TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Gstv de var mi Mac sonu.kadro atabilurmi biri

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Nefret ediyorum bu tür olaylardan. Bunu yapanların Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum. Tam bir rezalet.

Adnan Polata zerre üzülmüyorum. 1 senedir yeni stada en az 1 yıldız alacam sözü verdi durdu şimdide zamanımız yok falan diyor. Yarında taraftara küstüm transfer yapmıyourmda der. Bıraksın gitsin şu yönetimi artık beceremiyor bu işi. 5 senedir bir şampiyonluk başkada başarısı yok.

Başbakanı niye yuhluyorlar o kadar ilgilendi hiçbişiyde demedi ayıpdır ya... Küstürdünüz adamı resmen şimdi bidaha canı gönülden bize yardım edicek mi bakalım böyle. Toki başkanına yapılan protesto normaldi... maç bitti bütün adamlar çıktı Başbakan'a çok büyük ayıp yaptılar diye söylüyor şuanda yazık yazık ne diyim...

bunlar yüzünden ülke gelişemiyo.yakında koltukları sökerler.

Ortalığı geren ve gecenin içine eden toki başkanına .......

Bu protestoyu Galatasaray´a mal etmek art niyetten baska birsey degildir. Adnan Polat Efendi davetiyelerin büyük bir bölümünü kurumlara dagitti. Kurumlardaki insanlarin ne oldugunu kimse bilmiyor. Cogu Galatasarayli bile degildir. O kurumlarin Tayyip´e bir nefreti de olabilir. Organize de olabilir, olmayabilirde. Hersey olabilir. Ama bu protestoyu Galatasaray´a mal etmek arti niyettir. Serefsizliktir. Ve bu davet secimi yüzünden Adnan Polat´in sucudur.

toki baskani kafadan falanmiya? bu nasil dandik konusma. ilkokul cocugu böyle sacmalamaz.

Galatasary yönetimi Ali samiyendeki yükümlülüklerini yerine geterememiş..Ve bu söylemini sanki miting meydanında gibi söyledi zaten taraftar da haklı olarak konuşturmadı başka bişey o yüzden gerisini duymadık olan da bize oldu zehir oldu gün

...

Galatasaray Taraftarı kadar gereksiz ve ne yapacağını bilmeyen taraftar görmedim inanın. Tarihi bir açılış da yedikleri halt yenir yutulur değil. Başbakanı ıslıklamakla stadın açılmasının alakası ne, içine ettiler resmen güzelim açılışın. Galatasaray Taraftarı bugün haddini aşmıştır. Böyle taraftarlarla dolacağına o stad boş kalsın daha iyi. Bir zamanlar Arda 'yı ıslıklayan, takımın kötü gidişine protesto önlemi alan taraftarla hiç bir yere varmaz.

Dipnot: Galatasaray Taraftarından kastım; bugün stadı dolduranlardır. Genelleme değildir ve sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmaya...

+1905

Artık kameradan mı nerden izlenip belirlensin böyle taraftarlar alınmasın maça..

basbakan isliklanmayi haketmemistir...haksizlik yapmayalim tam aksine alkislamak lazim...ve duyuru yazi vs gibi birseyy yapmak lazim ...ve isliklarin ona karsi degil bizim süper! yönetime karsi oldugunu söylemek lazim...bu yönetim geldiignden beri ne tr de istikrar yakaladik ne de avrupa da biseyler yapabildik

Sokaga ciksan basbakani protesto etsen 5dkya kalmaz etrafinda onlarca polis sarar , coblamaya baslar ...

Evet, anarşist boyutlara çıkarsan coplanman doğal olur. Ama insan gibi ıslıklama, izin alarak özgür bir şekilde protesto etmene kimse bir şey diyemez. Madem bu kadar kin kusuyorsunuz oy vermeyin arkadaş, prosedürleri yerine getirip ıslıklayın.

Aslında bize oy, protesto hakkı filan fazla... Keşke diktatör bir yönetim gelse de akşamları sokağa çıkamasak. Bırak protestoyu gıkını çıkaranı benzetsinler de o zaman görürüz siyaseti...

Siyasetmiş, bizim neyimize siyaset be... Konuşmayı bilmeden protesto etmeyi bile öğrenmişiz baksana...

dua etsin yuhalamışlar...toki başkanının konuşması güpe gündüz bugünü sabote etmektir.bu zamana kadar niye çıkıp konuşmamışlarda bugünü beklemişler.söylicek söz yok.yorumsuz art niye olduğu gayet açık.taraftarında adanan polatı istemediğini bildiklerin arkamıza alırız demişler ama kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü.
ulan adam resmen meydan okuyor

Egerki bu takım bu statdada bu atmosferdede oynamayacaksa napalım bunlarız ruhsuzlar toplulugu. İnsan utanırda çabalar biraz.Cana, Culio Arda, Kazım. gerisi çöp şerefsizimki çöp. Açılışa bukadar para harcayacagınıza bi tane adam gibi bir yıldız alsaydınız bu kadar rezalet olmazdı. Elimizdeki en kaliteli adam kadro dışı..Polatın bu işi bilmedigi kabak gibi ortada. Taraftar sportif başarı ister gerisi hikaye bir türlü anlayamadılar bunu.

Allahtan barça ile oynamadık dünyaya rezil olurduk...stad açılışında ıslık protesto ne kadar mantıklı...sadece türkiyede olur bu olay.

...

Geri
Üst Alt