TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

kadroyu hic beyenmedim. Sarp-Topal la cok zorlaniyoruz, bunu gormiyor olamaz Rijkaard. Neden israr ediyor, anlamiyorum.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Geçen sene bunlara ve Antalya ya totalde 11 puan kaybettik,inşallah fulbolcularda bi artı motivasyon vardır...

kadroyu hic beyenmedim. Sarp-Topal la cok zorlaniyoruz, bunu gormiyor olamaz Rijkaard. Neden israr ediyor, anlamiyorum.

lafim sana degil baris kardes, de oyle bir luks e girmisik ki cogumuz yok begenmedim, yok boyle olmali yok soyle olmali konusmalarindan bir turlu uzaklasmadik,

Arkadaslar yaslanin geriye, icecegini al, iciyorsan yak bir sigara ve Bizim Frank Rijkaardin, Bizim Galatasarayimiz ile sovunu keyifini cikaralim.

insallah ilk yarida mac bizim 4-0 lik ustunlugumuz ile bitmis bir durumda olur, ikinci yari bir ikitane daha atip yolumuza devam edelim :)

kewell var ilk 11 de elano yedekte

Adminler, Modlar birseyler yapin yahu, forum cok yavas. Light moda falan gecin ya.

Bence reijkard ayhanı avrupa maçı için riske etmek istemiyor,ikinci yarı nonda ile girer oyuna merak etmeyin.Saha avantajımızı kullanmak istiyor reijkard dolayısı ile sarp-topal ile çıkıp ikinci yarı ayhan-nonda ikilisi ile işi bitirmek isteyecekdir.

Kewell ı ise elanonun performansında göre oyuna koyup koymama fikri değişebilir reijkardın.Artık elanonunda birşeyler yapması lazım bu maçda..

Bence reijkard ayhanı avrupa maçı için riske etmek istemiyor,ikinci yarı nonda ile girer oyuna merak etmeyin.Saha avantajımızı kullanmak istiyor reijkard dolayısı ile sarp-topal ile çıkıp ikinci yarı ayhan-nonda ikilisi ile işi bitirmek isteyecekdir.

Kewell ı ise elanonun performansında göre oyuna koyup koymama fikri değişebilir reijkardın.Artık elanonunda birşeyler yapması lazım bu maçda..

Baros ilk 11 de yok.

ya forum baya kastırıyo yoksa bende mi sorun var

offf forum cok yavas, bi mesaj yazamiyoruz surda.

evet form gerçekten çok yavaş

Bu rıza hoca Ramazan ın etkisinden kurtulamadı herhalde..

Eğer kadro doğruysa M.Yılmaz--Ü.Karan--Youla ??

Stad: Ali Sami YEN ??

Rakip : GALATASARAY

tamam rıza sen git yat senin iş tamam :D:D

Rijkaard adaletli bir forma dağılımını yine yapmış.

Çok aşırı gollü bir maç bekliyorum. 2 ekipte atabilir.

Es Es tam 4 forvetle çıkıyor. Rıza Çalımbay'ı cesaretinde dolayı tebrik etmek gerekiyor.

Galatasaray normal oyununu oynarsa çok fazla pozisyon bulur.

Es Es de bulabilirr.

Posizyonları değerlendiren maçı koparır.

Eğer erken baskı ile 1-2 gol atarsak farka gideriz.

ya hakan balta stoper uğur solda defans karıştı :D

inşallah alırız maçı haydi CİMBOM

Uğur uçar neden solbekte? caner neden oynatılmıyor anlamıyorum...ayrıca elano? brezilya milli takımında ilk 11 oynayan adam bizde nasıl yedek kalıyor?

Uğur uçar neden solbekte? caner neden oynatılmıyor anlamıyorum...ayrıca elano? brezilya milli takımında ilk 11 oynayan adam bizde nasıl yedek kalıyor?

Rijkard'ın futbolu bizden daha iyi bildiği için olabilir mi renkdaş ?

Caner oynatılıyor, daha geçen hafta ilk 11 çıktı ama pek iyi oynayamadı.

Rijkaard genelde bir ofansif, bir defansif bek oynatmayı tercih ediyor. Sağda Sabri olduğu için sola Uğur'u koymuştur. Duruma göre Caner'i oyuna sokar belki.

Elano ilk 11 çıksaydı Kewell, Keita veya Arda'dan biri yedek kalacaktı, geçen hafta olduğu gibi. Kısacası kadromuz çok iyi ve Elano çok iyi durumda değil, o yüzden yedek kalıyor.

Geri
Üst Alt