TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Öncelikle yılan hikayesine dönen yeni Stad'ın tamamlanmasına çok sevindim ve tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Nice yeni zaferlere kupalara diyelim.

Diyelim diyelimde, Ajax maçını seyrettiğimde, bu zafer ve kupaların biraz gecikeceğini iyiden iyiye düşünmeye başladım. Demek ki mekan oynatmıyormuş, zaten oynatsa önce Ayhan'ı oynatır ve boş kaleye golü attırırdı. Neyse pozisyondur bu kaçar. Yalnız şöyle takımın geneline baktığım zaman, ayağında top olan oyuncu sanki pasını verdikten sonra tüm görevini yapmış zannediyor herhalde. Pasını veren bir anda duruyor gezinmeye başlıyor. Sanki sadece ayağında top olan oyuncu koşar diye FIFA yeni bir kural koymuş.

Topu alan kişiye kesinlikle yardım diye birşey yok, ne yardımı bazen öyle pozisyonlar oldu ki çevresinde takım arkadaşı bile yoktu.

Ceza sahasının hemen dışında veya içinde Kazım topu alırsa, tek yaptığı topu biraz daha sağa çekip abanmak. Ya hiç mi farklı bir hareketin yok. Hiç mi topu sola çekemiyorsun, bi şut atmak dışında farklı bir hareket yap, şaşırt beni ya...Kazım'a uzaktan şut çekmeyi yasaklamak lazım...Hatta sadece Kazım'a değil tüm takıma uzaktan şut çekmeyi yasaklamak gerek. Yoksa bu takım adam olmayacak...

Bir de şu şişirme toplar, öylesine yapılan ortalar, artık Arena'da 40 mt. 50 mt. yapılmaya başladı.

En acı olay ise isim vermeyeceğim :) , takımda bazıları daha "pas nasıl yapılır" bilmiyor. Çok acı birşey.

Arda ise yine orta sahada şu gereksiz çalım atma huyundan vazgeçemedi. Orta sahada ekstra çalım atınca gol yazılmadığını biri Arda'ya anlatmalı. Hatta kendisini ekstra yorduğunu, rakibin kademeye geçmek için zaman kazandığını falan da anlatmalı.

Daha anlatacak başka şeylerde var ama Stad harika olmuş. Böyle bir açılışta, sahaya hala birşeyler atılıyorsa, bir arkadaşında dediği gibi "bize ASY bile fazla"...

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

evet açılış hoş değildi ama güzel günler belki bu sezon değil ama ileride bizi bekliyor, adnan polatın bi konuşmasında şunu diyordu; fb statını yaptığından beri yıllık 60 milyon dolar biz 20 milyon dolar kazanıyoruz yani yıllık 40 milyon dolar fark, şuan tt arenadan yıllık 75 milyon dolar civarı gelir bekleniyormuş, böyle bi nakit akışı olunca neden iyi transferler yapılmasın ve neden başarı gelmesin..

Stadın gerçek akustiğini bugün bile görmüş olmanız gerek maç başlamadan önce yapılan 3lü kulakları sağır edecek cinstendi

Maç sonuna doğru bir ıslıklama geldi, tv başında rahatsız oldum sesten. :)

Maça gidipte içerden hiç video çeken arkadaş varmı. Birde biz gidemeyenler olarak öyle dinlemek isteriz stadı :)

Kimse tepki göstermesin ama kale arkası bir tek bana mı uzak geldi? Yada tel örgülerden, oralara asılan pankartlardan mı öyle gözüktü? Yada öyle gözükmedi mi?

valla maça gidenler herşeye rağmen çok şanslıydılar. Ya biz ne yapalım ilker yasin'in eşsiz anlatımına kaç saat maruz kaldık

B_7d2ede177ababba2dc5b30f14de1c908.jpg

B_dfaf6deb83c14cdc565d0d1d3723cc67.jpg

B_677726d012e3b84a1ff3afa8f13d6cf7.jpg

B_260d3e82c7d8e027b1c7e9d25503938b.jpg

B_b8939adbf82b088502df2d614cc10178.jpg

B_fb9e4d90a5fce4cd34dc0c30d01592b4.jpg

B_68708330dc04dca2c5bebc2f391669ce.jpg

B_b8b25e01ca05f6a83961c865654d5da4.jpg

Kimse tepki göstermesin ama kale arkası bir tek bana mı uzak geldi? Yada tel örgülerden, oralara asılan pankartlardan mı öyle gözüktü? Yada öyle gözükmedi mi?

