TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bu arada Rıdvan Dilmen Galatasaray dolu dolu oynayarak 18 puan kazandı Fenerbahçe kötü oynayarak 21 puan aldı ilginç dedi:D

Şansları yaver gidiyor. Hele bugün olan tam anlamıyla mucize bence. Rakip takımın hediyesi. Hayatınız boyunca kaç tane böyle gol gördünüz?

İnanın fenerliler böyle bir golü idmanlarda dahi atmamışlardır.Yüz yılın defans hataları sıralamasında kesinlikle ilk beşe girecek türden resmen komedi bir gol.Hani anlarım baskı altında saçmalarsın,ıska geçersin yersin deriz ki inanılmaz baskı yediler saçmaladılar baskıdan ama fener 80-85 arası bir baskı yaptı ve tek atımlık barutları bitti orda.İnanın antalya o kadar çıkmasa fenerin gol atacak derdi dermanı kalmamıştı.Şu fenerin karşısına ne zaman saçmalamadan adam akıllı oynayan bir takım çıkacak merak ediyorum

valla ona kalırsa bu adamların geçen sene doğru dürüst bir tarafları yoktu ama yinede bizim maçlarımız onlar için ölüm kalım maçı oluyor.

geçen yıl josico selçuk deivid bir tek bize karşı oynadılar o kadar yırttılar kendilerini:D

maç haftasını bekleyelim;)

Ben genel anlamda söyledim bizim maçla ilgili konuşmadım...

Daha zaman var oraya gelene kadar...

Bu arada Rıdvan Dilmen Galatasaray dolu dolu oynayarak 18 puan kazandı Fenerbahçe kötü oynayarak 21 puan aldı ilginç dedi:D

Bu ilginçlik ancak TSL'de olur !

yazık yazık......

Derbi yaklaştı gereksiz aşırı şişirme yorumlar başladı, tekleme de hemen ağır eleştiriler gelir :D

Rıdvan bugun FB'yi nasıl övsem acaba diye çok uğraştı ..Orasından tuttu olmadı burasından tuttu olmadı deseydiki "sağlıklı spor " yapmaya devam ediyor anlardık biz...

İnanın fenerliler böyle bir golü idmanlarda dahi atmamışlardır.Yüz yılın defans hataları sıralamasında kesinlikle ilk beşe girecek türden resmen komedi bir gol.Hani anlarım baskı altında saçmalarsın,ıska geçersin yersin deriz ki inanılmaz baskı yediler saçmaladılar baskıdan ama fener 80-85 arası bir baskı yaptı ve tek atımlık barutları bitti orda.İnanın antalya o kadar çıkmasa fenerin gol atacak derdi dermanı kalmamıştı.Şu fenerin karşısına ne zaman saçmalamadan adam akıllı oynayan bir takım çıkacak merak ediyorum

İki dakika önceki pozisyonda top Veysel yerine Necatide olsaydı şu an toplu kuş ölümü gerçekleşmişti renktaş zaten. O kadar adamla çıkmasaydı gene pozisyon bulacaktı Antalya.

Bugun antalyanin ofsayt gerekcesiyle (ki 2 m geriden geliyor adam) yuzde yuzluk pozisyonun icine eden yan hakem, fenerin 2. goldeki pozisyon icin ( ki daha zor ve kafa karistirici bir pozisyon) bayragi kaldirmayi aklinin ucundan bile gecirmedi...

Erman bile rahatsiz oluyorum dedi... Bu iste bir ...luk var dedi. Kac haftadir takip ediyorum, ve takipciliyim devam ettirecem dedi.

Fener yan hakemleri ayarliyor, bunu artik herkes görüyor.

Rıdvan bugun FB'yi nasıl övsem acaba diye çok uğraştı ..Orasından tuttu olmadı burasından tuttu olmadı deseyki "sağlıklı spor " yapmaya devam ediyor anlardık biz...

Napsın adamın gönlünde Fener var ve bunu da her Fenerbahçeli gibi o da kaldıramıyor:)

Bugun antalyanin ofsayt gerekcesiyle (ki 2 m geriden geliyor adam) yuzde yuzluk pozisyonun icine eden yan hakem, fenerin 2. goldeki pozisyon icin ( ki daha zor ve kafa karistirici bir pozisyon) bayragi kaldirmayi aklinin ucundan bile gecirmedi...

Erman bile rahatsiz oluyorum dedi... Bu iste bir ...luk var dedi. Kac haftadir takip ediyorum, ve takipciliyim devam ettirecem dedi.

Fener yan hakemleri ayarliyor, bunu artik herkes görüyor.

Bursa maçında orta hakemi de ayarlamaları lazımdı. Biz futbolumuzu oynayalım en iyi cevabı veririz diyorum. Bu arada İlker Meral da bilmem biliyormusunuz ama Balıkesirde eczacılık yapıyor ve dükkanının camlarında kuş bayrakları varmış. Fanatik angutmuş.

futbol tarihindeki en büyük hakem hatalarından biri aleyhimize yapılıyor.

futbol tarihindeki en büyük defans hatalarından biri fener lehine yapılıyor.

tesadüfe bak...(!)!?

İki dakika önceki pozisyonda top Veysel yerine Necatide olsaydı şu an toplu kuş ölümü gerçekleşmişti renktaş zaten. O kadar adamla çıkmasaydı gene pozisyon bulacaktı Antalya.

Tank gibi ağır bir veysele nasıl o kadar dayanılabilir anlamış değilim.Adam her topu fenerlilere attı yaa.Ben tv başında çıldırdım valla.Hayır renkdaş o kadar adamla çıktın topu kaptırdın orda top malex'e gelince biçeceksin döndürmeyeceksin artık orda adamı.Bu kadarını bile bilmeyecek kadar top cahili bir takımmış antalya.Valla billa kasımpaşa'ya acıyorum şu antalyanın halini gördükten sonra.Adamlar bize karşı 50 dakika üst düzeyde mücadele yapmaya çalıştılar

Rıdvan bugun FB'yi nasıl övsem acaba diye çok uğraştı ..Orasından tuttu olmadı burasından tuttu olmadı deseyki "sağlıklı spor " yapmaya devam ediyor anlardık biz...

Sevdim bu yorumu.:)

Yarın 21 olacağı detayını atlamış ama.:)

Tank gibi ağır bir veysele nasıl o kadar dayanılabilir anlamış değilim.Adam her topu fenerlilere attı yaa.Ben tv başında çıldırdım valla.Hayır renkdaş o kadar adamla çıktın topu kaptırdın orda top malex'e gelince biçeceksin döndürmeyeceksin artık orda adamı.Bu kadarını bile bilmeyecek kadar top cahili bir takımmış antalya.Valla billa kasımpaşa'ya acıyorum şu antalyanın halini gördükten sonra.Adamlar bize karşı 50 dakika üst düzeyde mücadele yapmaya çalıştılar

haklısın dostum,

yugoslav faulu:D

Aylardır ntvspor'un GS'yi övdüğünü görmedim, Gültekin Onay fb'yi yere göğe sığdıramadı! Yok fb çok pozisyon yakalamışmışmış... Biz her maç bunun 2 katı pozisyon yakalarız, bizim defans zaaflarımızdan söz ederler....

geçiniz....

Geri
Üst Alt