TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

ridvan nehas boyle bisey demis ridvan bi kenara da o güntekine ben uyuz oluyorum aam bu yil gs dusmani oldu gitti rijikaard ilk geldiginde rijikaardi kimse istememiste bize gelmis iyi olsa milan alirdi gibi sacmaliklar soyluyordu bu yil güntekine cok koymus galiba

Güntekini anlamak mümkün değil zaten. Rıdvan konuşsun o da tekrarlasın ya da saçma sapan bağlantılar kursun. Bir Serkan Korkmaz bi de o ölümler. Sunuculuğu iyi yapıyorlar diye koyuyorlar ama zararlar.

O ömer keltoşuna bir düzine gol atıp insan içine çıkamaz hale getirmemiz lazım şeref yoksunu keltoş

Beşiktaştan 5 maçta da neler yedi bize gelince yıldızlaştı. Sakattı bugün sanırım. Bizim maçta o olur inşallah da Elano güzel bir tane de ona yazar.

Neyse Fenerin Avrupa maclari var, o maclari hatirladikca moralim duzeliyor )))))

Yarin es esi söyle bi 4-5 golle yollayalim ve ardindan sturm graza bi 3-4 gol sokalim ve böylece Türkiye ve Avrupa bizi konusmayi devam etsin. Angutlarda "biz neden böyle tempolu, boll gollu maclar yapamiyoruz" tartismasina devam etsinler...

Fener bu topla şerifi nasıl yenecek çok büyük merakla bekliyorum :D angutlar feneri hala çözememiş mi?Vah gariplerim :D.Malex gününde olur araya iki pas atarsa veya bir free-kick olursa maçı götürüyolar.Fener bugün 80-85 arası bir baskı kurdu hepsi o kadar.Angutlar yok şu kadar topumuz direkten döndü yok guiza şunları atamadı diyolar.20 metreden iki şutları direkten dönmüş bir tane de bilikanın şaka gibi vuruşu direkten dönmüş o kadar.Guiza nın pozisyonları da tamamen malexin çabalarıyla.Bu toplar tempolu futbol sonucu direkten dönmüş demek ki bizim haberimiz yokmuş.Angutlar çok komiksiniz be valla çok komiksiniz :D.Adamlar 5 dakikalık baskıyla çok iyi oynuyoruz diyosa biz kasımpaşa ve ankara maçlarının ikinci yarısı rakip sahadan çıkmayan futbolumuza ne demeliyiz sizce renkdaşlar(her maç iyiyiz ama o maçlarda resmen kamp kurduk rakip sahaya ondan bu maçları örnek verdim)

Şimdi bu adamlar bu futbolla bu kadroyla şampiyonmu olacaklar.

Kendileri buna inanıyormular gerçekten.Kim inanır buna? (Angut inanır :D)

şaka maka bir sezon boyunca alabilecekleri galibiyetleri bi seri halinde aldılar oda

şansla balla ecel terleri dökerek

90 dk oyuncusuna başkanına ana avrat küfredip kazanınca kurban olarak.

Bu sene Şampiyon biziz!

Ben Rıdvan'a gülmek için izliyorum yıllardır.Çok boş sözleri oluyor...

İddaa oynatır ,tüyolar verir ama yabancı ligleri takip ettiğini zannetmiyorum ki,

Premier ligi takip eden biri Elano'yu bilir nasıl oynadığını hakkında bilgi sahibidir yada 2005 şampiyonlar ligi finalini seyreder ki Harry Kewell'i billir ama kendisi Oz buyucusu için tanımıyorum ben böyle oyuncu der sonra da gerçekten iyi futbolcuymuş diye yan çizer... yorumları sürekli skor üstünedir...Geçen sezon ağzına almadığı Nonda'yı bu sene dilinden düşürmez...

Geçen hafta zaten bir özdeyişi vardı ki cümle şöyle başlıyordu; "Ben Rijkaard'ın yerinde olsaydım" .... Komik adam gerçekten..

Rıdvan'la iddaa oynayacağıma,sahanın ortasında çiftetelli oynarım daha iyi.

Kendisi zamanında "Necati gibi Avrupa'da santfor çok az " demişti.

Zaten bugün de Güntekin'in hiçbir pot kırmamasına rağmen yüzünde gülücükler açıyor,kahkaha atmamak için kendini zor tutuyordu.

