TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Gecenin özeti

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C574%5CGalatasaray%20-%20Ajax%5CS15215511.jpg

Arda da berbatti, Emre de berbatti, Ayhan´a artik söyleyecek laf bulamiyorum, Aydin kadar umursamaz baska bir futbolcu görmedim, Balta kadar gereksiz bir futbolcu görmedim.

arda iyidi bence. sarp barış ayhan aydın emre berbattı.özellikle sarp ve barış girdi eksik oynamaya başladık hiç görünmediler sahada.bu adamları artık görmek istemiyoruz.genç semih bile bunlardan 10 kat daha istekli oynadı. culio kazım cana ufuk iyidiler.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

offf.ben iyi bir galatasaray istiyorum. ne bu çile ya!off hagi gönder şu bamdan ikisini o bile yeter ne olur gönder. bu ne eziyet ya !

Suç B.A.M. da degilki, onu oynatan zihniyette.

Minder olayi dogrumu.internetspirda ki resimde.fotoshop a benziyor.transfere donelim.hamdaouinin roportaji var mi bugun bakabilcemiz

Islıklar, yürek yangınıdır. Merak etmeyin, dikkate alınmıştır!

Frank De Boer, bugün kadroda yer almayan, adı Galatasaray'la geçen forvet oyucuları El Hamdaoui'nin durumunun sorulması üzerine, transfer söylentilerinin doğru olmadığını, oyuncunun sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmadığını bildirdi.

Tamam golcü lazimda, orta saha'ya ataklari baslatacak pasör daha acil. Biglia mi olacak, bilmem ne mi olacak, ama gelmesi lazim biri oraya.

Nobet ne zaman aciliyor

Keşke hakem Cüneyt Çakır olsaydı...

Ne minderi bunlar anlamadim. Koltugun üstüne minder mi koymuslar yoksa koltuklari mi sökmüsler? Tam anlamadim

1295127752-1.jpg

emre çolak zamanla iyi olcak ama ortasaha lazım bize !semih oğuz iyiydi bence. :)

emre çok artist kendini messi zannediyor o özelliğine sinir oluyorum hiç bir şey olmaz emreden. bencilin önde gideni.

Nobeti acin!

Arada yayının açısı yakınlığı vs nasıldı? İzleyenler anlatabilir mi ? Beğendiniz mi çekim hangi statları andırıyordu vs

ya minderler zaten stadda hazır. yoktu dışarıda verildi.. millet sonra sahaya attı minderleri. bundandamı bişey cıkartmaya çalışıyolar anlamıyorum ki. maç biter bitmez bütün futbolcuları alkışladık.. ama şunu üzülerek söylemek istiyorum sadece bulundugum güney tribünü alt bağırdı.. diğer tribünler (dogu,batı,kuzey) tribünleri 90 dk oturarak maç izledi. ses olayına gelince. o stad ful cekmediği sürece ses cıkması cok zor .. muhteşem bir stad ama tezahurat olayında sınıfta kaldık..

Geri
Üst Alt