TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 0 - 0 Eskişehirspor | 27 Eylül | İlk

Angutlara malzeme hazır :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 0 - 0 Eskişehirspor | 27 Eylül | İlk

Anakonda N-O-N-D-A

İlk yarı bitti

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 0 Eskişehirspor | 27 Eylül | Dev

Nonda kaptı formayı birdaha bırakmaz :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 0 Eskişehirspor | 27 Eylül | Dev

Renkdaşlar yine ciddi bir rakiple oynamıyomuşuz :D buna ancak puhahahahaha denir :D

Nazar değmesin mükemmel oynadık ilk yarı. İnşAllah 2. yarı devam eder bu oyunumuz.

Golden önce Keita'nın attığı çalımda jeneriklere girer :p

angutlardan maç yorumu nonda beleş gol atmış puhahahahahahaha

Renkdaşlar yine ciddi bir rakiple oynamıyomuşuz :D buna ancak puhahahahaha denir :D

Fenerbahçeyi 10.haftada yendiğimizdede diyecekler ciddi bir rakiple oynamadınız diye..

Doğru Fenerbahçe ciddi rakip değil,Sionu yeninde gelin..:)

Noldu Youla'nıza?:DBu arada anladım ki bize Nonda gibi adam lazım.Sırtı dönük top alan.Ama biraz daha hızlısı.

izlerken göze hoş gelen ve zevk veren bir futbol oynuyoruz. tek paslar, çeşitli varyasyonlar, harika çalımlar ( Abdul Kader Keitaaaa ) ... maç başlamadan çok korkuyordum fakat bu performansı ikinci yarıda 15 dakika daha devam ettirirsek bir gol daha buluruz ve maç kopar. Dünkü maçı izledim bugünkü maçı izliyorum... futbolun adaleti yok gerçekten. dikkatli olmak lazım

Yahu yemin ederim su Hakan Emre asik ve Gökhandan daha cok guven veriyor bana Servetin yaninda. Ayrica Topu nasil sakince oyuna okuyor, goruyormusunuz?

keita nin hareketi ve nonda nin golu koch ve bütün febeslilere gelsin :D :D :D

Sıkıntıya düşmemek için 2. yi bulmamız lazım. Eskişehir diri oynuyor.

bu 6snin bize karsi 1 gr sansi yok diyorum‚ bunu herkes görecek...

6syi zorlayacak rakip cikmadi daha‚ biz 50% performansla oynasak bile bunlara 3 tane atariz rahatlikla‚ gecen sene ölümüz bile bunlara 4 tane atti...

sagda kazim‚ solda formda bir santos ile bize karsi koyamazlar‚ bunun daha topuzu‚ emresi‚ semihi var vee Alexi tabi

rahat olun diyorum sadece‚ 6s tempolu oynuyor ama sonuca gidemiyor‚ ari yapamayan bal gibi‚ alex faktörü adamlarda yok‚ pana macindada rakibin basit hatalariyla golleri buldular‚ dikkatlice izledim maclarini...

Angut.commmmmmmmmmmmmmm:D:D:D:D

Noldu Youla'nıza?:DBu arada anladım ki bize Nonda gibi adam lazım.Sırtı dönük top alan.Ama biraz daha hızlısı.

Renkdaş ben bunu beşiktaş maçında çok iyi anlamıştım.Beşiktaş maçında 45 den 60 a kadar baskı yememizin ana nedeni ilerde topu tutamayışımızdı.Baroş bu takımda asla tek forvet oynayamaz.Top tutmayı beceremiyo çünkü.Dikkat et ne zaman nonda oynasa rakip sahada çok baskılı oynuyoruz oyunu

Bu antudakiler maçtan önce en iyi Anadolu takımınlarından biri diyor Eskişehir'e biz maçta öne geçince kötü takım oluyor. Allah göstermesin bu maçta puan kaybedersek müthiş Eskişehir olur.

Mehmet Topal hergün daha iyi olmaya basliyor bugün hosuma gitti.

Oyunu arkadan iyi kurmaya basladi.

Çok iyi oynuyoruz bugün

arı yapmayan bal mı? Ne kullanıyorsun da böyle güzelleştin sen derler adama... sanırım Play station'da oynadı ona yapıyor yorumu

Geri
Üst Alt