TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Basın Yalan Yazıyor Şampiyon Olmayınca

İçim rahat etmiyor Fenere Koymayınca !

antalya inşallah kümer düşersiniz.

Büloları memoları olduğu sürece azize daha çoook maç alır..

Satıcısın antalya!

şerefsizsin fenerbahçe!

Son dakka 6 ya 0 yakalanmak nedir bunun bi izahı var mı? antalya kümeye

şifo kaça sattın lan maçı şerefsizin evladı??????????????

Böyle bal mal olmaz arkadaş bu şanş fln değildir halısahada bile böyle bir şey yok sen kimsin ki 11 kişi gidiosun kornerde, bu bariz bir satıştır bu kadar barizi de görülmemiştir..

Rezalet....

Renkdaşlar ne oluyor size ya? Tamam adamlar amatörce bir gol yedi. Tamam Fb yine iyi oynamadı. Ama gol pozisyonlarına bakın fenev birçok pozisyon buldu ama Antlyaspor rezaletti. Güiza kazması 2 tane karşı karşıya kaçırdı. 3 tane top direkten döndü. Sonucun böyle olacağı belliydi yani. ;)

Maçı satmaya gerekçe mi :)

Ben ikinci yarisini izleyebildim macin. Oncelikle zemin berbatti ve Antalya seyircisi adeta uykudaydi. Antalyaspor kapanmaya calisti; ama onu da beceremedi. Son dakikada cok net iki pozisyon buldular, onun donusunde de amatorce bir hatayla gol yediler. Fenerbahce Diyarbakir macindan beri iyi oynamadan kazaniyor. Yakinda patlarlar boyle giderlerse. Antalyaspor da kume duser buyuk ihtimalle.

ne patlar arkadasim?

Ilk yari en fazla 2 mac kaybeder o kadar. Belki bir de beraberlik olur.

2. yari fenerin o kadar kolay fiksturu var ki. Buraya yazsam inanamazsin.

İnşallah sezon sonu 1 puanla küme düşersin Antalya. 90 Dk boyunca kapanan Antalya 91. dk da 10 kişi kornere gidiyor. Şifo ne işe yarıyor acaba kenarda.

Renkdaşlar ne oluyor size ya? Tamam adamlar amatörce bir gol yedi. Tamam Fb yine iyi oynamadı. Ama gol pozisyonlarına bakın fenev birçok pozisyon buldu ama Antlyaspor rezaletti. Güiza kazması 2 tane karşı karşıya kaçırdı. 3 tane top direkten döndü. Sonucun böyle olacağı belliydi yani. ;)

belli melli değil arkadaş sen son dakka tüm takım kornere gitmezsen yemezsin arkadaş bu kadar basit

arkadaslar semihin pozisyonu ofsayt mi degilse neden

7'de 7 yaptılar... karşısındaki rakip böyle salakça oynarsa olacağı budur... rezil Antalya...

İyiniyetli düşünerek yenilen son golü aşırı kazanma siteğine bağlıyorum. Ama son dakika da böyle de gol yenilir mi Antalya? Hiç mi tv'den maç izlemiyorsunuz? Tüm Türk TD'leri İtalya'ya gönderip bir sene defans nasıl yapılır dersi aldırmak gerekiyor.

Rıdvan ikide bir fenerin penaltısı deyip duruyor ofsaytı neden söylemiyor(antalya gole giderken)

Bundan sonra GS nin futboluna oyun ruhuna laf eden olursa inanın Allah çok kötü çarpar!!

İlk 45 dk. Gol dışında

Topuz un sallama şutu dışıbda pozisyon yok.

2. Yarı Yalçın - Ertuğrul gibi adamların oynadığı defansa Güzin 2 pozisyonu ve karambolde vurulan 1-2 top var..

Futbol adına en ufak bişi yok istek yok hırs yok ezilen bir fener var.

Yensin yenilsin Bu ligin tek iyi takımı her açıdan futbol mantalite vs.. GS dir.

fener haftaya GEnçler maçında patlıcak lamı cımı yok!!

Eğer Şike ve para dönmezse patlıcaklar gün gibi ortada Şeriz bunlara Yıldızı Takar yollar.

Arkadan d 1 posta da Gençler gider olur biter.

Yarın Es- Es'e karşı biraz tempo yapıp 30 dk yeterli 5 tane atıp kendimizi yormadan. Sturm Graz maçını düşünmeliyiz.

Şaka yapmıyorum. Kasımpaşa 2. yarı futbolunu biraz oynasak yeterli 5 lik skor için.

Daum Güiza'dan çok memnunmuş. Bir de gol pası verdi diyor. :2aloh1:

Ya komedi adamlar hiçbirşey olmadan yendiler yine gülüyorum sadece ilk önce çok sinirlendim ama gerçekten sinirlenmeyin arkadaşlar bir halt yok bu eziklerde haftaya geçler 10. haftada biz takarız bunlara hiç zorlanmadan

4-0 gibi bir skor bekliyorum ben 10. hafta çok kolay yeneceğiz bunları göreceksiniz.

Geri
Üst Alt