TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Tam biramı almış tıksıra tıksıra içip maçı izlerken taraftarın duyarlılığıyla mest oldum bu protestolar bu sene şampiyonluktan değerli.Onurumuzla ayakta durduk.

sayın padişah hazretlerini sonrasında izmire bir açılışa bekliyoruz izmirliler kendisine gerekli şefkati göstercektir.!!!!

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Ben açılış maçılış anlamam kardeşim helal olsun o stattaki taraftara. Gercekten protesto etmeselerdi cok kızardım ben delirdeim resmen pc başında. Adnan Polata da yazıklar olsun, artık benim Galatasarayımın başkanı değildir.

Yook bizim taraftarlar ama yuhlamayla yanlış yapmışlar..

Ulan takımına sallıyorlar stadında yuhlayacaklar tabi. Konuşmaya başlangıçta tepki yoktu, ne zaman Galatasaray'a sallanmaya başlandı, olay showa dönüştü o zaman iş çığırdan çıktı.

Afedersiniz ama Galatasaray benim için Toki başkanından, GEnel kurmay Başkanından, Başbakandan daha önemlidir. Kimse Galatasaray'a hele ki stadında sallayamaz.

Toki başkanı değilişr, Başbakan değişir, Galatasaray Başkanı değişir. Galatasaray değişmez.

Bugün şunu gördük; ister stad yaptır, ister yıldız oyuncu al, istersen Galatasaray'ı şampiyon yap.

Galatasaray taraftarının biat kültürü yoktur.

Son defa söylüyorum; Galatasaray stadında Galatasaray'a sallayacak adama haddini bildirdi taraftar.

Budur.

Bazı arkadaşlar hala 'Toki başkanı konuşmaya başlayana kadar tepki yoktu' diyor :) Başbakanın stata geldiği anons edildiği anda bile protesto edildi, yuhlandı.Toki başkanının açıklamaları da tuz biber oldu..

Yokmu şu sayfayı kilitleyecek bir mod arkadaşımız.Yahu futbol yerine siyaset konuşuluyor.

tamamen katılıyorum kardeşim herkes galatasaray vicdanı ile konuşmuyor siyasi görüşü ile konuşuyor. başbakanı nerde ne şekilde görseler ya ıslıklarlar ya söverler. açıkca sı şu burda siyasi görüşü başbakanla uyuşmayanlar ona karşı yazar. başbakana sempatisi olanlar ona yanlış yapıldı diye yazar. bütün mesele bu işte

TOKİ Başkanı rezil etti geceyi yakışmadı çok terbiyesizce,başbakanı severiz veya sevmeyiz bir ülkenin başıdır o saygı ayrıdır.Protesto herkesın doğal hakkı ama bu şekilde konuşursa bir kurum başkanı tepki normaldir

Toki başkanı maşallah olayların fitilini ateşlemiş haddini aşmış . Toki başkanı AKP kadrolu olduğu için RTE'de yuhalanmış ilginç bişey yok .

Bir kez daha GALATASARAY'lılığımla gurur duydum. Adnan Polat yarın TOKİ şaklabanına cevap vermezsen GALATASARAY'a başkan olamazsın...

toki başkanı gs yönetimi görevlerini yerine getirememesine rağmen biz stadı yaptık dedi ondan tepki gördü.

Sn.Başbakanımıza ayıp edildi.

Ayhan Akman NOLUR GİT !

TOKİ başkanı gerçekten kendini aşan sözler sarfetti. Açıkcası ben şok oldum. Sanki ilk defa mı ıslıklanıyorlar?

Ayrıca G. Gümüşdağ'ın Bursaspor - İBB maçı değil de bu açılışta olması beni şaşırttı. Herkes afedersiniz ama yalakalık peşinde. Ve herkes oraya stadyum için değil, biz ne çıkar sağlarız diye gelmiş. Adnan Polat'ın yerinde olmak istemezdim. Artık şu ıslıklama ( futbolcu ) işinden de sıkıldım. Sonuçta yeni stadımız hayırlı olsun.

Zaten Adnan Polat açılış konuşmasında teşekkür etti. Karabük neyi kovalıyorsa? Neyse ne önemi varsa artık. Galatasarayımın yeni stadına sevindiğim kadar ülkemin geleceğine üzüldüm bu gece.

Ertem Şener:Bugün ki olaylardan ötürü Özhan başkanın kemikleri sızlamıştır!

Bazı arkadaşlar hala 'Toki başkanı konuşmaya başlayana kadar tepki yoktu' diyor :) Başbakanın stata geldiği anons edildiği anda bile protesto edildi, yuhlandı.Toki başkanının açıklamaları da tuz biber oldu..

Bu protesto Hamburg maçındada olmuştu..Stadı terketmemişti o zaman ama..Herşeyin sorumlusu Toki başkanıdır.

yahu ben almaiyorum

toki baskani Polata laf soktu, hemde nasil

taraftar Polati yuhaladi, isikladi.

sonrada Toki baskani yuhaladi isilikladi.

daha önce basbakani yuhaladi, islikladi.

bu ne ya.

kafayi yediler bugün yeminle.

toki baskana olan tepki ama cok dogruydu

öyle bir konustu ki adam, tepki olmasaydi komik olurdu

Ayhan bos kaleye kacirdi, Anil yuzde yuzu kacirdi, diger futbolcularimiz pozisyonlari degerlendiremedi, Suarez gozu kapali atacagi pozisyonlari kacirdi, ne garip gundu yahu.

Geri
Üst Alt