Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben fenerden anlamadıgım bisi var.Adamlar 45 senede 6'da 6 yapıyorlar.Tamam bizde yapıyoruz ama yabana atılcak bir basarıda degil.Yani neden sevinemiyorlar anlamıyorum.Hep bi elestiri durumu hep birilerinin kellelerini alma durumu.Simdi guiza'ya sallıyorlar.Gıpta ile baktıkları baros onlarda olsa zaten sezon bası yollanırdı.Daha relax ve sakin olsunlar.Yenilgi o kadar canlarını yakmaz ozaman.En iyi olma hasretlerini anlıyorum.Ama bizim bu kadromuzla bu olacak is degilki.Onun icin bosu bosuna kendilerini harap etmesinler
![]()
Onlar da biliyorlar ite kaka hakemler ve şaibelerle maç aldıklarını da ondan. Bunun üstüne GS'nin korkutucu performansıyla, şüpheli galibiyetlerine sevinemiyorlar bile
Böylesine rezil bir futbol oynayan takımın 6'da 6 yapması Türk futbolu adına utanç verici. Avrupa'da şu ana kadar ne yaptıkları ortada,oradan bile belli haketmedikleri.
guiza kart sınırındaymıs.umarım sarı kart görmez bu maçta
Ben fenerden anlamadıgım bisi var.Adamlar 45 senede 6'da 6 yapıyorlar.Tamam bizde yapıyoruz ama yabana atılcak bir basarıda degil.Yani neden sevinemiyorlar anlamıyorum.Hep bi elestiri durumu hep birilerinin kellelerini alma durumu.Simdi guiza'ya sallıyorlar.Gıpta ile baktıkları baros onlarda olsa zaten sezon bası yollanırdı.Daha relax ve sakin olsunlar.Yenilgi o kadar canlarını yakmaz ozaman.En iyi olma hasretlerini anlıyorum.Ama bizim bu kadromuzla bu olacak is degilki.Onun icin bosu bosuna kendilerini harap etmesinler
![]()