TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

yok ya bu ayri, yazi ayri, sen su yeni koltuklari kiranlar hankida ne düsünüyorsun onu merak ettim, hiçbir haklari yok, bazi gerizekalilar var onu kabul etmek lazim

Dünya'nın heryerinde koltuk kırılıyor bunlar ucube mi oluyor ? Yazık ..

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Güya acilis yaptik :D

Türk insanının genel sorunu ? Bu insan olmanın temelidir.Sevmediğin şeye karşı çıkarsın bu çok gerip bişey değil . Başbakan hiç mi ıslıklanmadı . Her ıslıklayan ucube mi ? Bizim dahil olduğumuz camianın taraftarları ucube mi ? Malesef bu yazıyı desteklemem mümkün değil seviyesizce yazılmış ama Türk insanın GENEL seviyesi bu oldu napalım kısmet

benim anlatmak istediğm yerine göre davranmasını bilmiyoruz.başbakanı tabiki ıslıklarsın protesto da edersin.ama o protestoyu bugun yapmayacaksın.şu bir gerçekki kim nederse desin kim aksini iddia ederse etsin bizim ali samiyen den kurtulup burda oynamamızı sağlayan en önemli faktördür başbakan.

Veyis denen herife aynen bunu yazdım."hayırdır cimbomlular kazıkmı soktu sana ?yaranmı var ? seni değil seni yazar yapanları sorgulamak lazım haysiyetsiz herif allah belanı versin".

benim anlatmak istediğm yerine göre davranmasını bilmiyoruz.başbakanı tabiki ıslıklarsın protesto da edersin.ama o protestoyu bugun yapmayacaksın.şu bir gerçekki kim nederse desin kim aksini iddia ederse etsin bizim ali samiyen den kurtulup burda oynamamızı sağlayan en önemli faktördür başbakan.

Pardon ama ordaki adamlar hergün başbakanı görmüyorlar. Devlet hazinesine 80milyon TL girmiştir bu stat işinden herkes işine bakıyor. Çok sevdiği için yapmadı heralde yarın bigün Dünya Kupa'sına başvurcaz bu stadı gösterecek devlet.

Pardon ama ordaki adamlar hergün başbakanı görmüyorlar. Devlet hazinesine 80milyon TL girmiştir bu stat işinden herkes işine bakıyor. Çok sevdiği için yapmadı heralde yarın bigün Dünya Kupa'sına başvurcaz bu stadı gösterecek devlet.

senin mantığıyla biz zaralı cıktık bu işten yapılmasaydı diyorsun

Tek tesekkür edilmesi gerekenin Mustafa sarıgül oldugunu savunmustum gecenlerde gerekcelerinide yazmıstım seversin sevmezsin ayrı mesele ama sugun su protestonun yapılması cok gerizekalıca he belki toki baskanının agız ishali olmus o tahrik etti diyenler olabilir ama o konusmadan evvelde ıslıklanmalar vardı ne gerek var ne gecti elimize bi cuval inciri berbat ettik koltuk kıranlara öküz oglu öküz dicemde editlenicek biliyorum o yuzden demicem.

Tek tesekkür edilmesi gerekenin Mustafa sarıgül oldugunu savunmustum gecenlerde gerekcelerinide yazmıstım seversin sevmezsin ayrı mesele ama sugun su protestonun yapılması cok gerizekalıca he belki toki baskanının agız ishali olmus o tahrik etti diyenler olabilir ama o konusmadan evvelde ıslıklanmalar vardı ne gerek var ne gecti elimize bi cuval inciri berbat ettik koltuk kıranlara öküz oglu öküz dicemde editlenicek biliyorum o yuzden demicem.

cok güzel yazmışsın.sarıgül başbakan olsa onuda mı ıslıklayacağız ayrı bir partiden olduğu için?

senin mantığıyla biz zaralı cıktık bu işten yapılmasaydı diyorsun

Yaırn bigün herkese yapılacak diyorum .Olay şöyle aksediliyor ben ona sinir oluyorum sanki başbakan parayı cebinden verdi stat yaptırdı bize hadi ordan derler adama.Bence hükümet daha zararlı çıktı ya neyse. Seviyeli cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Adamlar o koltukları zevkinemi kırdı?Takımlarını desteklemek için boğazını yırtan insanlar var orada.Senin mantığına göre herkes yerinde otursun maçını izlesin.Ondan sonra galatasaray taraftarı şöyle böyle hiç bağırmıyor.Varmı başka derdin ?

edit:hakan çoban arkadaşa cevabım

Suarez delikanlılık yaptı dışarı attı topu, helal olsun adama.

Beni sinir etme, ceza vereceksin adam gibi ceza 1 yil futbol sahasindan uzak duracaklar ki akillansinlar, hiç de büyük ceza degil var mi sizde akil körmüsünüz?

Sakin ol.

Adamlar o koltukları zevkinemi kırdı?Takımlarını desteklemek için boğazını yırtan insanlar var orada.Senin mantığına göre herkes yerinde otursun maçını izlesin.Ondan sonra galatasaray taraftarı şöyle böyle hiç bağırmıyor.Varmı başka derdin ?

edit:hakan çoban arkadaşa cevabım

Ayağa kalkmak isteniyorsa koltukların üzelerine çıkılmasına gerek yok. Koltukların oturma bölümleri katlanıyor zaten, koltukların üzerine çıkıp tepinmenin savunulacak tarafı yok. İnsan gibi hareket ederek de bağırabilirler.

evet dogru söylüyorsun bagira bagira demir eyilirmis 2011'in yeni bulusu, alay mi ediyorsun sen, bos yer yok mu bir bucuk metrelik önlerinde? adam kalkacak koltuk kapanacak sonra bagir istedigin gibi, resim yapayim mi?

bu hakan baltadan toki baskani kadar nefret etmem icin 10 mac 10 asist 10 gol istatistigi yakalamasi lazim

Abi şu koltuk kırma olayını yeni gördüm harbi uyucaktım uykum kactı sindiremedim ulan bilmem kac senedir hayalini (özel) bide hadi sivas macı olsa yine bişey demicem! koltuk kırma hayaliylemi geldin bizim gibi adamlar bilet bulamazlar kombine alamazlar bunlarda sımarıklıktan parayı nerelerine sokucaklarını sasırır serefsiz herifler

Geri
Üst Alt