TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1-1 Fenerbahçe | Devre Arası

Bu fenerin sezon başınandan beridir kötü olduğunu,geçen sezondan hiçbir farkı olmadığını ve "aynı tas aynı hamam" olduğunu fırsat buldukça dile getiriyorum.Antalyanın gücü belli ama istekli oynuyorlar ama fenerde bu yok.Bırakın isteği takım oyunu olarak sıfırlar.Her daim bireysel yeteneklere dayalı oynuyorlar.Bugün kazım iyi oynuyor,belliki son günlerdeki kendisine uyuglanan baskıyı aşmak niyetinde zira geçen haftasonundan beri kazımın müzmin yedek kalacağı konuları vardı.ancak sadece kazımın bireysel yetenekleri yetmiyor,guizası alexi maça ağırlığını koyamayınca zaten üretkenlik kalmıyor fenerde.Benim dikkatimi çeken olay carlosdan sorna wedersonunda sol tarafa alternatif olamayacağıdır.Antalya wedersonun bölgesinden attığı orta ile golü buldu.zitunide çok güzel attı golü volkan resmen dondu kaldı.

Antalya 1-1i bulunca biraz cesaretlendi ve ilk yarı sonuna kadar disiplinli kalmaya çalışdı bu durum ikinci yarı onlara dahada iyi cesaret verecekdir.

Ben hala umutluyum bu maçdan,hatta antalya alabilrde maçı yeterki konsantrasyonlarını bozmasınlar.

Antalya inşallah 1-1 e yatıp 11 kişi defans yapmaz.Eğer yaparlarsa,fener 2. yarı en az 1 gol bulur.

Maçı izleyemeyenler için:

Fenerbahçe çok etkili değildi,Antalya'da.Gerçi Antalya'nın kadrosu iyi değil.Fenerbahçe bir kaza yaşamazsa 2. yarı erken bulacağı bir golle maçı 2 veya 3-1 kazanacaktır.

Ama tam tersi de olabilir.Antalya bir defa gelebildi o da gol oldu.Bir direnç daha gösterip gol atabilir, ama çok zor bir ihtimal.Sol bekelri Orhan 'da çok eskimiş yahu bu nedir, her topu geçirdi.

İkinci yarı golü ilk bulan takım puan veya puanları alır.Ayrıca Mehmet ve Kazım'ın topları da inanılmaz bir şekilde direkten döndü.

Bence fb ikinci yarı bir kırmızı yer maç da ya 2 2 biter yada antalya alır

fenerin gercekten zencılere zaafı var

Fenerbahçe sol kanattan vederson ve andre santos'u kullansa daha rahat gole gider maşallah Antalya bomboş bırakıyor. Neyseki FB sürekli sağ kanattan Gökhan ve Kazım'la geliyor.

Veysel'in yerine 2 yarı Balili giderse daha iyi olur.Veysel boşboş geziyor.

Gökhan ayrıca cok formsuz ...adamı çok kaçırıyor.

Fener neden zenci sever ?

Şimdi gelecek haftalara bi bakıyorum makukula falanda boş geçmez artık

Maçı izleyemeyenler için:

Fenerbahçe çok etkili değildi,Antalya'da.Gerçi Antalya'nın kadrosu iyi değil.Fenerbahçe bir kaza yaşamazsa 2. yarı erken bulacağı bir golle maçı 2 veya 3-1 kazanacaktır.

Ama tam tersi de olabilir.Antalya bir defa gelebildi o da gol oldu.Bir direnç daha gösterip gol atabilir, ama çok zor bir ihtimal.Sol bekelri Orhan 'da çok eskimiş yahu bu nedir, her topu geçirdi.

İkinci yarı golü ilk bulan takım puan veya puanları alır.Ayrıca Mehmet ve Kazım'ın topları da inanılmaz bir şekilde direkten döndü.

Hocam içimden bir ses fener kaybedecek diyor ama şimdiden heyeca yapmakda istemiyorum zira adamların balı bir şekilde tutuyor,inşallah bu sefer istediğimiz şekilde biter maç.antalya ikinci yarıda zaten ilk 20 dakikada gol yememek ve feneri yormak için oynayacak,fenerde becerikiz guiza ve koşmayan alex oldukça ileri uçda üretkenlikleri anca günüğnde olan kazım veya mehmetin bireysel yeteneklerine kalır.Antalya biraz sabırlı ve disiplinli oynasın bu maçı alabilir.Yahu şu antalyaya bile yenilebilecek posiyonda olan şu feneri kadıköyde yenmek harbiden farz oldu bize,bu kadar silik,zevk vermeyen bir futbol oynanırmı? milyon euroları ceplerine indiren adamların sahadaki durumlarına bakınca seviniyorum doğrusu zira fenere yakışan adamlar hepside(!)

İkinci yarı herşey olabilir ben umutluyum.ilk 20 dakika fener gol atamassa atalya atar emin olun..

kasıtlı olarak rakibin gol olacak net pozisyonları olmayan ofsayt gerekcesiyle kesiliyor bunun artık gündeme gelmesi lazım.2.yarı başlayacak başarılar Antalya

Başarılar Antalya..

Bu maç 2-2 bitecek.

Yine ilk golü FB atacak.. :)

Ancak zenci hakemler bulursak hayalleriniz gerçekleşecek gibi

ugur boral girdi

Kazım orta yapmak isterken top ayak dışından direğe gitti.

Topuz sıkışıncxa sallama şut attı iyi yer gitt o da direk.

kısaca sallama şutlar dışında Fener'in 1 tane net pozisyonu yok ama Antalya inanılmaz kötü bir ekip. Defansı da Orta alanıda berbat. 2 yarı dayanırlarsa belki 1 puan.

İlkyarı da Antalya'nın %100 golünü yediler adam 1 metre geride ofsayt kaldırdlar tam 4. maç oldu bu böyle bakalım nereye kadar gidecek!!

GS ile fb nin futbolları arasında dağlar ötesi fark var. Gol pozisyonu olarak 5 e kaltıyoruz haliyle gollerde de defans olarak da fb ile aynıyız kötü old. katılmıyorum.

Spiker ve Ersun konusurken arkadan a.a.k. fenerbahce ceken Antalyalilari duyabilirsiniz...

Keske santos oyunda kalsa. Ugurun hirsi bile yeter bu maci almak icin. Oysa santos ne guzel dolasiyordu sahada.

Geri
Üst Alt