TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

futbol tarihindeki en büyük hakem hatalarından biri aleyhimize yapılıyor.

futbol tarihindeki en büyük defans hatalarından biri fener lehine yapılıyor.

tesadüfe bak...(!)!?

Onlarında penaltısı verilmedi sonuçta. Uğur Boral'a yapılan penaltıydı...

Hocamızdan futbolla bebaber bu tür şeyleri takmamayı da öğrenmeliyiz.

Önemli olan performansımız... 11 rakip ve 4 hakemi yenebilmek oyunumuzla...

Şu NTVFener'i izlemeyin diyorum.Sonra gece gece sinirimiz bozuluyor.. :D

Sene sonu da konuşurlar Fener'lerini.Kuşkusu olmasın kimsenin..

Bursa maçında orta hakemi de ayarlamaları lazımdı. Biz futbolumuzu oynayalım en iyi cevabı veririz diyorum. Bu arada İlker Meral da bilmem biliyormusunuz ama Balıkesirde eczacılık yapıyor ve dükkanının camlarında kuş bayrakları varmış. Fanatik angutmuş.

Angut mu degil mi bilemiyorum ama 10 m önündeki pozisyonu göremedim diyen ve kaleciye karsi karsiya kalacak Kewelli indiren adama sadece sari veren bir hakemin birseyin pesinde oldugunu adim gibi eminim.

Son saniyeler verilmeyen penalti, kaleciye geri pas, barosun ofsayt gerekcesiyle sayilmayan golu ve kaleciye karsi karsi kalacagimiz bir pozisyonda elle mudahale...Bunlardan bahsetmiyorum bile...

Aylardır ntvspor'un GS'yi övdüğünü görmedim, Gültekin Onay fb'yi yere göğe sığdıramadı! Yok fb çok pozisyon yakalamışmışmış... Biz her maç bunun 2 katı pozisyon yakalarız, bizim defans zaaflarımızdan söz ederler....

geçiniz....

Fenerli arkadaşlarla izledim maçı ve biri dedi ki siz şu antalyaya şimdiye kadar 5 tane atmıştınız dedi(dakika 75 civarıydı).Gerçekten de defansında bu kadar açık veren bir antalya bizim aslanların önünde olsa bu seneki en farklı galibiyetimizi alırdık.Ciddi rakiple oynamadınız diyenler oynadıkları takımların haline önce bir baksınlar

Tank gibi ağır bir veysele nasıl o kadar dayanılabilir anlamış değilim.Adam her topu fenerlilere attı yaa.Ben tv başında çıldırdım valla.Hayır renkdaş o kadar adamla çıktın topu kaptırdın orda top malex'e gelince biçeceksin döndürmeyeceksin artık orda adamı.Bu kadarını bile bilmeyecek kadar top cahili bir takımmış antalya.Valla billa kasımpaşa'ya acıyorum şu antalyanın halini gördükten sonra.Adamlar bize karşı 50 dakika üst düzeyde mücadele yapmaya çalıştılar

Renktaş kesinlikle haklısın. Diyorum ya şikeyi aklımıza getirmeyelim diyorum ama o ikinci gol inanılmaz birşey. Bilinçli olan bir takım yiyemez ya. Onu geçtim Alexe dalan bir oyuncu var kim bilmiyorum sanki havuza atlıyor adam balıklama atlıyor ve Alexden sekip yana uçuyor hem kendi arkadaşlarının pozisyonunu bozuyor hem de 4 kişiyle marke edilmesine rağmen Alexin önünü açıyor. Zaten o pastan sorna en büyük umudum topun Guizada olmasıydı ama o bile işe yaramadı.

Fenerli arkadaşlarla izledim maçı ve biri dedi ki siz şu antalyaya şimdiye kadar 5 tane atmıştınız dedi(dakika 75 civarıydı).Gerçekten de defansında bu kadar açık veren bir antalya bizim aslanların önünde olsa bu seneki en farklı galibiyetimizi alırdık.Ciddi rakiple oynamadınız diyenler oynadıkları takımların haline önce bir baksınlar

Bakalim simdi fener ciddi rakiplere karsi ne yapacak.

Eses, Galatasaray, Bjk, Trabzon, Kayseri, Genclerbirligi gibi takimlara karsi oynayacaklar daha.

Angut mu degil mi bilemiyorum ama 10 m önündeki pozisyonu göremedim diyen ve kaleciye karsi karsiya kalacak Kewelli indiren adama sadece sari veren bir hakemin birseyin pesinde oldugunu adim gibi eminim.

Son saniyeler verilmeyen penalti, kaleciye geri pas, barosun ofsayt gerekcesiyle sayilmayan golu ve kaleciye karsi karsi kalacagimiz bir pozisyonda elle mudahale...Bunlardan bahsetmiyorum bile...

Düşünün bursa maçında yanlış korner verdi diye olanları.Demek ki o el pozisyonu fenerlilere olsa azize ve ekibi sahaya inerdi herhalde :D

Onlarında penaltısı verilmedi sonuçta. Uğur Boral'a yapılan penaltıydı...

Hocamızdan futbolla bebaber bu tür şeyleri takmamayı da öğrenmeliyiz.

Önemli olan performansımız... 11 rakip ve 4 hakemi yenebilmek oyunumuzla...

