TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Arkadaslar siteye yeni üye oldum sadece sunu yazmak icin, TOKI BASKANININ BU REZALETINDEN SONRA BANA SORARSANIZ ALI SAMI YENIMIZE GERI DÖNMEMIZ LAZIM, BIRAKALIM TÜRK TELEKOM ARENA TOKIYE KALSIN....

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

toki başkanı resmen provakatörcü cıktı ya.resmen küfür etti nerdeyse.o konuşmasa belki bunlar olmıcaktı.

Toki Başkanın yuhalanan konuşması

Bu yuhlamadan sonra olanlar oldu

Bir bürokrat nasıl Galatasaray'ın stadının açılış maçında Galatasaray'a sallayabilir ? hem de meydan okurcasına, provakasyon yaparcasına. Bu rezilliği yuhlayanların ağzına sağlık. Asıl yanlış toki başkanını orda konuşturanlarda.

Toki başkanı bu konuşmasını kendi mi hazırlamış, yoksa kulağına üflemişler mi asıl önemli soru bu

Bu protestoyu Galatasaray´a mal etmek art niyetten baska birsey degildir. Adnan Polat Efendi davetiyelerin büyük bir bölümünü kurumlara dagitti. Kurumlardaki insanlarin ne oldugunu kimse bilmiyor. Cogu Galatasarayli bile degildir. O kurumlarin Tayyip´e bir nefreti de olabilir. Organize de olabilir, olmayabilirde. Hersey olabilir. Ama bu protestoyu Galatasaray´a mal etmek arti niyettir. Serefsizliktir. Ve bu davet secimi yüzünden Adnan Polat´in sucudur.

+1905

Adnan Polat çıkıp dese ben bu işi yapamıyorum arkadaş gözümde dünyanın en büyük insanı olur.

dua etsin yuhalamışlar...bu konuşma güpe gündüz bugünü sabote etmektir.bu zamana kadar niye çıkıpğ konuşmöamışlarda bugünü beklemişler.söylicek söz yok.

ona söz verende hata zaten :D

bukadar sacma bir konusma olamazdi :D

Açılışta yapılan protestoyu ne büyütmek, ne de yok saymak gerekiyor. Daha stad yapım aşamasındayken bu dozda birçok açıklama yapmılmıştı. Yapılması da normaldi. İktidar partisi ile aralarındaki bağ sebebi ile birçok ihale "kazanmış" firma stadı yapıyor ve eline her fırsat geçtiğinde bu "kazanmanın" gerekliliklerinden birini yerine getiriyordu. Firmaları bir trafa bırakalım, TOKİ'nin yapısı ve amacı zaten direkt iktidar partisi tarafından yaratılmıştır. Bununla beraber tüm futbol yönetim birimlerinin, iktidar partisi tarafından oluşturulmuş olması ve Adnan Polat'ın tüm diğer konularda olduğu gibi, bu konuda da çoğunluğa can-ı gönülden ayak uydurması, bu söylemleri sık sık duymamıza neden oluyordu. Yapılan açıkmalarda Mete Arat'ın adı neredeyse hiç anılmıyor, Eren Talu'nun adı bir yana, yaptıklarından bile bahsedilmiyordu. Bunlar yerine, Varyap-Uzunlar ortaklığının ve başbakanın Türkiye'ye büyük bir eser kazandırmasından ve Türkiye'nin bu stad ile tescillenmiş "gelişmesinden" bahsediliyordu. Stadyum inşaatı ile ülke gelişimini bir tutan zihniyeti eleştirmeye devam edeceğim. Stadın yapılması, ne Türkiye futbolunun çok iyi yerlere gelmesini, ne de Galatasaray'ın gelişmesini amaç edinen bir projeydi. Liberal bir partinin, liberal politikalarını hayata geçirme amacını taşıyordu sadece. Bunun da gereklilikleri, çeşitli iş alanlarında birçok proje yaratmak ve bu ihaleleri, bir şekilde yandaş firmalara gerçekleştirmektir. İstanbul'un birçok ilçesinde başlayan ve trafiksiz yollar ile İstanbul'a avrupai bir görüntü :) kazandırma amacı taşıyan saçma projelerin amacı da budur. Bir başka amaç ise; insanların futbola daha fazla kanalize olmalarını sağlamak ve apolitikleşme sürecine bir katkı daha yapmaktır.

İnsanlardan, tüm bu aşağılık işlere uyup, hürmet göstermelerini beklemeleri, herhangi bir mantıkla açıklanamayacak kadar acınası bir durumdur. Stadın içinde iktidar partisinin resmi propaganda işitsellerinin çalınması ise, aşağılıktan öte bir olaydır.

Kusura bakma ama sana katılmıyorum. Eğer devlet projeyi hemen üstlenmeseydi, destek vermeseydi biz hala Aslantepenin maketlerine bakıp avunuyorduk. belki 3-4 sene daha beklerdik. Stat yapıldı bundan Galatasarayın çok büyük kazancı oldumu oldu. Bizim için önemli olan bu. Gerisi beni ilgilendirmez. Ha bırakta devlet te bu yaptığından fayda sağlasın.

Ne dedi bu toki başkanı biri açıklasın.

