TSYD Kupası | Fenerbahçe 1-4 Galatasaray (26.7.1998)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yanlis degilsem bu macin 90 dklik videosunu bile konu olarak acmistin Sergen

hasan şaş gibisi lazım bize.adam acımıyo fenere

Bu 1-4 lük maçı değil ama 1993'teki 1-4 lük maçı çok net hatırlıyorum.Orta okulda okuyordum,okuldan gelip maçı izlemiştim.Tugay'ın bazukası hala unutulmaz.Maçı Star veriyordu o zamanlar açık kanalda

Sahanın yenilenmiş halinden sonra başladı bu kabusumuz. Zamanında sahaları Sami Yen gibiyken kazanıyormuşuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eski saraçoğlu ne basit stadmış öyle. Manisa stadı gibi birşey insanın oynayası gelmez. Ne zaman o stadı yenilediler dahada yenemedik ondan sonra.

derbilerde tek problem aziz yıldırım. saolsun şampiyonluklar konusunda sıkıntı çıkarmıyor başkan altın tepside sunuyor fakat içerdeki derbileride bi şekilde angut sürüsünü uyutmak için bağlıyor.
birgün giderse bu problem ortadan kalkacaktır.

Bu yıllarda şu an oynanmayan TSYD, Başbakanlık Kupası, Türkiye Kupasında kura da gelen erken finaller ile gelen çift maç derbiler. Hapsi ayrı bir heyecandı. Saçma uygulamalarla derbi sayılarını azaltıp en son 2012 de play off saçmalığını denediler. Onu da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.

Hal bu ki gazozuna bile oynansa derbi derbi idi. Hepsi ayrı bir heyecandı.

derbilerde tek problem aziz yıldırım. saolsun şampiyonluklar konusunda sıkıntı çıkarmıyor başkan altın tepside sunuyor fakat içerdeki derbileride bi şekilde angut sürüsünü uyutmak için bağlıyor.
Gitti,problem kalmadi harbiden😍

aziz volkan emre 3üde olmayinca yendik

aziz basganın gittiği ilk yıl yenecektik bunları biz orada aslında fakat malum hakem doğraması ve bizim inatla ileri gitmeyişimiz maçı kilitledi geçen yıl. bu senede kanırta kanırta koyduk işte 1 sene rotarlı

1631909480652.png

O değilde attığımız üçüncü gol tam komediymiş. Rüştü denilen mal oyunu bırakıp resmen hakeme bakmış ofsayt diye. Ofsaytla da alakası yok ha!

Geri
Üst Alt