TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TTArena 'da Tribünümüzü Seçiyoruz (Son konu)

Kapatılan konuda fiyat listesi vardı onu bulamadım.Silindi mi acaba?

21lvexh.jpg

eğer aldığım bilgi yanlış değilse öğrenci indirimi verilen bölge güneyin en üst katı diğer bölgelerde öğrenci indirimi yokmuş

uA ayrılan kuzey bölümde çok az yer kalmış

uA ayrılan kuzey bölümde çok az yer kalmış

4 ekimde ya da Halit Abi belki daha erken olabilir diyordu hemen gidip kapmamız lazım biletlerimizi güney'de bitmesinde

ayrıca Halit Abi şu öğrenci indirimi sadece 5. katta mı var araştırabilir misin acaba :o

Güney tribün en üst kat çok engel olur rahat maç izlememize beyler yav.İnönü'nün kapalısında maç izlediğimi hatırlıyorum yaklaşık aynı uzaklıkta ve çok kopuk oluyor.Zorlasakta Güney 2inci kattan alsak keşke.

Öğrenci indirimi Güney Tribünü Alt ve Üst katlara ugulanacaktır.

Yani Güney kat 2 deyiz sanırım ;)

Kuzey 2nci kat olarak oy veren, Sn;

1. Burak YAĞCI

2. Umut İzmir

3. Önder KAR

Sizleri "güney"e transfer edebilir miyiz?

Abdullah abi ben İzmirdeyim :D Bu konuyada Ben olsam hangisi tercih ederdim diye cevapladım :D Keşke İstanbulda olsamda bende gelsem sizlerle ama İzmirdeyim :D

Öğrenci indirimi Güney Tribünü Alt ve Üst katlara ugulanacaktır.

Yani Güney kat 2 deyiz sanırım ;)

Alt tribün olması gerçekten çok sevindirici :) Şu anda harıl harıl nakit denkleştirmeye çalışıyorum umarım en yakın zamanda hallederim bu işi. GSC üyeleri olarak yan yana koltuklardan mı almayı düşünüyorsunuz acaba?

Alt tribün olması gerçekten çok sevindirici :) Şu anda harıl harıl nakit denkleştirmeye çalışıyorum umarım en yakın zamanda hallederim bu işi. GSC üyeleri olarak yan yana koltuklardan mı almayı düşünüyorsunuz acaba?

Evet yanyana olmak istiyoruz.

GS Bonus 'u olmayanlar da, olanlara ödeyerek diğer kişinin indiriminden faydalanabilirler.

Merhaba Arkadaşlar.

Klübe atmış olduğum mailin cevabı geldi ve Sinan Adında bir görevli cep telefonun vermiş.

Az önce kendisi ile bir görüşme yaptım ve konuları netleştirmek istedim.

1 - İnternette Pegasus Alt Tribünde yerlerin bitmeye yakın olduğu söylendileri geziyor. Bu konu hakkında son durum nedir diye sorduğumda: Şuan için satışların yoğun olduğunu fakat bu yoğunluğun BATI ve DOĞU bloklarda olduğunu Kale arkalarındaki satışlarda bir yoğunluk olmadığını söyledi.

2 - Ultraslan halen kombşne alımı için gelmediğinden Pegasus Altlarda yoğunluk olmadığını fakat toplu halde alım yapıldığında PEGASUS Alt ortaların dolacağını ve bu tribün düşünüyorsak kenarlardan kombine alabileceğimizi belirtti.

3 - ASY de kombinesi olan herkesin TT Arenadan 2 koltuk alma hakkı olduğunu ve yeni stadtan almak istediğimiz koltuk sayısının yarısı kadar kombinemizin olması gerektiğini belirtti. Eski AÇık kombinesi olanlar için 27 Eylül haftası bir öncelikli satış düşünüldüğü fakat henüz net birşeylerin olmadığını söyledi.

