hakan Balta´nin iyi bir yedegi olacak..Caner´e destek vermeliyiz..Zor buluruz böyle bir yetenek..Acik acik söyleyeyim

Galatasaray son Maclarda acik söylemek gerekirse Rakiplerine cok ama cok Pozisyon veriyor ve sanki o ilk Haftalarda gördügümüz Hizli Futbol u oynamiyorda...Hani o rakipteyken Top Pres yapip hemen akina gecmeler yok.....

Arda yine Formsuz...Yorgun diyoruz vs..vs..vs bu ne yorgunlukmus anlamadimki Pana macinda bir yari oynadi aradan Günler gecti haala Formsuz ama olabilir diyelim gecelim karakteri yeter düzelir...

Bence Galatasaray özellikle bu macta sunu görmelidir...Bizim Ön Libero Pozisyonunda Büyük sorunmuz var...orada olmamais gereken aciklar veriyoruz ve Mehmet Topalin özellikle sacma sapan pas hatalari ve cok Passif kalmasini izliyoruz bu sezon..Rakipten fazla Top kapamiyor tam tersi Rakip rahatca Pas atiyo..calim atiyopr baya bir geziyor...Özellikle Mustafa Sarp la ayni stilde bir Futbolcu...bence ikisinin yan yana Oynamasi bize büyük sorun yaratacak...bizim As Ön Liberomuz Linderoth dur ve onun yaninda Mustafa Sarp Kullanilabilir..Nekadar Begenmesemde cogu kisinin begendigi Ayhan da olabilir ama kesinlikle Mustafa Sarp,Mehmet Topal ikilisiyle olmuyor....oraya ya Baris yada Ayhan Suanki Durumda Monte edilmelidir....cok ama cok acik veriyoruz...Elano Pas alisverisi cok iyi olan hatta onun icin baris tipinde ekstra da kosan bir Ön Liberoyla dahada verimli olacaktir.

Caner Erkin bana bugün Volkan Yaman i aratti...umarim ilk macin heycani ve uyum sorunudur yoksa cok vahim bi durum....Sabri de son 2 mac süperdi bu mac cok ama cook Kötü idi...

Genel anlamda Rakibi Kücümser bir Tarz gördüm...harcanan Pozisyonlar a hayret kaldim ama sevindigim bir Nokta ise Hakemi berbaer yenmemiz, cünki özellikle bu Sezon hakemleri beraber yenmemiz gereken cok mac var....Aziz Yildirim bosu bosuna 3 Yil üst üste Sampiyonluk vaad etmez....

Ali Günes bugün 2 defa Kirmizi görecegi maci sakatlanip terk etti....o Kaleci gibi cikardigi Pozisyonda atilsa Mac bugün 8:0 olurdu.

Bir futbolcu 3 günde fiziki açıdan mükemmele ulaşması çok zordur .

Haftaya gerçek Arda'mızı izleyeceğimden kuşkum yok.

TSL 7.Hafta Galatasaray-Eskişehirspor (27.09.09)

6s´den nefret ediyorum nefret. Adları batsın. İliklerime kadar nefret ediyorum.

angut.com dan alinti bunlar ne ezik ya :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1:

Yine bana kızanlar olabilir ama ben Sabriye güvenemiyorum

Caner sanırım sol bekte oynayamayacak.

Rijkaard ligde cikardigi ilk 11lerden sezon sonuna kadar bilumum kombinasyonlari cikaracak gibi.

Angut.com'da adamın teki Gs'nin hücum yönünü pek iyi bulmuyormuş,hücumda dağınıkmışız =D =D Gece gece güldürüyolar adamı angutlar :D

Herzaman söylüyorun yine söyleyecem

Bu GS futbol falan oynamıyor eğer 10. haftada biz bunlara fark atmazsak bende eşşek gibi anıracam

Kasımpaşa geri yaslanmayıp oyununu oynasaydı en az 2 farklı kazanırlardı

Gel 10. hafta geeeeeeeelll !!!

anguttan alıntı

yazın bunu bi kenara fena anıracak arkadaş :D

Ne desem bunlara bilmem ki.

Ayhan'ın iyileşmesiyle ortasahadaki pas hataları azalacaktır. Topun etkili dağıtımı gerçekleşecektir. Hatta bosna maçında Ayhan olsaydı büyük ihtimalle yenerdik.

Geri
Üst Alt