TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Galatasaray Lig Tarihinde İlk Kez İlk 6 Maçta 6 Galibiyet Aldı.

Shabani Nonda, Gol Krallığı Sıralamasında 1.Sıraya Yükseldi.

Galatasaray Bu Sezon Oynadığı Tüm Resmi Maçlarda Gol Attı.

Galatasaray'ın Bu Sezon Süper Lig'de Yediği Tüm Golleri Rakip Takımların Yabancı Oyuncuları Attı.

Galatasaray’ın Geçen Sezon Süper Lig’de Puan Alamadığı Tek Takım Eskişehirspor Olmuştu.

Eskişehirspor, Bu Sezon Süper Lig’de Deplasmanda Oynadığı 3 Karşılaşmada da Berabere Kaldı.

Galatasaray Eylül Ayında Oynadığı 3 Maçı da 3 Gol Atarak Kazandı.

Eskişehirspor, Süper Lig Tarihinde İlk Kez İlk 6 Haftayı Namağlup Geçti.

Shabani Nonda Bu Sezon Attığı Tüm Golleri Maçların 2.Yarılarında Attı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Elano , Arda'yı tamam markaj yapıp tutabilirsin de Keita'yı nasıl tutabilirsin.?

1 adamla tutamazsın mutlaka 1-2 futbolcu daha kademeye yardım etmesi gerekir. Ona giden 2-3 kişi de zaten diğer adamları boşa çıkarır.

Keita'yı tutmak çok zor......

Bu yüzden Ronaldo ve Messi dünyanın en pahalı futbolcuları.Herşeyin önlemini alırsın ama adam eksiltmenin önlemini alamazsın.

En cok bu pankarti merak ediyorum.Cancagizim ligtv azicik kibirinden tribunleri dogru durust gosterirse sevinirim..

Arda'nın en büyük dezavantajı hızı bence...

Evet.O yüzden kanat olarak değerlendirilmemeli Arda.Ondan Wenger'in Nasri'ye yaptığı gibi tempo kazandırıp box-to-box oyuncu yapmalıyız.Nasri'de hızlı bir oyuncu değil ama Wenger ondan tekniği sayesinde birazda defansif özellikler kazandırarak iyi bir box-to-box oyuncu kazandırdı.

Elano , Arda'yı tamam markaj yapıp tutabilirsin de Keita'yı nasıl tutabilirsin.?

1 adamla tutamazsın mutlaka 1-2 futbolcu daha kademeye yardım etmesi gerekir. Ona giden 2-3 kişi de zaten diğer adamları boşa çıkarır.

Keita'yı tutmak çok zor......

Keita'ya yerden pas gelmeyecek, ben onu soyledim zaten. Servet & Emre & Topal & Sarp & Sabri & Hakan baltayi, serbest birakip. Ve Elano Arda Keita'ya iyi/sert markaj yaparsan. Yerden pas yapamaz bizim takim.

İçimden 4-2 geçiyor... Yeneriz 4-2 gollerimizide Elano , Baros, KeweLL ve Keita atar...

Es-Es Gollerini Ümit Karan atar :D

Ben size staddan çektiğim fotoları maçtan sonra buraya taşırım:)

Minnetdar olurum,ligtv'ye kaldiysak yandik cunki,endiseliyim biraz,bjk macindaki kareografiden bile hic bir sey anlamadim,ozellikle bu pankart icin resimlerinizi beklicem :o

Evet.O yüzden kanat olarak değerlendirilmemeli Arda.Ondan Wenger'in Nasri'ye yaptığı gibi tempo kazandırıp box-to-box oyuncu yapmalıyız.Nasri'de hızlı bir oyuncu değil ama Wenger ondan tekniği sayesinde birazda defansif özellikler kazandırarak iyi bir box-to-box oyuncu kazandırdı.

Haklısın kanata hapsedilmemeli Arda... Bekleyip görücez artık Rijkaard'ın Arda'dan ne çıkaracağını:)

Minnetdar olurum,ligtv'ye kaldiysak yandik cunki,endiseliyim biraz,bjk macindaki kareografiden bile hic bir sey anlamadim,ozellikle bu pankart icin resimlerinizi beklicem :o

Maça forumdan sadece ben gitmem herhalde herkes böyle fotoları paylaşca her maç sonrası çok güzel olur....

Gidenlerin dikkatine foto. makinesiyle gelin bol bol foto çekin :)

geçen sene bi kaza oldu bunlara karşı bu sene aynı şeyler tekrarlanmaz rahat bir galibiyet bekliyorum.

geçen sene bi kaza oldu bunlara karşı bu sene aynı şeyler tekrarlanmaz rahat bir galibiyet bekliyorum.

Geçen sene Hamburg maçından sonra oynamıştık ASY'de bunu herkes atlıyor ....Moraller sıfırdı, yorgunduk ve bir sürü olumsuz şart bizim yanımızdaydı...

Harbi geçen senenin acısını çok pis çıkarmamız lazım 2 maçta 6 puan kaybetmiştik.Şöyle bir kadro bekliyorum:

Leo

Sabri

Servet

E.Aşık

Hakan

M.Sarp

Ayhan

Arda

Keita

Kewell

Nonda

Biz eskişehiri değide,eskişehir'liler bizi çok hafife alıyor.

Youla oynuyor mu?

Geri
Üst Alt