TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Eskişehir'e nedeni bilmiyorum ama kıl oluyorum çok çabuk bir yerleri kalktı sanki 3-0 alıcaz.

Renkdaş bence 3 de bırakmamamız lazım.Es-es i 5 leyip rakip takımın angut taraftarlarının psikolojisini harap etmeliyiz ki aslanlarımızın her başarısına laf atmayı bıraksınlar.Gerçi o angutlar herşeye bir bahane bulacak kapasiteye sahipler :D:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

adszbpa.jpg

Gol dağılımı müthiş oldu :D Youla rahat durmadı 2 gol attı :D

Su oyunun ısmını banada yazsana...

Yada indireiliceğim bir link özelden:)

Sahne Aslan'ın

Fenerbahçe’nin sahip olduğu lige en iyi başlangıç rekorunu 7’de 7 yaparak egale etmek isteyen Galatasaray, bugün Ali Sami Yen’de Eskişehirspor’u konuk ediyor. Ancak Aslan’ın bunu başarmak için, geçen sezon ligde hiç puan alamadığı tek takım olan Kırmızı-Siyahlı ekibi bu kez devirmesi gerekiyor.

Eskişehir, Cim Bom’u 8. haftada sahasında 4-2’lik skorla mağlup etmiş, Ali Sami Yen’deki rövanşı da tek golle kazanmıştı. Anadolu temsilcisi bu sezonun da flaş takımı olarak göze çarpıyor. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, 6 maçta topladığı 12 puanla zirveyi yakından takip ediyor. Ligde 6 maçta 19 gol atarak, maç başına 3.16 gol ortalamasıyla son 11 sezonun en golcü dönemini geçiren Galatasaray ise tüm bu handikaplara karşın galibiyet serisini sürdürmek ve Avrupa Ligi’ndeki Sturm Graz sınavı öncesi havaya girmenin hesapları içinde.

GALATASARAY-ESKİŞEHİRSPOR

STAT: Ali Sami Yen

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bülent Gökçü, Nihat Mızrak

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan, Mustafa Sarp, Ayhan, Keita, Elano, Arda, Baros

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

ESKİŞEHİRSPOR: İvesa, Koray, El Saka, Vucko, Murat Önür, Burak Yılmaz, Doğa, Mehmet Yılmaz, Bülent, Youla, Ümit Karan

TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

ligtvcom.tr

malum site kudurmuş yine başlığa bak

GS yarin mutlaka Penalti kullanacak.

ulan öylede böylede 3den aşağı atmıyoruz kullansak ne kullanmasak ne hakemi baskı altına almak diye buna denir resmen onca taraftarı körükledi fanatik yazıklar olsun sizin gibi gazeteye adamın belkide eli gitmeyecek düdüğüne penaltı olsada vermiyecek belki

Linderoth ilk 18'de varmı arkadaşlar? Ben onunla ilgili bir bilgi bulamadım da, eğer varsa ikinci yarı öne geçince birse çok iyi olur diye düşünüyorum.

kaldı 2.5 saat:) oh be ...

malum site kudurmuş yine başlığa bak

ulan öylede böylede 3den aşağı atmıyoruz kullansak ne kullanmasak ne hakemi baskı altına almak diye buna denir resmen onca taraftarı körükledi fanatik yazıklar olsun sizin gibi gazeteye adamın belkide eli gitmeyecek düdüğüne penaltı olsada vermiyecek belki

Kuduranlar gidip kuduz iğnesi olsunlar.Gerçi bizim aslanlar bu akşam o kuduranlara güzel bir iğne vuracak :D:D

Şu maçı alalım yeterki gol yemeyelim.

Linderoth yok kadroda.

Elano 11 de başlıcak mı merak ediyorum...

Linderoth yok kadroda.

Elano 11 de başlıcak mı merak ediyorum...

7'de 7 olacak. %99 kazanırız. Kasımpaşa maçından sonra biraz daha dikkatli olacağımızı düşünüyorum. Bu yüzden puan kaybı olmaz. Her zamanki gibi 3'ten aşağıda atmayız. Aslında bu gösterdiğimiz yüksek performansa rağmen, fenerle aramızda puan farkı olmaması fenerin ne kadar ballı olduğunu gösteriyor. Çekirge 10. hafta zıplayamayacak ama bunuda unutmasınlar.

7'de 7 olacak. %99 kazanırız. Kasımpaşa maçından sonra biraz daha dikkatli olacağımızı düşünüyorum. Bu yüzden puan kaybı olmaz. Her zamanki gibi 3'ten aşağıda atmayız. Aslında bu gösterdiğimiz yüksek performansa rağmen, fenerle aramızda puan farkı olmaması fenerin ne kadar ballı olduğunu gösteriyor. Çekirge 10. hafta zıplayamayacak ama bunuda unutmasınlar.[/

Renkdaş fenerin balından çok rakiplerinin mallığından kaynaklanan bir durum bu.Manisa ve antalya resmen gel gol at dedi fenere

Birak Allah askina,Nonda giderse daha iyisi gelir,Nında degil yalniz Nonda,Youla da kim oluyor :rolleyes:

Nında ne hakkaten yanlış yazmışım.

Youla gelmese olur ama Nonda tipi bir oyuncu isteriz.Gerek efendiliği ve profesyonelliğiyle,gerek de futboluyla iyi bir oyuncu isterük.:2_thumbs_up_-_anima

Mehmet Topalın artık bu maçta toparlanması lazım

Mehmeti çok seviyorum hep destek oldum ama bu maçtada eski formunda olmassa kesik yer

Şu Ivesa'yı delik deşik edelim :)

Linderoth yok mu kadroda?:(

Geri
Üst Alt