TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Eğer önceki haftalardaki gibi hücuma çıkarken saçma sapan toplar kaptırırsak işimiz o kadar kolay olmaz. Çünkü rakip takımda iki tane sprinter(Burak ve Youla) bir tane de son vuruş ustası(!) bir adam var. Kocabeye de dikkat etmek lazım bu maçta. Kasımpaşa maçının ilk yarısındaki gibi oynamadığımız sürece kesinlikle yeneriz.

Ayhana cok güveniyorum ben bide Mustafa ya

Ayhan - Mustafa mükemmel ikili olucaklar bu sezon :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Bizim Youla'dan çekindiğimiz kadar Onlar Keita'dan çekinmiyor. Bugun yine otobana çevirir orayı ...

benim merak ettiğim Rıza Çalımbay 3 forvetle mi çıkacak bize karşı?

Eğer Youlayı oynatırsa evet. Çünkü tek antrenmana katılmış ve diğerlerinde düz koşu yapmış ikinci yarı da kullanabilir. Eğer oynayabilecek durumdaysa ileri dörtlüde Kocabey Ümit Youla Burak olur arkalarında da Bülent Ertuğrul ve Doğa.

Ayhanın oynamasını ben de istiyorum ama Rijkaardın yeni iyileşeni ilk 11e koymama gibi bir özelliği var.

Youla hücumda kaptırdığımız toplarda özellikle etkili olacaktır ne olursa olsun Türkiyedeki en hızlı 3 forvetten birisi. Ümit Burak Youla Kocabey dörtlüsü iyi bir dörtlü o yüzden etkili olabilirler. Ama hep diyorum onların çekinmesi gereken daha büyük şeyler var onların dörtlüsü iyi ancak bizimkisi mükemmel.

evet söylemeye çalıştığımız kısmen aynı şey.

kapanmış bir takımdan ziyade youla ani ataklarda etkili.

bu adamlar hucumu düşünecek bir takımla sahaya çıksınlar Elano,Arda,Kewell,Nonda,Baros,Keita,Aydın kombinasyonundan hangisini tutacaklar bakalım:)

adszbpa.jpg

Gol dağılımı müthiş oldu :D Youla rahat durmadı 2 gol attı :D

Bizim Youla'dan çekindiğimiz kadar Onlar Keita'dan çekinmiyor. Bugun yine otobana çevirir orayı ...

Zaten eğer sol tarafa Mehmet Yılmazı koymak gibi bir hata yaparsa fark yerler. Bu yüzden Kocabeyi koyacaktır yoksa Sabri Keita çok can yakar Kocabey oynasa da yakacaktır tabii ki. Ben Elanodan şov bekliyorum bu maç. Bol bol uzaktan şut çekmeliyiz. Ivesa çok zayıf.

Eğer Youlayı oynatırsa evet. Çünkü tek antrenmana katılmış ve diğerlerinde düz koşu yapmış ikinci yarı da kullanabilir. Eğer oynayabilecek durumdaysa ileri dörtlüde Kocabey Ümit Youla Burak olur arkalarında da Bülent Ertuğrul ve Doğa.

Ayhanın oynamasını ben de istiyorum ama Rijkaardın yeni iyileşeni ilk 11e koymama gibi bir özelliği var.

Çok büyük risk alıyor bence....Burda orta sahada oynayanlara büyük iş düşecek eğer eskişehir alanından gelen ribaundları toplarsak sonuca erken gideriz...

eğer bu şekilde çıkarlarsa onlar için en iyimser tahminle 4 yerler..:D

evet söylemeye çalıştığımız kısmen aynı şey.

kapanmış bir takımdan ziyade youla ani ataklarda etkili.

bu adamlar hucumu düşünecek bir takımla sahaya çıksınlar Elano,Arda,Kewell,Nonda,Baros,Keita,Aydın kombinasyonundan hangisini tutacaklar bakalım:)

Renktaş zaten Esesin maçlarına bakılırsa hep çok pozisyon vermişler ve çok gol yemişler. Geçen haftaki Antep maçında bariz hakem hataları var mesela. Bursa maçında da Bursa neler kaçırmıştı ona reğmen 2 gol atmıştı. Amaçları bence gol yememeye çalışmak değil gol atmaya çalışmak olacak.

Rakip takımlar zaten maça hazırlanırken 1-0 yenik duruma düşünüyorlar. Sen şimdi Eskişehir'in hocası olsan ne yaparsın?

Önünde o kadar çok problem var ki.

-Keita'yı durdurman lazım, birebir adam markajıyla mümkün değil. Oynadığı koridora ciddi bir kademe planı kurmak gerekiyor.

-Arda'ya pas trafiğini engellemek zorundasın. Sabit oynamıyor, sol koridoruda işi sıkı tutmakla çözlecek bir sorun değil.

-Kewell'ın ceza sahası yakınında topla buluşmasını engellemen gerek. (Nasıl yapılır ben de merak ediyorum)

-Mümkün mertebe topun kornere çıkmamasını sağlamak zorundasın, serbest vuruşlara da sebep olmaman gerek.