Ofsayt olmayan yüzde yüzlük pozisyonları da ofsayt diye kesildi ama! Ben de takmak istemiyorum takmamaya çalışıyorum ama şimdi durum çok daha farklı olabilirdi.Roller ters olsaydı eğer şu an Azize Türkiyeyi ayağa kaldırmıştı bence.

Bize karsi Ömer kazmasi yilin macini oynar. Bak görürsünüz.

Bugunku Kaleci de fena oynamadi diyeceksiniz belki, bende Guiza sagolsun diyorum... )))))

Sabır diyorum eğer gerçekten şike oluyorsa kokusu çıkar inşallah.

Bugunku Kaleci de fena oynamadi diyeceksiniz belki, bende Guiza sagolsun diyorum... )))))

Bence kalecileri çok iyi değildi. Kazım'ın golünde direk yattı. Karşı karşıyalar hariç sadece Alexin şutunu çıkardı. Son dakika Guiza ayağından aştı topu ve Semihe atacağını direk belli etti. İyi bir kaleci müdahale de bulunabilirdi.

Aman o konuları hiç açma milletin siniri tepesine zıplar valla.

Aylardır ntvspor'un GS'yi övdüğünü görmedim, Gültekin Onay fb'yi yere göğe sığdıramadı! Yok fb çok pozisyon yakalamışmışmış... Biz her maç bunun 2 katı pozisyon yakalarız, bizim defans zaaflarımızdan söz ederler....

geçiniz....

Ben Rıdvan'a gülmek için izliyorum yıllardır.Çok boş sözleri oluyor...

İddaa oynatır ,tüyolar verir ama yabancı ligleri takip ettiğini zannetmiyorum ki,

Premier ligi takip eden biri Elano'yu bilir nasıl oynadığını hakkında bilgi sahibidir yada 2005 şampiyonlar ligi finalini seyreder ki Harry Kewell'i billir ama kendisi Oz buyucusu için tanımıyorum ben böyle oyuncu der sonra da gerçekten iyi futbolcuymuş diye yan çizer... yorumları sürekli skor üstünedir...Geçen sezon ağzına almadığı Nonda'yı bu sene dilinden düşürmez...

Geçen hafta zaten bir özdeyişi vardı ki cümle şöyle başlıyordu; "Ben Rijkaard'ın yerinde olsaydım" .... Komik adam gerçekten..

Bugünkü kaleci resmen bir el bombasıydı.İki kere topu fenerlilerin önüne indirdi güzelce.Birisi uğur boralın pozisyonu zaten hani şu angutların bizim penaltımız yenildi dediği pozisyon var ya.Şu angutları şöyle konuşturan kaleciye ben iyi demem

Düşünün bursa maçında yanlış korner verdi diye olanları.Demek ki o el pozisyonu fenerlilere olsa azize ve ekibi sahaya inerdi herhalde :D

Hakemi dövdüler resmen ya üçlü beşli sıkıştırdılar ötesi yok bunun yani. Hani büyük çocuklar küçükleri döver ya Alex arkadan vuruyor tık yok. Utanmasalar hakemi bazıları tutcak kollarından falan diğeri vurcak. Nasıl ceza almadılar anlayamıyorum.

Neyse Fenerin Avrupa maclari var, o maclari hatirladikca moralim duzeliyor )))))

Yarin es esi söyle bi 4-5 golle yollayalim ve ardindan sturm graza bi 3-4 gol sokalim ve böylece Türkiye ve Avrupa bizi konusmayi devam etsin. Angutlarda "biz neden böyle tempolu, boll gollu maclar yapamiyoruz" tartismasina devam etsinler...

Bu arada Rıdvan Dilmen Galatasaray dolu dolu oynayarak 18 puan kazandı Fenerbahçe kötü oynayarak 21 puan aldı ilginç dedi:D

ridvan nehas boyle bisey demis ridvan bi kenara da o güntekine ben uyuz oluyorum aam bu yil gs dusmani oldu gitti rijikaard ilk geldiginde rijikaardi kimse istememiste bize gelmis iyi olsa milan alirdi gibi sacmaliklar soyluyordu bu yil güntekine cok koymus galiba

Ben Rıdvan'a gülmek için izliyorum yıllardır.Çok boş sözleri oluyor...

İddaa oynatır ,tüyolar verir ama yabancı ligleri takip ettiğini zannetmiyorum ki,

Premier ligi takip eden biri Elano'yu bilir nasıl oynadığını hakkında bilgi sahibidir yada 2005 şampiyonlar ligi finalini seyreder ki Harry Kewell'i billir ama kendisi Oz buyucusu için tanımıyorum ben böyle oyuncu der sonra da gerçekten iyi futbolcuymuş diye yan çizer... yorumları sürekli skor üstünedir...Geçen sezon ağzına almadığı Nonda'yı bu sene dilinden düşürmez...

Geçen hafta zaten bir özdeyişi vardı ki cümle şöyle başlıyordu; "Ben Rijkaard'ın yerinde olsaydım" .... Komik adam gerçekten..

Bazı yorumları iyi sadece. En çok garipsediğim bu tanımadığı adamlar hep Galatasaraylı futbolcular oluyor ve bizim futbolcu ya da teknik adam olmamamıza rağmen yakından tanıdığımız adamlar oluyor. Melih Şabanoğlunu biraz örnek alsalar keşk. Neyse onlar Kewellı tanımasın Elano'nun Deividden farkı ne Keita Yattara aynı desinler. Biz işimize bakalım.

Geri
Üst Alt