TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Bu arada herhangi bir kuruluş toki başkanının açıklamalarını haber yapmıyor...Varsa yoksa taraftar pis taraftar kaka taraftar.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

bu gece ki taraftara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür bir borç bilirim .

Cumhurbaskani uyaniklik yapti gelmedi bile.Toki baskaniyla alakasi yok daha bir saat oncesinden isimleri gecti anonsta ,orda kiyamet koptu ,boyle olacagi belliydi.Bu adamlar hangi spor aktivitesine gitse yuhlaniyorlar zaten.Normal cunku o tur ortamlarda makarnaci ,komurcu bulmak zor haliyle.

culio sarp ve barışın yanında maradona ronaldinho xavi iniesta gerard lampard essien kalır. sarp ve barış girdi orta saha diye bir şey kalmadı yazıklar olsun bu adamlar hala ilk 18de! cana arda ufuk kazım culioyu beğendim. emre çolaktan cacık olmaz.

Anlamıyorum burada insanlar siyaset konuşmayın diyorlar . Bu siyaset değil Galatasaray'a karşı yapılmış bir edepsizliğe verilen tepkidir. Bu tepkiyi burada veremiceksek nerede vereceğiz? Yıllardır dört gözle beklediğimiz sadec mutlu olmak istediğimiz bu günü propaganda girişimleri ve siyasi yüzsüzlükleriye iktidar partisi rezil etmiştir. Kusura bakmayın bu davranışlarının karşılığı ıslıktan bile fazlasıdır. Takımımızın hakkını koruduğumuz için ceza alacaksak buyurun. Burada tepki verenler siyasi kimliklerinden daha çok Galatasaraylı kimlikleriyle bu tepkiyi vermektedirler.

Ortada rezalet varsa kesinlikle başbakanın ıslıklanması ya da görüldüğü üzere Toki başkanının yuhalanması değildir. Bu olanlar yaklaşan seçimler öncesi açılışı siyasi arenaya çevirmeye ve bundan rant elde etmeye çalışan insanlara verilmiş bir tepki, bir cevaptı. Bundan dolayı kimsenin kimseye kızmaya hakkı yok.

Bugün 2 rezalet 1 hesap hatası vardı.

2 rezalet:

1-) Rahmetli Özhan Canaydın başkanın isminin anılmaması. (Ruhun şadolsun Özhan Başkan herşey için teşekkürler.)

2-) Protestolara müteakiben başkanın stadı terketmesi.

1 hesap hatası:

Bu açılışın neresine 2 milyon dolar harcamışlar? Ben işin içinden çıkamadım, sanırım matematiğimi gözden geçirmem gerekiyor.

Adnan Polat 'ın da stadı terketmesini normal buluyorum. Sonuçta Adnan Polat bir iş adamı ;)

Aynen öyle. ;) Bir iş adamı olarak yaptığı hareket gayet normal. Başkan kimliğinde ise olay tam bir rezalet.

merih sen iyi birisin ama özhan başkanın adını kullanıyorsun gibime geldi çünki ali dürüst le faruk süren açılıştan önce stadı sahiplendi zaten merak etme :)

...

O kadar ıslıklayıp küfür ettim ki boğazım ağrıyor.

Yalaka Kardemir Yönetimi :p

Arkadaşlar bu tokinin başkanı koyu Trabzon taraftarıdır. Sadri Şener de kıskanclıktan catlıyor malüm.. Bunlar sampiyon olacagına fener olsun lan sampiyon. bitarafları kalkmış lideriz diye. ama 2. yarı görecekler günlerini.

E.Çolaktan hiçbirşey olmaz!!!

Erdogan Hamburg macinda da yuhalanmisti. Bugün yuhalanacagi da bilinmeyen birsey degildi, daha aylar öncesinde Adnan Polat, Sn basbakanimiz da gelecek acilisa dediginde ben kendi adima kesin yuhalanacak diye düsünmüstüm. Bunun böyle olacagini tahmin edemeyenler halktan da Galatasaraylilardan da cok kopuk insanlardir. Galatasaray taraftarina maletmemek gerekir demek de cok sacma, spor'un icine siyaset katmak zaten antipatik birseydir. Ama spor'un icine Tayyip Erdogan'i katmak her yerde tepki ceker. Bu adamdan ülkenin yarisi nefret ediyor zaten, herhangi bir cikari olmayan cagdas Türk insani bu adami televizyonda bile her gördügünde yuhalamaya baslar. Hamburg macinda da sevinmistim, simdi de sevindim. Bir stad'a düsüncelerimi satamam, benim gibi bircok Galatasarayli da satamamis anlasilan, kusura bakmasin basbakan ve tabii onun cikarci yalakalari.

Niye yasiyorsunuz siz ya? :o "Galatasaray taraftarina maletmemek gerekir demek yanlis" nedemek ya? Sizin gibi sadece kendi cikari, kendi egolari icin yasayan, baskasina saygisi olmayan, hep bana, hep bana diyen insanlar yuzunden gul gibi acilis mahvoldu. Buyuk bir burukluk var icimde. Memnunmusun? Milletin cogunluguna yalaka diyorsun, sen kimin yalakasisin? Galatasaray icin muhtesem acilis olacak diye beklerken isin icine siyaseti sokmak buyuk marifet. Tebrik ederim.

Geri
Üst Alt