Netten izledim bende. Hayırlı olsun selam kelamdan sonra direk 3. cümlesinde Galatasaray yönetiminin maddi yükümlülüklerinin hiçbirisini yerine getirememesine, kira bedellerini ödememesine rağmen bu stadı yaptık diye bir giriş yapmış oradan sonra da film kopmuş. Adam ilk konuştuğunda bir tepki yoktu vardıysa da son derece azdı, hatta adam bağırarak konuşuyordu görüntülerdeki taraftarlar da buna gülüyordu gırgır yapıyorlardı ama malum ifadeleri kullanınca protesto giderek arttı.

Taraftarı eleştirenlerin bu adam hakkında tek kelime etmemesi düşündürücü...

Ayrıca bunun böyle olacağı da belliydi. Kombinelerin dağıtımı bile kriz olsun, insanları bir bilet için neredeyse 1000 liralarla muhattap et, üstelik kombine sahiplerini sırf misafirler fazla diye para verdiği yerden et (1 maçlığına bile olsa bu bir son dakika süpriziydi kızan insanlara kimse birşey diyemez) ondan sonra da bir adam çıksın "biz olmasak siz bu stadı (çok afedersiniz) nah yapardınız" a getirsin, ortam iyice gerildi.

Başbakanı ben orada olsam protesto etmezdim açık konuşayım. Kimseyi protesto etmezdim çünkü bu gün bize özel bir gündü. Zaten toki başkanı densizlik yapmasaydı ona da protesto olmayacaktı. Bugün herşeye rağmen çok güzel bir gündü keşke böyle olmasaydı... Keşke bunlar olmasaydı da kendi keyfimize baksaydık...

Acaba Özhan Canaydın adını duyan oldu mu bugün?

Yemişim Başbakanı ben gecenin zehir olmasını düşünüyorum kaç yıldır beklediğimiz gün heder oldu yoksa kime tepki koyarsa koysun o stad oraya davetiyeyle giden kişilerin değil o stad senin benim veya herhangi bir taraftarın..Ben stadımda galatasaray istiyorum siyasi içerikli yuhlamalar falan istemiyorum

Beyler artik transferi unutalim. :D

Beyler maçı izleyemedim, nasıl oynadık? Kimler iyi kimler kötü?

TOKİ Başkanı o konuşmayı yaparken acaba neyin kafasını yaşıyordu?

Açılışta yapılan protestoyu ne büyütmek, ne de yok saymak gerekiyor. Daha stad yapım aşamasındayken bu dozda birçok açıklama yapmılmıştı. Yapılması da normaldi. İktidar partisi ile aralarındaki bağ sebebi ile birçok ihale "kazanmış" firma stadı yapıyor ve eline her fırsat geçtiğinde bu "kazanmanın" gerekliliklerinden birini yerine getiriyordu. Firmaları bir trafa bırakalım, TOKİ'nin yapısı ve amacı zaten direkt iktidar partisi tarafından yaratılmıştır. Bununla beraber tüm futbol yönetim birimlerinin, iktidar partisi tarafından oluşturulmuş olması ve Adnan Polat'ın tüm diğer konularda olduğu gibi, bu konuda da çoğunluğa can-ı gönülden ayak uydurması, bu söylemleri sık sık duymamıza neden oluyordu. Yapılan açıkmalarda Mete Arat'ın adı neredeyse hiç anılmıyor, Eren Talu'nun adı bir yana, yaptıklarından bile bahsedilmiyordu. Bunlar yerine, Varyap-Uzunlar ortaklığının ve başbakanın Türkiye'ye büyük bir eser kazandırmasından ve Türkiye'nin bu stad ile tescillenmiş "gelişmesinden" bahsediliyordu. Stadyum inşaatı ile ülke gelişimini bir tutan zihniyeti eleştirmeye devam edeceğim. Stadın yapılması, ne Türkiye futbolunun çok iyi yerlere gelmesini, ne de Galatasaray'ın gelişmesini amaç edinen bir projeydi. Liberal bir partinin, liberal politikalarını hayata geçirme amacını taşıyordu sadece. Bunun da gereklilikleri, çeşitli iş alanlarında birçok proje yaratmak ve bu ihaleleri, bir şekilde yandaş firmalara gerçekleştirmektir. İstanbul'un birçok ilçesinde başlayan ve trafiksiz yollar ile İstanbul'a avrupai bir görüntü :) kazandırma amacı taşıyan saçma projelerin amacı da budur. Bir başka amaç ise; insanların futbola daha fazla kanalize olmalarını sağlamak ve apolitikleşme sürecine bir katkı daha yapmaktır.

İnsanlardan, tüm bu aşağılık işlere uyup, hürmet göstermelerini beklemeleri, herhangi bir mantıkla açıklanamayacak kadar acınası bir durumdur. Stadın içinde iktidar partisinin resmi propaganda işitsellerinin çalınması ise, aşağılıktan öte bir olaydır.

Çok iyi demişssin hocam.

Maçın sonucu:Bu taraftara Adnan Polat fazla bile.Bu taraftara Toki Başkanı gibi başkan lazım.

Şu güzel günde şu konuları tartışmamız skandal resmen.Dünyanın en iyi stadlarından birinin açılışı bumu olmalıydı.Yazık.

konuşmadaki sorun becereksiz yönetim demesimi?

Kimse boşuna toki başkanı neden yuhalandı demesin!

O konusmayı duyupta yuhalamayacak adam Galatasaraylı değildir!!!

Polat da bu yüzden staddan gitti ise (yada hiç farketmez, hangi nedenden dolayı olursa olsun, staddan gitti ise) bir daha da o stada gelmesin!!!

Geri
Üst Alt