TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

adnan polat herseferinde taraftarlarin arasindan geldim diyor ama taraftarlarin durumunu bir türlü anlamiyor...umarim artik akli basina gelmistir ki..yaptigi aciklamaya bakilirsa hala sucu baskalarinda ariyor...yolun sonu gelmis...stadi bitirdiniz tsk ederiz ama artik lütfen birakin bu isi...!!!

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Adnan Polat Sarigulude hic agzina almiyor nedense

Neyse bırakalım artık ıslıklanma olayını zaten başbakanın da umrunda değildir.Artık rezalet takımımızdan bahsedelim :o

Bu nedir arkadaş herkes taraftara saldırıyor? O toki başkanı denilen şeref yoksunu insana saldırsalar ya...

Toki başkanı provoke etti, Polat bey aylardır bu stadı Tayyip yaptı diyerek, Canaydın gibi bir ismin emeklerini çöpe attı adını ağzına almadı, başbakan'a oldu olanlar.

Harbiden bu gece Özhan Başkanın adını duydunuz mu?Çıkarcı herifler...

Adnan Polat, bugün stadı terketmesiyle kendi ipini çekmiştir.Net!

Ronaldinho sahada olsa bugün,o statta bir tane adam kimseyi ıslaıklamaz 91.dk kadar da bir allahın kulu gitmezdi..

yok biz ac olan oyuncu istiyormusuz, ama bakiyorum saga sola daha

halen getirmemisler bir oyuncu, ilginc

Gelelim maca. Ayni berbat Galatasaray, ayni berbat futbol, ayni berbat futbolcular. Avrupa hayal. Akliniza bile getirmeyin derim.

Bana başbakan'ın ıslıkalnması üzmezdi, koymadı.Bugün Özhan Canaydın'ın adını ağzına almayıp, belirli kesimlerin oyuncağı olmuş bir başkana sahip olmamız koydu.Taraftarını sayıp, gider koyuyor bir de. Utanıyorum.

Malesef futbol haric heryerde basarili... Birsürü projeyi bitiridi

Babasının parası ile yapmadı bunları herhalde. Taraftarın parası ile yaptı. İlk önce kendini cezalandırsın!

Gözlerim doldu bügün yaşananlara.

Siyasetin buraya taşınmaması mümkün müdür?

- Taaa futbol sahamıza bile taşındı hem de açılış maçımızda...

- Bizim kadar ahmak bir insan güruhu yok. (Milletçe)

- Siyasetle bu kadar yatıp kalkan bir insan grubu ne kadar ilerleyebilir ki?

- Bütün dünya kapitalist sistemi kabullendi artık. Kapitalizm'in gerçek yüzü bu zamanda görünüyor, Dünya'nın her yerinde bu şekilde savaş veriliyordu ama bizim gibi ahmaklar hala güncel siyasetle yatıp kalkıyor.

- Kendi başbakanını protesto etmek istiyorsan çık sokağa, dökül. Kim seni engelledi bu zamana kadar?

- Ama bırak Galatasaray'ı, futbol sahasına taşınırsa işler değişir. İşte her şey böyle b.ka batar.

Susun artık!

Bugün yasananlar herkese ders olur insAllah. Baskan, basbakan, taraftar vs.

galatasaray taraftarı olmaktan utanıyorum !!!! yazıklar olsun diyorum.Gerçi onlara gs taraftarı demekte kendimize hakaret etmiş oluyoruz ya.ilk önce insan olmak lazım insan.sanki yeri ya

niye utaniyorsun yaa....sacmalamayin allah askina..orda 5-10 ua'li taraftar vardi belki biraz daha fazla..eeehh ??! digerleri hep özel davetli parali askerler....utanilacak hic bisey yok...bizi bu durumlara düsürenler utansin!!!!!!!!!!!!!

Geri
Üst Alt