TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Şu an herkesin morali bozuk sanki şampiyonluk gitmiş gibi bir hava var gibi forumda...

Beklentiler anormal derecede yukarıya çekildiğinden; normal karşılanabilcek bir puan kaybı, anormal karşılanıyor... O yüzden sanki şampiyonluk gitmiş gibi moral bozukluğunda herkes.

Ve burada GS'nin şu an TSL'de hakettiği yerde,hakettiği puan farkını yapamamasının etkisi çok büyük.Sanki lig böyle gidecekmiş gibi bir hava sezdirdiler.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Suçlu yönetim! güzel başladığı transfer dönemini yine eksik noktaladılar...G.zan e.güngör e.aşık linderoth gibi müzmin sakat oyunculara güvenip yabancı stoper ve ön libero alınmaması büyük bir hataydı! 4 yabancı ile oynuyoruz! Ayrıca sağbektede artık uğur oynamalı! Geçen sene stoper ve ön libero sorunu yüzünden uefada finali ve türkiyede şampiyonluğu kaçırdık ama yönetim yine aynı hatayı yaptı...

Yönetim İstifa!!! T.Direktör İstifa!!! Oyuncuları Asalım nasıl yaparlar bunu yazıklar olsun yuhhhhh Transferler çok kötü böyle oyuncu mu alınır !!! Sabri'yi devre arası satalım Bütün defans oyuncularını satalım yerine 4 tane kara kuru yabancı defans alalım Baros ve Nonda'yı satalım ibrahimoviç ve Dzeko ayarında oyuncular alalım!!! Arda'yı satalım Messi'yi alalım :mad::mad: Yönetim İstifa!!!

Şu Alex'i Hagi'yle karşılaştırırlar ya en sinir olduğum şey.... Hagi'nin katkısını görmek isiyorsa Ziya Şengül gitsin birgün GS müzesine orda hiç görmediği 2 kupa var ona baksın...

Yönetim İstifa!!! T.Direktör İstifa!!! Oyuncuları Asalım nasıl yaparlar bunu yazıklar olsun yuhhhhh Transferler çok kötü böyle oyuncu mu alınır !!! Sabri'yi devre arası satalım Bütün defans oyuncularını satalım yerine 4 tane kara kuru yabancı defans alalım Baros ve Nonda'yı satalım ibrahimoviç ve Dzeko ayarında oyuncular alalım!!! Arda'yı satalım Messi'yi alalım :mad::mad: Yönetim İstifa!!!

At gözlüklerini çıkar ondan sonra oku ve düşün;)

Kapalı defansları acmakta zorlanıyoruz , üstümüze gelen takımlara karsıda defansta cok pozisyon veriyoruz . Karmasık bir problem acıkcası .. Ama bugün icin rijkaard eskisehiri iyi analiz edememis. Israrla kanattan ortalarla geldik ve hic bir kafa topunu alamadık ayrıca kalede 2.06'lık bir ivesa , 2. golü yedikten sonra tamamen oyun disiplininden koptuk . Eger bir gol atsaydık bu bireysel bir oyun veya penaltıdan gelicegi cok apacık ortadaydı . Mehmet Topal gecen önceki senelerdeki topal degil oyunu hem yavaslatıyor ve gereksiz topla fazla oynuyor . Daha basit oynaması yönünde uyarılması şart . Kewell'da ayrıca bugün cok etkisizdi , acıkcası bundan sonraki maclarda da genel form grafigininde vasatı asabilcegini pek sanmıyorum . Takımımızda en büyük sorun defans ne yazık ki , ilk problem sakatlıklardan dolayı sürekli tasların degişmesi ve yeterli adamların olmaması . Servetin ısrarla oyun kuramaması ileri her şişirilen topunda kaybedilmesi . Acıkcası bir popescu ve yanına seri , gezen , hareketli bir defans şart bu belki ilerleyen haftalarda emre güngör olabilir . Suan eldeki mevcut forvetlerle sakatlık ve ceza dısında baros herzaman 1. tercih olmalıdır . Kafamda ki en büyük soru işareti elano'dan hala faydalanamamıs olmamız yeni bir lincoln vakası mı doguyor . Eger bu adam brezilya milli takımına cagırılıyorsa , oyun sablonumuzu ona göre kurmalıyız ... Bu beraberliği kötüye yormamak gerekiyor sadece 2 puan gerideyiz ve fenerbahceyle önümüzde 2 macımız var bu maclardan alıcagımız 4 puan bizim feneri gecmemizi saglar o yüzden bir problem yok .

Ayrıca porgramdaki sunucuların özellikle isimleri lazım değil ziya, sinan, rıdvan :D demirkol, üründül yüzleri gülüyordu :D

takim bence cok iyi oynadi

ben seviniyorum servet sabri disindaki adamlarin top sisimemesine ve acele etmemesine, bana biraz barcelona, eski ajax ve ispanya milli takimini andirdi

bugun olmamis olabilir ama bence buyuk bir ozellik yakinda oturacektir ve son zamanlarda panik olmadan maclar kotu gitse bile cevirecegiz

bazi arkadaslari farkli galibiyetler cok aldatmis, daha yolumuz var ama orta sahada topal ve sarp tum donen toplari aldilar, biraz dikkatli izleyelim lutfen bazi anlarda topu rakip sahaya degil rakip sahanin yarisnina yerlestirdik.

ama burada elanonun ne kadar onemli bir transfer oldugunu gorduk

hazir bir elano bu durumlarda oyunun yonbunu hizli degistirecektir ve o defanslari acacaktir

su an hazir olmadigi icin rijkaard dogrusunu yapti bence.

bence

bu seneki en ama en akli basinda kontrollu macimiz oynadik

formsuz olsa bile oyuncular

sistem takir takir isliyor farkedemeyenler utansin, yada bir daha izlesin

Beklentiler anormal derecede yukarıya çekildiğinden; normal karşılanabilcek bir puan kaybı, anormal kartşılanıyor... O yüzden sanki şampiyonluk gitmiş gibi moral bozukluğunda herkes.