-Orta ve karambollerde M.Sarp ve Kewell muhakkak marke edilmeli.

-Karsı takımın forvetinde Guiza yok. Nonda/Baros yakalarlarsa affetmiyorlar.

-Elano çok kritik paslar yapıyor, Elano'nun pas trafiği de engellenmeli..

Yahu tüm bunları kaç futbolcuyla yapabilirsiniz? Bir tarafı muhakkak aksar. Kaldı ki tüm bu önlemleri alabilecek bir kurgu için her futbolcunun en az 10 km koşması gerekir. O kadar kondisyonun var mı??

Ha bir de deplasman.

Eskişehir düşünsün arkadaşlar, süperligde oynayacakları en zor maça çıkacaklar.

Çok büyük risk alıyor bence....Burda orta sahada oynayanlara büyük iş düşecek eğer eskişehir alanından gelen ribaundları toplarsak sonuca erken gideriz...

Kendi evinde Kocabeyi çıkarıp Mehmet Yılmazı koyuyor hatta. Diğer maçlarına bakarsanız çok gol yediklerini ama çok da attıklarını görürsünüz zaten. Benim fikrim de dediğiniz gibi ortadaki ikilimiz hatta üçlümüz iyi olursa 4-1 biter diyorum ben.

atak yada defansif bence 4-4-2 başlar onlar ortasahayı kaptırmak kendi sonlarını hazırlar.

Zaten eğer sol tarafa Mehmet Yılmazı koymak gibi bir hata yaparsa fark yerler. Bu yüzden Kocabeyi koyacaktır yoksa Sabri Keita çok can yakar Kocabey oynasa da yakacaktır tabii ki. Ben Elanodan şov bekliyorum bu maç. Bol bol uzaktan şut çekmeliyiz. Ivesa çok zayıf.

Şu anda Ligde O ikiliyi durduracak adam yok.Sabri'yi biraz tribünlerde gazlarsa Bjk performansına yakın oynar. Hakan Balta ve Arda oynar herhalde solda da...

Kanatlardan iyi bindirmeler yaparsak yine erken sonuca gideriz...

bence es-es maçı en rahat maçlarımızdan biri olacak gol ortalamamız yükselecek...7 den fazla gol olur bu maçta toplamda:D

Rakip takımlar zaten maça hazırlanırken 1-0 yenik duruma düşünüyorlar. Sen şimdi Eskişehir'in hocası olsan ne yaparsın?

Önünde o kadar çok problem var ki.

-Keita'yı durdurman lazım, birebir adam markajıyla mümkün değil. Oynadığı koridora ciddi bir kademe planı kurmak gerekiyor.

-Arda'ya pas trafiğini engellemek zorundasın. Sabit oynamıyor, sol koridoruda işi sıkı tutmakla çözlecek bir sorun değil.

-Kewell'ın ceza sahası yakınında topla buluşmasını engellemen gerek. (Nasıl yapılır ben de merak ediyorum)

-Mümkün mertebe topun kornere çıkmamasını sağlamak zorundasın, serbest vuruşlara da sebep olmaman gerek.

-Orta ve karambollerde M.Sarp ve Kewell muhakkak marke edilmeli.

-Karsı takımın forvetinde Guiza yok. Nonda/Baros yakalarlarsa affetmiyorlar.

-Elano çok kritik paslar yapıyor, Elano'nun pas trafiği de engellenmeli..

Yahu tüm bunları kaç futbolcuyla yapabilirsiniz? Bir tarafı muhakkak aksar. Kaldı ki tüm bu önlemleri alabilecek bir kurgu için her futbolcunun en az 10 km koşması gerekir. O kadar kondisyonun var mı??

Ha bir de deplasman.

Eskişehir düşünsün arkadaşlar, süperligde oynayacakları en zor maça çıkacaklar.

Renktaş düşün işte böyle bir rakibe karşı kapanır mısın? Diyorum ya amaçları bizden fazla gol atmaya çalışmak olacak.

Ezecez esesi ezecez bugün içim rahat kasımpaşa maçı öncesi kötü his vardı bugün öyle bi durum yok çok rahatım :)

Adamlar kazanırsak kazanırız kaybedersek kimse bişey demez psikolojisiyle çıkıyorlar.

Böyle rakipler tehlikeli olurlar.Aslanlarımıza başarılar içimde kazanacağımıza dair

kuvvetli bir his var.:)

Ayrıca Elano bugun daha iyi oynayacaktır çünkü Eskişehir de futbol oynamak isteyen bir takım... istediği alanları bulacaktır....Kasımpaşa maçında adam kendine yapılan faullerden resmen top oynayamadı...

febeşin yenmesi vanımı sıksada inşallah sevindirecel galatasarayımız beni

bence es-es maçı en rahat maçlarımızdan biri olacak gol ortalamamız yükselecek...7 den fazla gol olur bu maçta toplamda:D

ne diyorsun, nesine'de 7 ve üstü gol toplamı için 1'e 17 veriyor. oynasak mı acaba?

:)

Geri
Üst Alt