TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

şimdi gece 2 ye kadar gösteriler devam eder mi acaba çok merak ediyorum :) tek kelimeyle REZİLDİ!

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | İkinci Yarı

Zaten çoğu başbakanı ıslıkladıktan sonra gitti amaçlarının ne olduğu belli

O kadar acilisin hakkini veren taraftar dururken sta acilisina davetiye ile futbolla alakasi olmayan, tek derdi siyaset olan, onu bile dogru yapamayan Musyo'leri davet edersen boyle olur iste. Stadinda alakasiz isler yapar ve macin 60. dakikasindan itibaren evine dogru yol almis olur. Yazik. Adnanlar, bunu da basardiniz, HELAL OLSUN SIZE.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Ne oldu taraftar kimi protesto etti ... Erdoğan'ı mı?

renkdaşlar maç öncesi ve gösteri görüntülerini nerden bulabiliriz paylaşacak kimse varmı

Adnan Polat kim ki taraftari cezalandiracagim diyor? Adnan Polat kim ki taraftara tavir yapip stadi terkediyor? Kimsin sen Adnan Polat?

Maçın en güzel hareketi recep tayyip'i ıslıklamaktı heralde.;)

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | İkinci Yarı

Zaten çoğu başbakanı ıslıkladıktan sonra gitti amaçlarının ne olduğu belli

Önemli değil, Başbakanımız alışıktır böyle şeylere. Kupa maçlarında 2. lig takımlarına olan yenilgilere alışkın oldukları gibi.

gidip oraya basbakani, yönetimi isiklayanlar acilisin icine etti, buna takimda destek verdi.

kisaca b.k gibi bir acilis

yaziklar olsun be

siyase ne ariyor stadta anasini satayim ya

Bize yakışmayan bir açılış oldu malesef.

evet haklisin...yönetim cok kötü bir acilis düzenledi...bunun neresine 2milyon euro harcadilar hayret...hic bisey yoktu..iki davul calindi, bir konser baska bir sey yoktu...3 boyutlu aslani gören oldumu ?? isliklar bu gecenin en faydali isiydi...artik yönetim icin yüzlesme zamani...stad bile kurtaramaz onlari bunu bilsinler...!!!

Culio sadece şekerspora karşı öyle oynamamışdır inşallah.

zengin kısmı kaçmışlar bağırmadılarya yönetim davetiyeli bilet dağıtırsa böyle olur işte

Valla heves meves birakmadilar, en iyisi stadi fenere versinler, herkes mutlu olsun. Bunlarin agiz kokusunu mu cekecegiz hep.

Stad gerçekten 30 dakikada boşalıyormuş, stadın hızlı boşalması için, bu kadroyla maç yapmak yeterli. Maç bitimine seyirce kalmaz. Tebrikler yönetim.

Rezalet bitti.

Stadımız hayılı olsun umarım bundan sonraki maçlarımız bu şekilde ruhsuz geçmez ve çok güzel başarılara imza atarız.

polat stadi erkenden terk etmis.

ayrica baktimki insanlar ilk yari sonrasi kacmislar stadyumdan

rezillik

Bütün enerjim alınmış gibi hissediyorum. Bir tutam mutsuzluk, bir tatlı kaşığı da hayal kırıklığından başka bir şey yok. Ruhsuz, sessizlik...

Fazla mı karamsarım diye soruyorum ama karamsar olmamak elde değil. Berbat bir gündü.

Aynen be Adem.Duygularıma tercüman olmuşsun.

Maçın ilk yarısını izledim kahvede 2 yarıyı izlemeyip eve geldim maçtan zevk alamadım nedense . Çokta kötü bir açılış olmadı ışık gösterisi güzeldi.

Geri
Üst Alt