TSL 2009 - 2010 Sezonu Fikstür Çekildi

Cevap: TSL 2009 - 2010 Sezonu Fikstür Çekildi

Bu arada bjkde ardarda Ts,Fb ve Sivas ile oynayacak onlarinda isi zor.

bu fikstür iyi değil. TFF yine iş başında

Yine FB deplasnmanı

yine BJK 5. hafta

1. Hafta 40 derecede G.Antep maçı

fark etmez hakkınızdan gelicezz

kura ile değil mi bu işler?

nasıl ayarlıyor yani federasyon?

Ayrıca hava 40 derece bile olsa maçlar gece oynanmayacak mı?

Zor bir fikstür olabilir ama eşit şartlarda çekilmiş bir fikstürdür bana göre.Havanın sıcak olması bahane olamaz , rakip takım da aynı şartlarda oynayacak.Ayrıca fb ilk hafta Denizli deplasmanında , G.Antep ne kadar sıcaksa Denizli de bir o kadar sıcak olur.

Bence iyi fikstür.Takım henüz rayına oturmamışken ilk yarıdaki maçlarımızı saha avantajımızı iyi kullanarak en iyi şekilde tamamlarsak, 2. yarıya bomba gibi girebiliriz.Rijkaard sistemini tam anlamıyla takıma aşılayabilirse ondan sonra içeri dışarı farketmez.:)

Fikstürü ilk kez beğenmedim.:)İnşAllah şampiyonluk turunu Sami Yen'de atarız.Bunu her sene istiyorum.

ligin ortalarında kopmadan yolumuza devam edersek son haftalarda avantajlı bir fikstür bizi bekliyor olacak...

Ağustosun basında lig mi baslar yaa.Mukemmel bı ulkede yasıyoruz.Devamlı hıssedıyoruz bunu

TFF hala surunuyo,degısen hıc bısey yok yanı...

Akdenız ülkelerinde büyük liglerden hangisi Ağustosta baslıyo

Bakalım kac futbolcu sıcak havada oynamakta zorlancak hadı hayırlısı

Kötü bişey olmaz inşallah...

Avantajlı fikstür bizde. 8. 9. 10. ve 11. haftaları ve bu haftaların 2. yarılarını kayıpsız veya en az seviyede kayıpla atlatırsak şampiyonluğa giden yolun %40 atlatmış oluruz... Allah aslanlarımızın yardımcısı olsun...

Trabzon-Fener-Sivas maçları peş peşe gelmiş.

Neyse eğer şampiyonluk istiyorsak herşeye göğüs germeliyiz.

İlk haftalar bizi korkutmasın. Aslında ilk yarının ortasından itibaren korkmamız lazım. Çünkü lige başlangıç yaparken en hazır ve formda ekip biz olacağız. Ama yüksek form grafiği yakalayan takımlar bazen bir süre düşüş yaşarlar. Ben bu düşüşün ilk yarının ortalarında olmasından korkarım. Dua edelim de özellikle 9-10 ve 11. haftalar formumuzun doruğuna ulaştığımız bir an olsun.

bu fikstür iyi değil. TFF yine iş başında

Yine FB deplasnmanı

yine BJK 5. hafta

1. Hafta 40 derecede G.Antep maçı

fark etmez hakkınızdan gelicezz

ne alakası var hocam.. Her olayda yok fener medyası, yok tff iş başında yok hakemler..

ayrıca yine fb deplasmanı ne demek.. 2 maçtada saraçoğlunda oynucaz galiba:) hem bjk gecen sene son haftalardaydıda ne oldu:) son solediğin daha saçma gecen sene ilk hafta fener oynamıştı antepte.. biz oynayınca tff iş başındada ne demek..

biraz mantıklı düşünelim allah aşkına.

060720090406142832760_3.jpg

kocum benim beee :D

of yanlis oldu geri yaptim :D

060720090406142832760_3.jpg

Biz oynadıktan sonra fikstür falan yalan.

Çıkıp takır takır yenmekten başka yolumuz yok.

Ben diyorum ya bi kere kapim acildi artik Galatasaray maclarina bi türlü bakiyorum canli canli...

ilk kez hertha berlin macini izledim canli hemen bi kac ay sonra Hamburg nasip oldu simdi ise Allahin izniyle Gaziantepteyim o Hafta ona bakacagim Süüüüpppppeeeeerrr bir Olay buuu.....

Ben derbilerin erken oynanacak olmasından dolayı biraz endişeliyim.Taktik tam olarak oturmuş olursa problem olacağını sanmıyorum yeterki takım 4-3-3 e alışsın.Aksi taktirde sorun yaşayabiliriz.

kolay bir fikstür değil, bütün derbiler ilk 10 haftada.

sistemin oturması zaman alacağı için bence zorlanabiliriz.

sezonu erken açmamız belki bir avantaj olabilir.

ilk 10-11 hafta minimum puan kayibi ile bitirirsek cok avantajli duruma geceriz.

Geri
Üst Alt