TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

tokı baskanı ne kadar tıksındırıcı bır adam boyle.acılısta yapılıcak konusmamı bu.demek kı emır buyuk yerden gelmıs manı olamamıs seve seve yapmıs stadı.sımdı de yarası var gocunuyo p......k

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Ayhan bos kaleye kacirdi, Anil yuzde yuzu kacirdi, diger futbolcularimiz pozisyonlari degerlendiremedi, Suarez gozu kapali atacagi pozisyonlari kacirdi, ne garip gundu yahu.

Anlaşmalı bir maçtı işte..Suarez illaki atardı birisini :)

Sabahtan beri bakıyorum burda başbakana epey millet saydırıyor. Siyaset yasak dedik sustuk. Ama yeter. Daha sivilceli ergenler memleketin şimdiye kadar ne durumlardan geçtiğini 1 yılda 3 hükümet değiştiğini bilmiyorlar. Gelmiş sonra burda bik bik. Editörlerden ricam bu yazıma ceza vermemeleridir.

Olm neden sevmiyorsunuz ki başbakanı bu kadar anlamıyorum. Tutup bi Milletvekili ile mavi donlu aşk kasedi mi çıksın, ya da 2009 dan 40 yapar deyip 40. yılını mı kutlasın meydanlarda. Asamadığı adama lanet okuyup erzurumdan ip mi atsın asın şunu diye. Ya da 80 yaşında olup hala parti başkanlığına mı aday oldu bu adam. Bir gecede devalüasyonu fırlatan gecelik faiz oranlarını %1000 yapan birbirine anayasa fırlatanlardan mı olmalıydı. Ya da Özgürlük özgürlük diye ağlayıp ayan beyan Ayrı devlet kurmak istiyoruz diyenlere verebildiniz mi bu protestoyu. Nedir yani? Herşeyimiz 4-4 lük te bi başbakan mı kötü. Öyleyse gidin sandığa basın oyunuzu. Bu kadar net.

2001 krizinde bir gecede dolar ve mark 2 katına çıktı. Memlekete ithal bakanlar geldi yerleşti. Hala ıslıkkkkkkk. Neye ıslık kardeşim. Eskiden cumhurbaşkanlığı , başbakanlık kupası vardı. Gelirler kupayı verirdi devlet erkanı. Orda bile yapılmazdı böyle şeyler. Resmen atarlı ergen ruhudur bugün yapılanlar. Kimsenin ayağına kadar gelen başbakana böyle muamele yapmaya hakkı yok. Bunu basketbol şampiyonasında da yaptınız. 80 öncesi kutuplasmayı isteyenler iyi gaz vermiş hepinize. Böyle giderse istikrar filan hikaye. Resmen oyuna geliyoruz ve 80 öncesinden zerre ders alınmamış.

Toki başkanı resmen şey cıktı ya.adam sanki miting yapmaya gelmiş.

adnan polatin en iyi aciklamasi: istifa ediyoruz! olur :)

Galatasaray taraftarı bugün uyandı ve büyüklüğünü gösterdi. Bugün ruhum mutluluğa ulaştı. Adnan Polat'ın foyası da ortaya çıktı.

Orda herhangi bir partiye düşman olup o partinin liderini sürekli yuhalamak mı büyüklük?Toki başkanının açıklamasından öncesini söylüyorum

:animation:
İşin perde arkasını da bilmiyoruz biz,kim bilir Adnan Polat Toki başkanına ve başbakana ne kadar yalvardı dil döktü bu stat bitene kadar,şimdi bu konuşma için yalvardığı insanlara hesap mı soracak?

AKP miting alani gibi konusmalar yapiliyor. Galatasaray'a salliyorlar. Sonra'da Galatasaray tarafatari hiç bir protesto veremezmis.

Yok ya? Sporla siyaseti kim karistiryor burada?

Islikliyanlari alkisyorum!

Helal olsun o taraftara. Ama şu günden sonra Adnan Polat yalakası benim için artık Galatasaray'ın başkanı değildir.

Degerli abiler ve kardesler, 2. Adnan Polat dönemi'nin sonu geldi mi bugünden sonra?

arkadaslar ultraslandan da hiç ses cıkmadı dimi? ben sitelerine giremiyorum.. suan tekrar dinliyorum o tokicinin acıklamarı da hakeden hakettigini aldı..

Galatasaray Camiası Özür Diledi

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşananlarla ilgili olarak, Galatasaray camiası adına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan özür diledi.

Galatasaray Futbol Takımı'nın açılışta Ajax ile yaptığı maçın devre arasında bazı yöneticilerle statta...n ayrılan Polat, basın mensuplarına, yarınki yönetim kurulu toplantısında tepki ve yaşananlarla ilgili ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın stadın yapımı için devletin bütün imkanlarını harekete geçirdiğini kaydeden Polat, şöyle konuştu:

''Stadın yapımı için Sayın Başbakan çok büyük bir gayret sarfetti. Devletin bütün imkanlarını harekete geçirdi ve biliyorum ki bu işi canı gönülden severek yaptı. Neticesinde muhteşem bir stadı bize kazandırdı. Davetimizi kabul edip açılışa da teşrif etti. Ancak burada kendisine Galatasaray taraftarı dahi diyemeyeceğim bazı insanların yapmış olduğu tepkiler nedeniyle doğal olarak stattan ayrılma mecburiyeti hissetti ve ayrıldı. Kesinlikle böyle bir şeyi hiç haketmedi. Bizim Galatasaray örf ve adetleri içerisinde Sayın Başbakanımızı burada çok iyi ağırlamamız gerekiyordu. Ama maalesef yapamadık. Burada tepki yapan kesimi de ben Galatasaraylı olarak addetmiyorum. Zaten yarın yönetim kurulumuzu toplayıp, bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Ben şahsen Galatasaray camiası adına Sayın Başbakanımızdan özür diliyorum. Hiç hak etmediği bir muameleye tabi kaldı.''

Galatasaray'ın misafir olarak sahaya gelen herkesi iyi bir şekilde ağırlaması gerektiğini belirten Polat, ''Maalesef suiistimal edenler var. Böyle muhteşem bir geceyi bozanlar var. Kim olduklarını tespit edeceğiz ve gerekeni yapacağız'' ifadesini kullandı.

Polat, konuyla ilgili yarın daha kapsamlı açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.

Bazı arkadaşlar hala 'Toki başkanı konuşmaya başlayana kadar tepki yoktu' diyor :) Başbakanın stata geldiği anons edildiği anda bile protesto edildi, yuhlandı.Toki başkanının açıklamaları da tuz biber oldu..

Evet herkesin atladığı nokta bu. Başbakan stada girerken yuhlandı mı yahlanmadı mı?

O değil de maçın özeti yok mu bi yerde ?

Geri
Üst Alt