Çekim açısından da kaynaklanıyor olabilir Refik. Bana da öyle geldi fakat Sivasspor maçıyla daha iyi anlayacağız ortaya çıkan görüntüyü sanırım.

bu gecekilerin tamamına yakını, galatasaray spor klübü taraftarıdır. gs, bürokrasi içindeki gücü, belediye başkanı desteği, hükümet işbirliği, ve kamuoyu yaratma gücü ile kendisine yeni bir stadyum yaptırmıştır. en az gs'li arkadaşlar kadar bu projenin geçtiği aşamaları biliyorum. (bkz: hasetinden çatlamak)

son üç dört aydır, tt arena iyice şekle girdiğinden beri, hükümet ve bürokrat erkanında, gözlemlemeye başladığım yeni bir söylem oluştu. her mikrofon uzatılan "rte'nin emriyle tamamlandı", "o olmasa, olmazdı", "gs taraftarı başbakana şükretsin", sözleriyle, resmi geçit yaptı. vay dedim. klasik akp hinliği. seçim öncesi buradan da ekmek çıkaracaklar.

sonra bu gece, tt arena açılışında, aylardır hazırlanan bu propaganda çalışmasının hasadı yapılmak üzereyken, gs taraftarı, padişahın şakşakçısı yerine konmayı kendine yediremedi. ve olanca gücüyle "son turfanda sadece hıyar kaldı" diye kükredi.

doğrusu bu projenin başından beridir, "benim ödediğim vergilerle adamlara stad yapıyorlar" diyerek, desteğimi esirgemedim! şimdi de diyorum ki " bir kuruş vergimin katkısı olduysa, sonuna kadar helal olsun".

bunları ucuz bir "oh olsun" duygusuyla değil, bu toplumda, hala omurgalı insanların olduğunu bilmenin mutluluğu ile söylüyorum.

hala "hangi takım taraftarıymış ki bu?" diyorsanız.

(bkz: şehrin karşı kıyısından bir dost)

el parasıyla ağalık taslamaya kalkarsan, hele bir de utanmadan o armaya, formaya fütursuzca dil uzatırsan titrin ne olursa olsun cehenneme döner bulunduğun mekan.

iki ayağı üzerinde zor duran turgay şeren, trafik kazaları sonrası bizi bırakan metin oktay, alpaslan dikmen hesap sorar armaya dil uzatanı yaptığına pişman etmezsen.

hani ruh dendi ya. hani ışık oyunları falan yapıldı stada sokmak için. gerek kalmadı. bir tane görevi boyunu aşan ama her ne hikmetse inatla toki'nin başında duran bir arkadaş sayesinde - adını telaffuz etmek ciddiye almak anlamına gelir benim için - görüldü o ruh fazlasıyla.

korkup dava açacakların, görüntülerden adam toplayacakların üzerinden eğlenmenin vaktidir şimdi. korku dağlarının arkasında yaşayanlara, çıplak olduğu halde ipekle geziyormuş gibi takılan krallara gülme vaktidir.

onur duyuyuyorum bu grubun içinde olmaktan.

K.uyumaz / s7evin

Dünü en basit ve sade şekilde özetleyen iki yazı.

stad muazzam

Valla kim ne derse desin, ambians mambians ama tribünler cok karanlikta kaldi.

Orasi aydinlatilirsa bence cok daha hos olur, tv basinda stadta ne kadar seyirci var, tahmin edebilmen mümkün olmiyor, az gibi duruyor. Sovlar falan iyi görünmüyor. Macta olanlar, sahadaki topcular icin gecerli olmamayabilir bunlar ama tv basinda oturanlar icin gecerli.

Dedigim gibi, 2. kat hele yok gibi duruyor, cünkü gercekten hicbirsey görünmüyor.

herkese iyi aksamlar yeni stadimiz hayirli olsun,ama maalesef bu oyuncularla basari tabiki gelmez bunu hepimiz biliyoruz,Adnanlar hala birseyi anlamadilar Galatasarayi yonetmek kolay degil,sayin baskan sanki kendi is yerlerini yonettigi gibi galatasarayi yonetmek istiyor ve bunu hala anlamadi,Galatasary senin is yerin degil spor ve isi ayni kefene nasil koyarsin.

Bugun acik ve net soyleyebiliriz artik Adnanlar futboldan anlamiyorlar,en onemlisi galatasaray TARAFTARINI ANLAMIYORLAR VE ANLAMAK ISTEMIYORLAR,iste o taraftarda sana bunu yapar bu guzel gunde seni REZIL eder,Baskan sen artik Galatasaray faydali olamazsin gule gule.

Galatasaray taraftarına kuş beyinli diyebilen bir densiz başbakan müşaviri olacak bide yazıklar olsun

https://goo.gl/VoaYm

Galatasaray taraftarına kuş beyinli diyebilen bir densiz başbakan müşaviri olacak bide yazıklar olsun

https://goo.gl/VoaYm

Bomba. Dava açılsa keşke.Zihniyete yakışır seviyede bir yazı ben geripsemiyorum artık devir dayıların devri. Canım ülkem :sad007:

Maçtan geldim. Ulaşımı yine tam oturtamamışlar. Alt katta oturan arkadaşlarım ışık nedeniyle sahayı tam olarak göremediler, stad çok soğuktu, maç leşti, hiçbir organizasyon yoktu. Açılışa gittiğim için mutluyum ama hiç tatmin edici değildi.

adamlara bak ya !

tepki alınca twitini silmiş lavuk, googlda ismini yaz zamanınıda en son yap çıkar karşına

Geri
Üst Alt