O Güntekin'e hiç gelmeyeyim adam bu sene resmen GS düşmanı olmuş,her maçta sırtına rakip formayı geçiriyor.

Çok Düştüler gözümden çok....

Dimi Küntegin.....

Şimdi bu adamlar bu futbolla bu kadroyla şampiyonmu olacaklar.

Kendileri buna inanıyormular gerçekten.Kim inanır buna? (Angut inanır :D)

şaka maka bir sezon boyunca alabilecekleri galibiyetleri bi seri halinde aldılar oda

şansla balla ecel terleri dökerek

90 dk oyuncusuna başkanına ana avrat küfredip kazanınca kurban olarak.

Bu sene Şampiyon biziz!

Sürekli böyle diyoruz ama sürekli kazanıyorlar. Adamlar şans, bal, tesadüf, hakem makem derken 7'de 7 yaptılar. Bu işin sonu elbet gelecek ama herşeye rağmen en büyük rakibimiz şampiyonluktaki.;)

Sürekli böyle diyoruz ama sürekli kazanıyorlar. Adamlar şans, bal, tesadüf, hakem makem derken 7'de 7 yaptılar. Bu işin sonu elbet gelecek ama herşeye rağmen en büyük rakibimiz şampiyonluktaki.;)

Renkdaş eskişehir,bursa ve kayseri deplasmanlarından 3'er puan alalım kralı gelse önümüzde duramaz bizim.Gençlerbirliğini de koyacaktım ama son hafta ordaymış o yüzden ordan 3 puanı alırız

onlarda bize bal şans diyor bizde hep kazanıyoruz ama fark yaratan etmenler

var ;)

Fenerbahçe oynadığı maçların çoğunda yüksek mücadele gücüyle oynamadı. Bizim Kasımpaşaya kurduğumuz baskıyı kurabildilermi mesela hiç Kurdular evet dünkü maçta 5 dakika. Gençlerle oynayacakları maçta böyle oynarlarsa ilk kayıplarını yaşarlar.

Renkdaş eskişehir,bursa ve kayseri deplasmanlarından 3'er puan alalım kralı gelse önümüzde duramaz bizim.Gençlerbirliğini de koyacaktım ama son hafta ordaymış o yüzden ordan 3 puanı alırız

Bahsettiğin deplasmanların birinde Fenerbahçe 3 puanı aldı. Diyarbakır deplasmanı da zor olacaktır Fenerbahçe oradan da 3 puan aldı. Adamların fikstür şanslarına işliyor. Bizim Antep deplasmanı dışında atlattığımız bir deplasman yok.

Kayseri maçından da 3 puan aldık. Eğer Ankaraspor lige dönerse bizim oradan aldığımız 3 puanın değeri on kat artacak göreceksiniz.

Açıkçası Bizim bu bahsettiğin 3 deplasman da henüz duruyor. Her ne kadar Beşiktaş'ı zayıfta görsek onların stadına da gideceğiz. Zor deplasmanlarımız var daha.

Yalnız şu deplasman tribünlerinin fahiş fiyatlandırılması olayı çok cansıkıcı olmaya başladı.Kaşımpaşa 120 ,antalya 75 ...

Fb,Bjk bu konuda keşke ortak hareket etsek ve proteso gibi bir şey yapsak...Bunlar bizi yolunucak kaz gibi görüyor...

Yalnız şu deplasman tribünlerinin fahiş fiyatlandırılması olayı çok cansıkıcı olmaya başladı.Kaşımpaşa 120 ,antalya 75 ...

Fb,Bjk bu konuda keşke ortak hareket etsek ve proteso gibi bir şey yapsak...Bunlar bizi yolunucak kaz gibi görüyor...

Antalyanın yaptığı daha büyük bir ayıp. Kendi taraftarlarına normal fiyatlardan satmışlar. Zaten bunu Antalya ve Kasımpaşa takımlarından başka takım da yapmaz diye düşünüyorum.

Fiyatlar çok uçuk haklısın ama şimdi Gs maçları için düşünüyorumda rakip takım başkanını admaın kafasında şöyle bir düşünce vardır;

Stadıma Elano, Keita, Kewell, Baros, Nonda, Arda vs. geliyor. En önemlisi de Rijkaard ve Neeskens geliyor.

