TSL 2009/10 Sezonu 8. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 8. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği

10.hafta bunları bozmak farz oldu.haydi cimbomum yetti artık yen şunları karıköyde tekrara ftehet kalbimizi.

Ikinci yarıyı izlemedim hakem nasıldı beyler

maçı 90 dk izledim gençler oyunun büyük çoğunda hakim olmasına rağmen pozisyonları değerlendiremedi fener çok silik bi oyunla aldı maçı.bu fenerden ne köy olur ne kasaba kadıköyde adam akıllı kadro ile çıkarsak (zan,linderoth yetişirler umarım) feneri rahat yeneriz....

Bunlar Antep deplasmanına gidiyorlar..

Sonra biz onlara gidiyoruz..

Komşu Komşunun külüne muhtaççtır..

Gidiyorlar.. Sonra biz onlara giriyoruz..:D

Milli takım arasından Puan tablosunda zirvede yine biz olacağız..

ANTEP ve

BİZ

İki maçtan puan kaybedecekler..

maçı 90 dk izledim gençler oyunun büyük çoğunda hakim olmasına rağmen pozisyonları değerlendiremedi fener çok silik bi oyunla aldı maçı.bu fenerden ne köy olur ne kasaba kadıköyde adam akıllı kadro ile çıkarsak (zan,linderoth yetişirler umarım) feneri rahat yeneriz....

abi hep böyle diyoruz ya yok fener çok kötü takılırlar zart olur zurt olur twente hariç adamlar çok iyi geldiler buraya kadar,bence fenere bakmayıp bizimkilerin biraz aklını başına alması lazım laubali oynadık Ankaragücü maçında...

Fenerbahce bu sezon belki de ilk kez bu kadar tempolu oynadi. Kazanmayi hakettiler diyebilirim. Hucum hatlari berbat olmasina ragmen, ozellikle cubuklu tosunun yukselen formu sayesinde orta sahada iyi top ceviriyorlar. Ayhan, Topal, Sarp uclusunu beraber kostursan; Emre kadar pres yapamazlar orta sahada. Oraya mutlaka bir adam sart devre arasi. Su Linderoth da emekliye ayrilsin artik.

Ulan yine adamlar çaktırmadan 5 puan öne geçiverdi.Çok can sıkıcı.

Emre gerçekten kendini aştı..

Topal Eski topal değil..

sarpta düşüş var..

Ve Arda 5 - 6 maçtır yokları oynuyor..

Yabancı komplexi devam ediyor..

Bencilce oynuyor..

Kaleye çektiği şutları

Baroşa ya da elano çıkarsa

maçın seyrinin değişmesi işten bile değildi..

Fenerbahçe iyi hava yakalamış durumda..

Ama hatırı sayılır futbol oynamıyorlar..

GB' çok pozisyon bulmasına rağmen değerlendiremedi..

Güya 8.haftaya kadar en iyi savunma yapan takımlardan biriydi gençler ve 3 gol yedi reziller.

Daha ilerde top tutacak forvetleri yok kanat adamları deseniz topu fener savunmasının 2 metere önünde alıp koşmaya başlıyor ama ağır bilica ve lugano onları yine yakalıyor arkadan gelip.

Böyle rakipler ve fenerasyon varken bize şampiyonluk haram bu sene.:mad::mad::mad:

Bizim Türklerimizde moral olarak sorun var.Dünya kupasına gidememe onları üzdü.Tabi Fenerliler Milli takımı takmadığı için onlara birşey olmadı.(Gerçi onlarında bazı oyuncular kötü oynadı ama gene kazandılar)

daha fenerle maç yapmadık.ondan ben farkı 2 olarak görmek istiyorum.bu sefer yeneceğiz buna inanın

valla arkadaşlar bu akşam maçı izledim. inanın biz fb nin yarısı kadar koşsak ve mücadele etsek agücünü yenerdik. adamlar çok ii mücadele etti çok ii bastı bu akşam. bende beğenmiyordum bu kuşların oynadığı oyunu ama bugün hakkaten iyiydiler. eğer biz başaşağı gitmeyi sürdürürsek bu şekilde 2 hafta sora bizi ağır bir mağlubiyet daha bekliyor diyebilirim. zaten şansımız tutmuyor bide formsuz olursak allah korusun bu defansla bi rekor daha kırdırtabiliriz bu ezik kuşlara. acil bu takımın toparlanması lazım hemde çok acil. şu yazdıklarıma bende inanamıyorum ama biz geriye giderken onların 8 de 8 yapması kanıma dokunuyo renktaşlar. kadro kalitesi inanın bizde daha iyi ama bizde iş bitirici futbolcu sayısı malesef çok az. hatta çok zaman yok.

valla arkadaşlar bu akşam maçı izledim. inanın biz fb nin yarısı kadar koşsak ve mücadele etsek agücünü yenerdik. adamlar çok ii mücadele etti çok ii bastı bu akşam. bende beğenmiyordum bu kuşların oynadığı oyunu ama bugün hakkaten iyiydiler. eğer biz başaşağı gitmeyi sürdürürsek bu şekilde 2 hafta sora bizi ağır bir mağlubiyet daha bekliyor diyebilirim. zaten şansımız tutmuyor bide formsuz olursak allah korusun bu defansla bi rekor daha kırdırtabiliriz bu ezik kuşlara. acil bu takımın toparlanması lazım hemde çok acil. şu yazdıklarıma bende inanamıyorum ama biz geriye giderken onların 8 de 8 yapması kanıma dokunuyo renktaşlar. kadro kalitesi inanın bizde daha iyi ama bizde iş bitirici futbolcu sayısı malesef çok az. hatta çok zaman yok.

Boldladığım yerde çok büyük bir tesadüf göreceksiniz.:D

Geri
Üst Alt