TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Kasımpaşa taraftarı kendi klübünden şikayetçi zaten taraftar mı şikayet etmiş?

Hayır taraftar değil Kasımpaşa basın sözcüsü biletlerin fiyatların bu kadar pahalı olmasına böyle cevap vermişti.Sami yen'de numaralı 200 kusurat diyerek anlatmaya çalıştı...

Bursa beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı fener maçında.Renkdaş aslında bizim fikstüre bakarsan fenerden daha iyi bence.Fenerin şu haftadan sonra çok zor deplasmanları var.Muhakkak puan kaybı yaşayacaklardır.İlk yarı sonuna kadar puan farkı 4-5 puan açılabilir.Fener fikstürünü iyi sanıyo ama açıp baksınlar bakalım kimin fikstürü daha iyiymiş.Öyle yok istanbul dışına çıkmayacağız ikinci yarı demekle olmuyo.İstanbul içindeki maçlarını da görüyoruz onların :D biz eskişehiri ve ankaragücü yendiğimiz içeride çok rahat yenebileceğimiz iki rakiple(trabzon ve sivas) oynarken onlar antep ve kayseriyle deplasmanda oynayacaklar.Hani şu angutların 10. hafta diyip durdukları hafta yenilsek bile bizden yukarıda olamayabilir bu beyinsiz angutlar.Kayseri ve antepten sonra da beşiktaş ve eskişehir deplasmanları varmış bu angutların.hey gidi angutlar hey sizin bu fikstürle ikinci yarı o istanbul içindeki maçlarınız formalite olacak gibi :D

Bursa benim memleketim renktaş ve taraftarlar Fenerlileri feci dövmüşler. Bursa Fenere yenilmezdi diyorum ya hakem olayı tamamen konsantrasyonu bozmuş. Dövdüler resmen hakemi. Bursa taraftarı delidir ama büyük haksızlığıa uğramadıkları sürece bu kadar kötü olaylara sebebiyet vermezlerdi.

Hayır taraftar değil Kasımpaşa basın sözcüsü biletlerin fiyatların bu kadar pahalı olmasına böyle cevap vermişti.Sami yen'de numaralı 200 kusurat diyerek anlatmaya çalıştı...

Kendi taraftarının küfrettiği bir adamı kaale almayalım bence:) Onların asıl amacı kendi taraftarlarını cezalandırmak aslında (Kasımpaşa için) 100 lira kombine fiyatı ve alınmamış. Antalyanın yaptığı daha büyük bir ayıp kesinlikle.

Bu arada ne kadar protesto edilse de bir değişim olmaz bence ama başka bir takımında böyle bir uygulama yapacağına inanmıyorum.

Bu Antalya'yı rezil durumdaki Beşiktaş bile ikinci yarıda diri kalması farkıyla rahat yendi. Ligin en zayıf takımlarından biri aslında Antalya. Fenerbahçe'ye ekstra motivasyonla çıkmaları ve Guiza sayesinde direndiler son dakikaya kadar. Ancak son dakikada da o ekstra motivasyon saçma ötesi bir gol yemelerine sebep oldu. Kazanmak için 9-10 kişi hücuma gitmeye kalktılar...

Bu Antalya'yı rezil durumdaki Beşiktaş bile ikinci yarıda diri kalması farkıyla rahat yendi. Ligin en zayıf takımlarından biri aslında Antalya. Fenerbahçe'ye ekstra motivasyonla çıkmaları ve Guiza sayesinde direndiler son dakikaya kadar. Ancak son dakikada da o ekstra motivasyon saçma ötesi bir gol yemelerine sebep oldu. Kazanmak için 9-10 kişi hücuma gitmeye kalktılar...

Yalçın denen balta kornere giden topu oyunda tutup fenerlilere atarsa böyle olur renkdaş

Renkdas sayilmaz pek.

Fenerliymis hayin.

Yok ya Galatasarayli galiba baskasiyla karistirdim

Fener atacak dedim attı 90 da. Sazan balı herhalde bunlardaki.

Maçtan sonra Rıdvan'ın yorumlarını dinleyen oldu mu acaba? Bu kadar yanlı açıklamalar yapılmaz gerçekten. Fener kötü oynuyormuş, bu kadar kötü oynarken puan kazanmak çok büyük artıymış, rakibi dolu dolu oynayarak ancak aynı puanı almış(Birebir bu sözü sarfetti evet) Bre matematik özürlüsü, iyi oynayıp fazla gol atana daha fazla puan veriyorlar da biz mi almadık?

antalya bu kadar kötü bi açık vermesi aptallık karşındaki fener yaa

Bu Antalya ne acayip bir takımdır şu halleriyle bile puan alıyolardı biraz akıllı oynasalar kazanırlardı demek.

Sanırım hafta içi Aziz Yıldırım'la görüşmüştü.:D

Sürekli görüşüyo zaten. Rıdvan neyse de ben o Gürcan Bİlgiçe acayip sinir oluyorum. Gs herkesten iyi diyo Ersun Yanal yediremiyo o da sürekli niye hep duran toptan atıyolar vs gibi kılıflar bulmaya çalışıyo. Kendi takımı duran top organizasyonları sayesinde çeyrek final oynadı şl de ama görmez.

Sürekli görüşüyo zaten. Rıdvan neyse de ben o Gürcan Bİlgiçe acayip sinir oluyorum. Gs herkesten iyi diyo Ersun Yanal yediremiyo o da sürekli niye hep duran toptan atıyolar vs gibi kılıflar bulmaya çalışıyo. Kendi takımı duran top organizasyonları sayesinde çeyrek final oynadı şl de ama görmez.

Ya bırak onları.10.hafta fark geliyor.

Bu fener şampiyon olursa ligimiz kaldırılsın.Bir daha maçlar oynanmasın.Maçları haketmeden kazanıyorlar.

Geri
Üst Alt