TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

1295127752-1.jpg

su guzelim koltuklarin halina bakin yazik diyorum baska birsey degil bize asy en bile buyuk fazle gelir biz kim aslantepe kim onca insan olalim hepimiz.

Koltuğa benzemiyor onlar

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

1295127752-1.jpg

su guzelim koltuklarin halina bakin yazik diyorum baska birsey degil bize asy en bile buyuk fazle gelir biz kim aslantepe kim onca insan olalim hepimiz.

Onlar koltuk değil. Yancı basın sallamış gene. Aldanmayın. Minder onlar

Onlar koltuk değil. Yancı basın sallamış gene. Aldanmayın. Minder onlar

bir iki mac boyle devam etsin ve trasnfer gelmesin bak bakalim o stada ta koltuk birkilarmi :S

maç öncesi sebo ortaya geçti.. bir üçlü çektirdiiiiiii offf diyorum .. yıkılcak sandım stad. kendi sesimi bile duyamıydum.. herkes bagırınca nasıl oluyomus gördüm :)

Dsmart dışarı.

90 dakika maç izledik devre arası hariç ondada 2-3 kare dışında bir kere bile tribünleri göstermediler.

aynı siyasi görüşte olmayabilirsin veya sevmeyebilirsin gayet normal, ama bu statın nasıl yapıldığını hepimiz biliyoruz, nezaket göstermeyip teşekkürde etmeyebilirisn ama yuhalamak veya ıslıklamak gerçekten ayıp, bide maç sonunda minderler atılmış sahaya Türkiyenin belkide dünyanı en güzel statı hediye edilmiş gs ye şu yapılanlara bak. bir öğretmen olarak size eğitim veren daha doğrusu veremeyen meslektaşlarıma yazık, gerçi eğitim vermek değil eğitimi almak daha ön planda....

Sivas maçında,Toki başkanı ve Sadri Şenerin de çok kulağı çınlar.

Siyasi meseleyi geçtim ama Toki başkanının açıklamaları inanılır gibi değil. Burada çok farklı şeyler konuşuyor olmalıydık. Stadı,taraftarı, esas olarak da takımı.

aynı siyasi görüşte olmayabilirsin veya sevmeyebilirsin gayet normal, ama bu statın nasıl yapıldığını hepimiz biliyoruz, nezaket göstermeyip teşekkürde etmeyebilirisn ama yuhalamak veya ıslıklamak gerçekten ayıp, bide maç sonunda minderler atılmış sahaya Türkiyenin belkide dünyanı en güzel statı hediye edilmiş gs ye şu yapılanlara bak. bir öğretmen olarak size eğitim veren daha doğrusu veremeyen meslektaşlarıma yazık, gerçi eğitim vermek değil eğitimi almak daha ön planda....

Hediye edilmedi ama, herşeyin bir bedeli var.

Emeklerimize,nöbetlerimize,kaçan uykularımıza,hayallerimize YAZIK!

Dsmart dışarı.

90 dakika maç izledik devre arası hariç ondada 2-3 kare dışında bir kere bile tribünleri göstermediler.

tribünleri göstermediği için dsmarta teşekkür ediyorum. 90 dk sinema izler gibi maç izledikkk..!! güney tribünü ve pegasus 90 dk hiç susmadık.. kınıyorum o galatasaray taraftarıyım diye geçinenleri..! ama şunu düşünmüyo değilim. 20 bin davetli SEYİRCi vardı.. sosyete kesimi oldukları barz belli. belkide ondan kaldırmadılar K.clarını :@ inşallah lig maçlarında tt arena gercek taraftarlarıyla dolarsa muhtesem olur.

Sadri Şener ne dedi arkadaşlar?

Emeklerimize,nöbetlerimize,kaçan uykularımıza,hayallerimize YAZIK!

Oha be niye?Ömrümüzün sonuna kadar bu staddayız daha.Hemen karalar bağlamayın.Sonuçta Ali Sami Yen'in açılış maçında ne olduğuda biliniyor.

Azcık gülün bakıyım böyle :D :p

tribünleri göstermediği için dsmarta teşekkür ediyorum. 90 dk sinema izler gibi maç izledikkk..!! güney tribünü ve pegasus 90 dk hiç susmadık.. kınıyorum o galatasaray taraftarıyım diye geçinenleri..! ama şunu düşünmüyo değilim. 20 bin davetli SEYİRCi vardı.. sosyete kesimi oldukları barz belli. belkide ondan kaldırmadılar K.clarını :@ inşallah lig maçlarında tt arena gercek taraftarlarıyla dolarsa muhtesem olur.

ewet bencede statta olanlar gerçek gs taraftarı değildi, inş sivas maçında statın gerçek akustiğini ve güzelliğini göreceğiz

Stadın gerçek akustiğini bugün bile görmüş olmanız gerek maç başlamadan önce yapılan 3lü kulakları sağır edecek cinstendi

Oha be niye?Ömrümüzün sonuna kadar bu staddayız daha.Hemen karalar bağlamayın.Sonuçta Ali Sami Yen'in açılış maçında ne olduğuda biliniyor.

Azcık gülün bakıyım böyle :D :p

Böyle bi açılışmı hayal ediyoduk yapma renkdaş? stadın güzellikleri yerine neler konuşuluyor?

Arkadaşlar bir çok yorumu okudum, sizlere birşey sorucağım?

Türkiyenin gelmiş geçmiş herhangi bir başbakanının (sadece mevcut değil tamamını düşünün) 25 milyonu aşkın taraftarı olan bir camiaya karşı (10-15 milyon arasının seçmen olduğunu düşünün) herhangi bir kin besleme yada en hafifi karşı bir açıklama yapmaya cesareti olabilir mi?

İster ideal gerçekleştirme, ister koltuk sevdası amacıyla da olsa kim 10 milyonu aşkın bir seçmen kitlesini karşısını alır.

Geçiniz protestoyu vesaireyi, yarın herşeyi unutturmaya ilk çalışan siyasi irade olacaktır, biz takımımıza bakalım derim.

Geri
Üst Alt