Ve burada GS'nin şu an TSL'de hakettiği yerde,hakettiği puan farkını yapamamasının etkisi çok büyük.Sanki lig böyle gidecekmiş gibi bir hava sezdirdiler.

Bence hep biz taraftarlar hem de Futbolcularımız için iyi oldu.Çünkü hepimizin aklı bir karış yukardaydı:)

Mücadele ettiyse takımım ,gol amak için elinden geleni yapıp formasının hakkını verdiyse benim için sorun yok...

At gözlüklerini çıkar ondan sonra oku ve düşün;)

Ya bırak hocam Suçlu yönetimmiş bugün kaybedilen 2 puanda defans hatasıyla mı oldu orta saha hatasıyla mı? defans pozisyon bile vermedi asıl sen maçı hangi gözlüklerle izliyorsan çıkar öyle bak ilk beraberlikte alakası olmayan bir noktaya bağlayarak yönetime laf atıyorsun ayıp!! bunca maçtır hiç olmadığı kadar sağlam bir defans ve orta saha vardı !!! Ama sallamaya yer aranıyor ya!!! Siz yine dua edin takım kaybetsin diye !! Kaybetsin ki sallayın hadi bakalım :mad:

Şu Alex'i Hagi'yle karşılaştırırlar ya en sinir olduğum şey.... Hagi'nin katkısını görmek isiyorsa Ziya Şengül gitsin birgün GS müzesine orda hiç görmediği 2 kupa var ona baksın...

Artık takmıyorum dahi.

Adam böyle birgünde konuyu nasıl HAGİ-Alex kıyaslamasına getirdi o kadar merak ediyorum ki inanamazsınız.

Artık nereden tutsakta eleştirsek diye can atıyorlar. Saçmalamakta üstlerine yok.

Bence hayırlı bir beraberlik oldu....Kaybedilmiş bişey yok ve ayakların sağlam yere basmasını hatırlatan bir durum....

Ya bırak hocam Suçlu yönetimmiş bugün kaybedilen 2 puanda defans hatasıyla mı oldu orta saha hatasıyla mı? defans pozisyon bile vermedi asıl sen maçı hangi gözlüklerle izliyorsan çıkar öyle bak ilk beraberlikte alakası olmayan bir noktaya bağlayarak yönetime laf atıyorsun ayıp!! bunca maçtır hiç olmadığı kadar sağlam bir defans ve orta saha vardı !!! Ama sallamaya yer aranıyor ya!!! Siz yine dua edin takım kaybetsin diye !! Kaybetsin ki sallayın hadi bakalım :mad:

coloccini ve emana olsaydı bu maçı alırmıydık almazmıydık?

Bugün iyi oynamamıza rağmen şanssız bir beraberlik aldık. Daha önümüzde bir sürü maç var. Tek beraberlikle karamsarlığa kapılmaya gerek yok.

Artık takmıyorum dahi.

Adam böyle birgünde konuyu nasıl HAGİ-Alex kıyaslamasına getirdi o kadar merak ediyorum ki inanamazsınız.

Artık nereden tutsakta eleştirsek diye can atıyorlar. Saçmalamakta üstlerine yok.

Hagi bu memlekette o kadar cok can yaktı ki futbolu bırakalı 8 yıl oldu hala acıyor yaralar...

Böyle adamlar Hagi'nin adını agızlarına aldıkları zaman destur çekmeli....

Alex de çok iyi futbolcu ama Hagi ya Hagi.....

Sende nasıl bir gözlük var acaba merak ettim:cool:

Ben gerçekleri görebiliyorum gözlüğe gerek yok! ama senin gibiler anca pohpoh tozpempe yorumlar azcıkda eksiklerimizi görün artık! biz barcelona değiliz ardada messi değil sabride dani alves değil! bilmem anlatabildimmi?

Zaten onlar olsaydı bütün maçları alırdık Barca'nın hiçbir bölgede eksiği yok onlarda bütün maçları alacaklar di mi 38'de 38 yapacaklar dimi!!!

hadi emana oyun kuruyor falan yine kabul ederimde bu maçı coloccini'yi nasıl bağladın arkadaşım sen ya!!! Gol defans hatasından mı geldi şansa gol attılar adamlar ya!!!

Ayrıca evet belki bu maçı kazanabilirdik bunlar olsaydı ama bu maçı kazanacağımızın kesinatı olmadığı gibi bundan önceki 6 maçında kesinatı olamazdı!!! O yüzden hayalcı olmayı bir kenara bırakalım şuan kadromuz iyi ve yeterli belki sakatlık problemlerine karşı bir stoper ama bu maçta puan kaybedilme nedeni kesinlikle stoper değil ;)

Ya bırak allasen size cenaydının başkan olması gerek çoluk çocuk muhabbeti yapıyosun colloccini emana olmadığı için kaybetmişiz bırak bu işleri

Geri
Üst Alt