Açıkçası ucuza izletmemekte haklı bu tabloyu. Hele bir de futbol şöleni var. Daha ne ister bi başkan.:)

Onlar bize bal şans diyorlarsa kendilerine ne diyorlar acaba?

olurmu canım onlar her rakibini ezerek yeniyo haksızlık etmeyin

maç izlerken hepsi arkasına yaslanıp rahat rahat maç izliyo.

Bkz:azize maç esnasında kıpkırmızı oluyor ama kesinlikle korkudan değil :2aloh1::2aloh1:

Fiyatlar çok uçuk haklısın ama şimdi Gs maçları için düşünüyorumda rakip takım başkanını admaın kafasında şöyle bir düşünce vardır;

Stadıma Elano, Keita, Kewell, Baros, Nonda, Arda vs. geliyor. En önemlisi de Rijkaard ve Neeskens geliyor.

Açıkçası ucuza izletmemekte haklı bu tabloyu. Hele bir de futbol şöleni var. Daha ne ister bi başkan.:)

Başkanın amacı keşke o olsa:)

Antalyanın yaptığı daha büyük bir ayıp. Kendi taraftarlarına normal fiyatlardan satmışlar. Zaten bunu Antalya ve Kasımpaşa takımlarından başka takım da yapmaz diye düşünüyorum.

Örnek oluyorlar birbirlerine..

Hep beraber hareket edilse aslında çok iyi olur...

Ayrıca kasımpaşa örnek olarak bizim numaralı kapalı fiyatımızın pahalı olmasına aklı sıra laf attmış da Kasımpaşa sami yen'e geldiğinde misafir tribünü 35 ytl. Yok illa otururak izlicem derse bilemem tabi...

Örnek oluyorlar birbirlerine..

Hep beraber hareket edilse aslında çok iyi olur...

Ayrıca kasımpaşa örnek olarak bizim numaralı kapalı fiyatımızın pahalı olmasına aklı sıra laf attmış da Kasımpaşa sami yen'e geldiğinde misafir tribünü 35 ytl. Yok illa otururak izlicem derse bilemem tabi...

Kasımpaşa taraftarı kendi klübünden şikayetçi zaten taraftar mı şikayet etmiş?

Bahsettiğin deplasmanların birinde Fenerbahçe 3 puanı aldı. Diyarbakır deplasmanı da zor olacaktır Fenerbahçe oradan da 3 puan aldı. Adamların fikstür şanslarına işliyor. Bizim Antep deplasmanı dışında atlattığımız bir deplasman yok.

Kayseri maçından da 3 puan aldık. Eğer Ankaraspor lige dönerse bizim oradan aldığımız 3 puanın değeri on kat artacak göreceksiniz.

Açıkçası Bizim bu bahsettiğin 3 deplasman da henüz duruyor. Her ne kadar Beşiktaş'ı zayıfta görsek onların stadına da gideceğiz. Zor deplasmanlarımız var daha.

Bursa beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı fener maçında.Renkdaş aslında bizim fikstüre bakarsan fenerden daha iyi bence.Fenerin şu haftadan sonra çok zor deplasmanları var.Muhakkak puan kaybı yaşayacaklardır.İlk yarı sonuna kadar puan farkı 4-5 puan açılabilir.Fener fikstürünü iyi sanıyo ama açıp baksınlar bakalım kimin fikstürü daha iyiymiş.Öyle yok istanbul dışına çıkmayacağız ikinci yarı demekle olmuyo.İstanbul içindeki maçlarını da görüyoruz onların :D biz eskişehiri ve ankaragücü yendiğimiz içeride çok rahat yenebileceğimiz iki rakiple(trabzon ve sivas) oynarken onlar antep ve kayseriyle deplasmanda oynayacaklar.Hani şu angutların 10. hafta diyip durdukları hafta yenilsek bile bizden yukarıda olamayabilir bu beyinsiz angutlar.Kayseri ve antepten sonra da beşiktaş ve eskişehir deplasmanları varmış bu angutların.hey gidi angutlar hey sizin bu fikstürle ikinci yarı o istanbul içindeki maçlarınız formalite olacak gibi :D

Geri
Üst Alt