TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Saçmalıyorum bazen kabul ediyorum

ama bu forumu karıştırmak gibi bir niyetim oldugu düşünceniz beni bana karşı kullandıgınız dngesiz,seviyesi düşük gibi hitaplarından daha çok üzüyor

bu fenerde Alex'in ayağına top gelmicek arkadaş..Olmadık yerlerde olmadık paslar atıyor..kadıköydeki maçta Alex'e iyi bir markaj uygulamalıyız..Alex'de olmasa bu fener'den bi cacık olmaz..

Topal Feldkamp zamanında 0-0 biten maçta adım attırmamıştı. Geçen sene de Kadıköyde oynamadı zaten. Rijkaard asla özel önlem almaz ve hep korkmuşumdur ALexten. Ama bu yıl büyük bir fark olacak. Sürekli duran toptan gol bulan takımın karşısında bu konudaki zaafından kurtulmuş bir Aslan olacak...

valla herseyi gectim de guiza'yı seyretmek ayrı bir keyif. fener formasını bir 10 yıl daha taşır inşallah. adamı seyrederken gülmekten karnıma ağrılar girdi. ya cikcikler, Allah'ın sopası yok. Zamanında Jardel'in karısının yediği naneler üzerinden bize bel altı vuruyorlardı.

Şimdi öyle bir bela geldi ki başlarına. Adam hem kel hem fodul, üstelik de...

Real Madird'in ilk 11'inden 6 kişiyle akraba olmanın serefine oynatıyorlar heralde. aynen devam :D:D

valla yazik her zaman son dklarda veya zorla mac aliyolar... eger böyle devam ederlerse sampiyon bile olur bunlar...

Topal Feldkamp zamanında 0-0 biten maçta adım attırmamıştı. Geçen sene de Kadıköyde oynamadı zaten. Rijkaard asla özel önlem almaz ve hep korkmuşumdur ALexten. Ama bu yıl büyük bir fark olacak. Sürekli duran toptan gol bulan takımın karşısında bu konudaki zaafından kurtulmuş bir Aslan olacak...

aslında duran toplar şu anda bizim silahımız, onlar düşünsün birazda:D

valla yazik her zaman son dklarda veya zorla mac aliyolar... eger böyle devam ederlerse sampiyon bile olur bunlar :@

Şansları yaver gidiyor. Hele bugün olan tam anlamıyla mucize bence. Rakip takımın hediyesi. Hayatınız boyunca kaç tane böyle gol gördünüz?

aslında duran toplar şu anda bizim silahımız, onlar düşünsün birazda:D

defansif anlamda bizimde duran toplarda sorunumuz var ama ofansif anlamda onlarda iyiyiz o ayrı mesele,

bu febe yi kadıköyde böyle oynarsa duman ederiz biz.

Saçmalıyorum bazen kabul ediyorum

ama bu forumu karıştırmak gibi bir niyetim oldugu düşünceniz beni bana karşı kullandıgınız dngesiz,seviyesi düşük gibi hitaplarından daha çok üzüyor

Sürekli kendi görüşlerini bize empoze etmeye çalışıyorsun ve bunu yaparken de 100 kere tekrarlıyorsun herşeyi...Bizim görüşlerimize genelde saygı duymuyorsun...Ben Baros'u beğenen biriysem ama Nonda şöyle ama böyle Baros böyle diye bizle inatlaşıyorsun...

Sonra farklı başlıklar üzerinden aynı konuyu temcid pilavı gibi sürekli önümüze koyuyorsun...

Sürekli şikayet halindesin hepimiz halimizden bu kadar memnunken...

Sonra sana cevap verenlere yeter be yeter gibi söylemlerde bulunuyorsun sonra da üsteki gibi beni çok üzüyorsunuz mesajları yazıyorsun...

Umarım anlatabilmişimdir....Seni üzmeden incitmeden.......

defansif anlamda bizimde duran toplarda sorunumuz var ama ofansif anlamda onlarda iyiyiz o ayrı mesele,

Kadıköyde geçmiş haftalar işlemiyor renktaş maalesef öyle olsaydı geçen yılki skor bizim lehimize olurdu. Orada bir uğursuzluk var. Onu aşmayı çok istiyorum ama ümitsizim biraz:(

boşverin renktaşlar önümüzde daha 3,4 maç var oraya gelene kadar.

zamanı gelince bol bol tartışırız:)

Bence Fenerin defansı da SOS veriyor... Bugun ilk gol örneği....

Bu arada forum yine ziyaretçi kaynıyor. Şu kuşlardan kurtulamadık gitti. Kendi maç kazandıkları akşamlar bile buradalar :D

Bu arada forum yine ziyaretçi kaynıyor. Şu kuşlardan kurtulamadık gitti. Kendi maç kazandıkları akşamlar bile buradalar :D

şöyle bir maçı kazandıktan sonrada giriyorlarsa ne diyelim:D

Balıksınız kuşlar:D

Fenerbahçenin defansı zaten iyi değil. Gökhan çok formsuz. Carlos malum. Bilica çok ileri çıkıyor ve ağır bir adam. Diyarbakırın attığı golden anlaşılıyor zaten savunmanın ağırlığı.Cristian da bence defansif anlamda yumuşak bir oyuncu. Karşılarında iyi hücum hattı olan bir takım olduğunda afallıyacaklardır. Bursa öleydi çok gol kaçırdı bence ki maçın maçlığı da kalmamıştı.

valla ona kalırsa bu adamların geçen sene doğru dürüst bir tarafları yoktu ama yinede bizim maçlarımız onlar için ölüm kalım maçı oluyor.

geçen yıl josico selçuk deivid bir tek bize karşı oynadılar o kadar yırttılar kendilerini:D

maç haftasını bekleyelim;)

fener artik puan paybederse bile aramizdaki fark hic bir zaman 6 puani gecmez. Artik gecemez...Fener bu 7 hafta icinde en az 7 puan kaybetmeliydi ama hakemler, ball, Alex derken kayipsiz gectiler. Fener artik puan kaybederse bile dedigim gibi 6 puan gecmez aradaki fark, yani sampiyonluga sonuna kadar oynayacaktir. Ve en kotusu de fener 2. yari super kolay fiksture sahip, sampiyonluk icin bir adim önde.

Ama eger kadikoyde feneri yenersek, is biter. Fener o yenilgiyi kaldiramaz üst üste puan kaybeder.

Ben de aynı fikirdeyim fb bu 7 hafta içinde puan kaybetmeliydi ki hakemler ve Süper Lig'nin süper takımları bunu engellediler.

fb'nin 2. yarı fikstürü çok avantajlı. 11 maç İstanbul'da. Bence şu an fb maalesef bir adım önde.Ve hala iyi oynamıyorlar ki bu sonsuza kadar gitmeyecektir.

TSL., kapasitesi yüksek bir takımı ayırt edici bir lig değil. Ve bu durumda fb gibi rezil bir futbol oynayan bir takım şampiyonluğun en büyük favorilerinden oluyor.

Hakikaten yazık...!

fb:

Gencler

Antep (d)

Galatasaray

Kayseri (d)

... (ankaraspor)

Bjk (d)

Kasimpasa

Es Es (d)

A.Gücü

Trabzon (d)

--------------------------------

Galatasaray:

Eses

Ankaragucu (d)

Trabzon

fb (d)

sivas

diyar (d)

manisa

bursa (d)

ibb

Antalya (d)

Gencler

Hangi takim daha cok puan kaybeder sizce?

GS ile fbnin oynadığı oyun aynı oyun sadece GS forvetleri daha becerikli ve daha ballılar

bunu kim der ?

Geri
Üst Alt