TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

tamam beyler inş.star yayınlar ne diyim:D

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

Amerika'da olupta DFH kullanan var mı? Bu macı benim mutalaka TV'den izlemem gerek. Artık dekodere ayar mı cekilir ne yapılır biri bana yol yordam göstersin bir zahmet :)

Aslantepe.biz adresindeki kamerelar ne olacak ? :sad007:

Açılış 17.30'da başlayacak

Galatasaray'ın yapımı tamamlanan yeni mabedi Türk Telekom Arena'nın açılışı için düzenlenecek Galatasaray Açılış Festivali...

önceki habersonraki haberGalatasaray'ın yapımı tamamlanan yeni mabedi Türk Telekom Arena'nın açılışı için düzenlenecek Galatasaray Açılış Festivali yarın saat 17.30'da başlayacak. Ajax karşılaşması ise saat 20.45'te start alacak. Futbolseverler özel yayın ve maçı isterlerse D-Smart EURO Futbol kanalından ya da HD farkıyla DSmart HD 120. Kanal'dan izleyebilecekler.

FOTOMAÇ

Şifresiz dsmart kullanıcılarına;)

GALATASARAY'IN TÜRK TELEKOM ARENA STADI AÇILIŞI EUROFUTBOLDAN ŞİFRESİZ OLARAK NAKLEN YAYINLANACAK. YAYIN 17.30'DA BAŞLAYACAK.

Ne olur teknik içerikli ya da "Neden?" soruları yöneltmeyin.Yazdım işte. Galatasaray'ın açılış töreni ve maç Eurofutboldan şifresiz, naklen.

Sabri Ugan (sabriugan) on Twitter

GALATASARAY'IN TÜRK TELEKOM ARENA STADI AÇILIŞI EUROFUTBOLDAN ŞİFRESİZ OLARAK NAKLEN YAYINLANACAK. YAYIN 17.30'DA BAŞLAYACAK.

Ne olur teknik içerikli ya da "Neden?" soruları yöneltmeyin.Yazdım işte. Galatasaray'ın açılış töreni ve maç Eurofutboldan şifresiz, naklen.

Sabri Ugan (sabriugan) on Twitter

internetten izleyebilirmiyiz neco?eger izleyemeyeceksek bi yere gidip izleyelim.kaçırmak istemiyorum

Güney tribunune olan davetiyemi bugun temin ettim, darısı başınıza. :f50::f50:

merhaba arkadaslar !

yarin ki galatasaray - ajax amsterdam maci, sadece euro futbol'dan mi canli yayinacek? bende euro futbol yok ki televiziyonda :(

interneten izlemeye sansim var mi? hangi adresden? bilgineriz var mi? lütfen bana söyleyin, varsa !

selamlar....... kamran

Arkdaslar benımde davetıyem geldı hayırlısıyla bu arada bır baska arkadasım mac gunu sehır dısında oldugundan bosta bıletı var bana soledı bende foruma yazıyım dedım ılgılenenler ozel msj atabılır bıletı vıpdır saygılar

Şu tarihin en önemli anlarını şu taraftara çok görüyorsunuz ya yazıklar olsun size..Olmaz olsun sizin gibi yönetim...

Bu yönetim kesinlikle ama kesinlikle bu stadı açmayı haketmiyor..

Ali Samiyen kompleksini iş yoğunluğundan dolayı unutmuşlar söylemeyi..Palavra ve samimiyetsizliğin ta kendisi..Sözde Glatasaraylı bunlar...

Batı tribününde olacağım. :yenieek:

Özgür Buzbaş , yarın stada gidemeyecekler için , stad açılışını an ve an Galatasaraylı izleyicilere Ntvspor ekranlarından aktaracağız dedi, Acaba Ntvspor gösterecekmi törenleri.

Kazim gol atar ama umarim ilk golü Pino atar.

Özgür Buzbaş , yarın stada gidemeyecekler için , stad açılışını an ve an Galatasaraylı izleyicilere Ntvspor ekranlarından aktaracağız dedi, Acaba Ntvspor gösterecekmi törenleri.

GSTV de çalışan birinden aldığım bilgi, "orta yayınla tüm gösteriyi vereceklerini söyledi", ben bunu EuroFutbol ile birlikte verecekler diye düşündüm ama NTVSpor'da bu orta yayına katılmaları çok yüksek

Yani doğrudur :)

Bu arada GSC yönetiminin verdiği bilgilere itibar etmeyip, ne olduğu belli olmayan abuk subuk sitelerde yazılanları buralara yazmanış hiç hoş değil.

Üstüne üstlük bizim verdiğimiz bilgilerden sonra, Sabri Ugan bile bunu açıkladı ...

Daha ne bekliyorsunuz anlamadım ki ?

demek ki, yarin ki acilis maci, tam hangi kanal'larda "gercekten CANLI" izleyebilcez ????

Geri
Üst Alt