TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Youla oynarsa yine tek başına yenebilir bizi.Aman !

İroni var sanırım. Aksi halde işimiz Youla 'ya kaldıysa vah bizim halimize.

Biz Galatasaray gibi oynarsak, -pardon ama- Youla kim?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

geçen sene iki maçta da yendik GS'yi. hemde küme düşmemeye oynarken.ama bu sezon hedeflerimimz var ve daha iyi kadromuz var inanıyorum ki ilk deplasman galibiyetimizi alacağız.her iki takımada başarılar şimdiden

geçen sene iki maçta da yendik GS'yi. hemde küme düşmemeye oynarken.ama bu sezon hedeflerimimz var ve daha iyi kadromuz var inanıyorum ki ilk deplasman galibiyetimizi alacağız.her iki takımada başarılar şimdiden

Düzeltirmisin bu mesajı ne demek gese burası GALATASARAY forumu.

Ayrıca 3 deplasmanda kazanamamışsın bu maçta mı kazancaksın.Beraberlik olursa öpte başına koy.

Düzeltirmisin bu mesajı ne demek gese burası GALATASARAY forumu.

Ayrıca 3 deplasmanda kazanamamışsın bu maçta mı kazancaksın ezik haddini bil.Beraberlik olursa öpte başına koy.

bizde düzeltme olmaz ist.takımlarına aynı hitap ederiz... GS,FB,BJK...

geçen sene iki maçta da yendik GS'yı. hemde küme düşmemeye oynarken.ama bu sezon hedeflerimimz var ve daha iyi kadromuz var inanıyorum ki ilk deplasman galibiyetimizi alacağız.her iki takımada başarılar şimdiden

Biz sizin Galatasaray'la oynayacağınızı zannediyorduk bu bahsettiğin takım kim hangi ligde oynuyor?

Dostum geçen sene biz çok kötüydük.60dan sonra bitiyorduk.Siz o halde bile -ayrıca tek hedefimiz olan kadıköyde kupa kaldırma hayalimizin son bulduğı hafta- biz 1 gol atabildiniz.(Kocaeli 5 atmıştı.:D)Şimdi 60da biten kondisyon yok.Hatta Barcelona ve İspanya milli takımının kitaplarını kullanarak antrenman yaptığı kondisyoner bizde.Şuan kondisyon olarak herkesten çok öndeyiz.Ayrıca oyunumuzun kilit ismi Ayhan'da döndü.Diyebileceğim fark olursa şaşırma.

Dostum geçen sene biz çok kötüydük.60dan sonra bitiyorduk.Siz o halde bile -ayrıca tek hedefimiz olan kadıköyde kupa kaldırma hayalimizin son bulduğı hafta- biz 1 gol atabildiniz.(Kocaeli 5 atmıştı.:D)Şimdi 60da biten kondisyon yok.Hatta Barcelona ve İspanya milli takımının kitaplarını kullanarak antrenman yaptığı kondisyoner bizde.Şuan kondisyon olarak herkesten çok öndeyiz.Ayrıca oyunumuzun kilit ismi Ayhan'da döndü.Diyebileceğim fark olursa şaşırma.

fark olur evet ama kim atar kim yer orası meçhul çünkü iki takımında defansı iyi değil bunu herkes bilio....

fark olur evet ama kim atar kim yer orası meçhul çünkü iki takımında defansı iyi değil bunu herkes bilio....

Bize defansları en iyi takımlar bile (Kayseri,Beşiktaş,Pana) 4 yedi 3 yedi.Size kaç atarız bilemiyorum.Ayrıca bizim Leo var.Sizde?(Kim daha fazla yer anlamında soruyorum?)

Git kendi forumunda gese yaz.Veya ben sana Tatangaların bestesini armağan edeyim.

Anladın sen onu. :D

Aha da buraya yazıyorum sen kanatlılardansın hissettim bir anda :D

ben eskişehirde doğdum ESKİŞEHİRSPORLUYUM.öle diğer anadolu şehirlerindeki gibi şehrini takımını satmayız biz zaten onun için farklıyız.

Umit Karan'a guzel bir tezahurat yakisir bize bence.

Ozellikle Es es'teki takim arkadaslariyla ne kadar kaynastigini, kendini onlardan ustun gormek gibi bir davranisi olmadigini gordukce daha bir sevdim bu Karan'i.. Yanilmiyorsam "benim icin Kewell ne idiyse simdi El Saka'da o" diyerek oynadigi takima elinden geleni verecegini belirtmisti, duzgun bir adam.

Git kendi forumunda gese yaz.Veya ben sana Tatangaların bestesini armağan edeyim.

Anladın sen onu. :D

basit ve seviyesiz yorumlar yazıp kendini düşürme bence ... burda maç hakkında görüşlerimi bildirmeye geldim.ayrıca hitap şekli size hoş gelmeyebilir ama öyle düzeltemem

ben eskişehirde doğdum ESKİŞEHİRSPORLUYUM.öle diğer anadolu şehirlerindeki gibi şehrini takımını satmayız biz zaten onun için farklıyız.

Bu forumda olacaksan kurallara uyacaksın arkadaş öle möle yok öyle yazacaksın Türkçeyi düzgün kullan

Umit Karan'a guzel bir tezahurat yakisir bize bence.

Ozellikle Es es'teki takim arkadaslariyla ne kadar kaynastigini, kendini onlardan ustun gormek gibi bir davranisi olmadigini gordukce daha bir sevdim bu Karan'i.. Yanilmiyorsam "benim icin Kewell ne idiyse simdi El Saka'da o" diyerek oynadigi takima elinden geleni verecegini belirtmisti, duzgun bir adam.

Son gol sevincini görünce biraz yadırgadım açıkcası .Sonucta Rıza Çalımbay yaşı genç olabilir ama Ümit'in teknik direktörü ...

basit ve seviyesiz yorumlar yazıp kendini düşürme bence ... burda maç hakkında görüşlerimi bildirmeye geldim.ayrıca hitap şekli size hoş gelmeyebilir ama öyle düzeltemem

o zaman yazamazsın burda birazdan zaten ceza alıcaksın...İlk önce saygı duymayı öğren sonra saygı bekle....

Son gol sevincini görünce biraz yadırgadım açıkcası .Sonucta Rıza Çalımbay yaşı genç olabilir ama Ümit'in teknik direktörü ...

Enseden tutup cekmisti yanilmiyorsam :) Olur o kadarida, Ayhan da Skibbe'yi kiskaca almisti bir ara, yas yakin olunca sevincler de degisiyor biraz. Yaptiklari is icinde saygililarsa birbirlerine gerisi hos karsilanabilir biraz.

TV'de herkesin onunde olmasi buradaki kaygi sanirim ama o anda golun sevinciyle dusunememistir pek bence.

Geri
Üst Alt