kaan erbulgu
Cezalı
- 12 Ocak 2011
- 154
- 0
- 976
Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu
Gstv de var mi Mac sonu.kadro atabilurmi biri
Gstv de var mi Mac sonu.kadro atabilurmi biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başbakanı niye yuhluyorlar o kadar ilgilendi hiçbişiyde demedi ayıpdır ya... Küstürdünüz adamı resmen şimdi bidaha canı gönülden bize yardım edicek mi bakalım böyle. Toki başkanına yapılan protesto normaldi... maç bitti bütün adamlar çıktı Başbakan'a çok büyük ayıp yaptılar diye söylüyor şuanda yazık yazık ne diyim...
Nefret ediyorum bu tür olaylardan. Bunu yapanların Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum. Tam bir rezalet.
2. yarida girdi oyuna, sirtinda 16 yaziyordu.
Nefret ediyorum bu tür olaylardan. Bunu yapanların Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum. Tam bir rezalet.
Galatasary yönetimi Ali samiyendeki yükümlülüklerini yerine geterememiş..Ve bu söylemini sanki miting meydanında gibi söyledi zaten taraftar da haklı olarak konuşturmadı başka bişey o yüzden gerisini duymadık olan da bize oldu zehir oldu gün
Galatasaray Taraftarı kadar gereksiz ve ne yapacağını bilmeyen taraftar görmedim inanın. Tarihi bir açılış da yedikleri halt yenir yutulur değil. Başbakanı ıslıklamakla stadın açılmasının alakası ne, içine ettiler resmen güzelim açılışın. Galatasaray Taraftarı bugün haddini aşmıştır. Böyle taraftarlarla dolacağına o stad boş kalsın daha iyi. Bir zamanlar Arda 'yı ıslıklayan, takımın kötü gidişine protesto önlemi alan taraftarla hiç bir yere varmaz.
Dipnot: Galatasaray Taraftarından kastım; bugün stadı dolduranlardır. Genelleme değildir ve sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmaya...
Sokaga ciksan basbakani protesto etsen 5dkya kalmaz etrafinda onlarca polis sarar , coblamaya baslar ...
ulan adam resmen meydan okuyor