TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

[video=dailymotion;xgknvf]https://www.dailymotion.com/video/xgknvf_gsfans_sport#from=embed&start=10[/video]

kaynak: gsfans

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

ben gıdemıyorum maalesef maça 2 adet numaralı bıletım var satın almak ısteyen varsa bana yazsın

ben gıdemıyorum maalesef maça 2 adet numaralı bıletım var satın almak ısteyen varsa bana yazsın

Bilet satılmayan maçta mı.? Davetiyeniz vs. mi var.

qqo2sw.jpg

Müjdemi isterim. Gstv yayın akışında maç gözükmekte. Eğer gerçekse tüm digiturk kutu sahipleride maçı izleyebilecek.

Bilet satılmayan maçta mı.? Davetiyeniz vs. mi var.

yemınle davetıyem var hemde 2 tane vıp yanı.ben ıst dısına gıdıcem...ısteyen arkadaslar varsa fıyat bılmıyorum bıletın ustunde davetıye yazıyor

bılmemki arkadaslar fıyat yok ama sız bır soyşersenız kafanızdakılerı

türk telekomda ust duzey bbır zattan geldı yan yana 2 davetıye

bılmemki arkadaslar fıyat yok ama sız bır soyşersenız kafanızdakılerı

Sen söylüceksin biz değil ben söylersem 5 TL diyorum uyarmı ? Uymaz . eeee Ozaman sen söylüceksin ?

yemınle davetıyem var hemde 2 tane vıp yanı.ben ıst dısına gıdıcem...ısteyen arkadaslar varsa fıyat bılmıyorum bıletın ustunde davetıye yazıyor

Kaarşiim benim tanıdığım yönetimin önde gelen abilerinin elindede o davetiyelerden var ve üzerin 25 dolar yazıyor.Bende senin hatrın için 30 dolar veriririm.

valla bugun bır bılet 400 veren oldu ama o sırada ben maca gıdıyordum gece saat 12 de gıtmeyecegım kesınlestı

Karaborsa yok beyler. Karaborsa ile ilgili tek mesaj olursa ilgili arkadaş ceza alacak.

haklısınız yaptıgımız resmen karaborsa oldu dimi gerı alalım laflarımızı normal mac degıl cunku bu bılet satısıda yapılmadı..ben bılet fıyatlarınıda bılmıyorum tam yanmasın bıletler dıye dusundum ama bızde bır tl vermedık bıletlere hakkımız yok satmaya çok ozur beyler

yırtıp atıcam ansını satıyım bıletlerı valla zoruma hıder ben gıdemeyıp baskası gıderse

şansa bakın ya ulan yılın 363 gunu ıst dayız en onemlı gunde ıst dısına cıkmak zorundayım maalesef

Geri
Üst Alt