4 - Öğrenci indirimi ile ilgili olarak Daha önce GÜNEY Tribün alt ve Üst tribünlerde Öğrenci indirimi hakkında bilgi aldığımızı fakat forumlarda sadece Güney üstte %50 öğrenci indirimi olacağı bilgisi geziyor dediğimde. Son değişiklikler sonrasında Öğrenci indirimi uygulanmasına karar verilen tribünler GÜNEY ÜST ve PEGASUS ÜST tribünlerdir Alt tribünlerde öğrenci indirimi şuan için söz konusu değildir diye cevap verdi.

Evet ardakaşlar son gelişmeleri sizlerle paylaştım. Bu değişiklikler sonrasında nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda acilen konuşmamız gerekiyor.

Yorumları bekliyorum...

İşte Kesin Olarak Kombine Alacağını Belirten GSCIMBOM Üyelerinin Listesi :

İsim Soyad-----------------------Kombine Alınacak Tribün Seçimi

1 - Halit GÖNÜL-----------------GSC Çoğunluğuna Uyacak.

2 - Abdullah TAŞAN-------------GSC Çoğunluğuna Uyacak.

3 - Oray US--------------------

4 - Oray US (2)----------------

5 - Sehat KALENDER------------

6 - Önder KAR------------------GSC Çoğunluğuna Uyacak.

7 - Murat AVCI-----------------

8 - Muhammet YAYMAZ---------

9 - Turan TANRIÖVEN------------GSC Çoğunluğuna Uyacak.

10 - Yunus Emre ÇAYIRLI---------

11 - Tuğberk APAYDIN------------Güney Alt Tribün

12 - Umut SEZER-----------------

13 - Yiğit ERK--------------------

14 - Cenk Oran ÖZDEMİR----------Güney Alt Tribün

15 - Burak YAĞCI-----------------GSC Çoğunluğuna Uyacak.

16 - Serhat KALENDER-------------GSC Çoğunluğuna Uyacak.

17 - Serhat KALENDER Arkadaş 1---GSC Çoğunluğuna Uyacak.

18 - Serhat KALENDER Arkadaş 2---GSC Çoğunluğuna Uyacak.

19 - Ali Barış İSTANBUL--------------

20 - Ali Barış İSTANBUL Arkadaş 1--

21 - Alkan GÜLTEKİN-----------------

22 - Anıl OVEYCENİK-----------------Güney Alt Tribün

23 - Namık ZENGİN-------------------

24 - Kaan KAPCİ-----------------GSC Çoğunluğuna Uyacak.

25 - Mesut KALE-------------------Güney Alt Tribün

26 - Çağdaş SARI----------------GSC Çoğunluğuna Uyacak.

27 - Mesut ASLAN----------------Güney Tribün Üst

28 - Emre KATMER---------------Güney Alt Tribün

Merhaba Arkadaşlar.

Klübe atmış olduğum mailin cevabı geldi ve Sinan Adında bir görevli cep telefonun vermiş.

Az önce kendisi ile bir görüşme yaptım ve konuları netleştirmek istedim.

1 - İnternette Pegasus Alt Tribünde yerlerin bitmeye yakın olduğu söylendileri geziyor. Bu konu hakkında son durum nedir diye sorduğumda: Şuan için satışların yoğun olduğunu fakat bu yoğunluğun BATI ve DOĞU bloklarda olduğunu Kale arkalarındaki satışlarda bir yoğunluk olmadığını söyledi.

2 - Ultraslan halen kombşne alımı için gelmediğinden Pegasus Altlarda yoğunluk olmadığını fakat toplu halde alım yapıldığında PEGASUS Alt ortaların dolacağını ve bu tribün düşünüyorsak kenarlardan kombine alabileceğimizi belirtti.

3 - ASY de kombinesi olan herkesin TT Arenadan 2 koltuk alma hakkı olduğunu ve yeni stadtan almak istediğimiz koltuk sayısının yarısı kadar kombinemizin olması gerektiğini belirtti. Eski AÇık kombinesi olanlar için 27 Eylül haftası bir öncelikli satış düşünüldüğü fakat henüz net birşeylerin olmadığını söyledi.

4 - Öğrenci indirimi ile ilgili olarak Daha önce GÜNEY Tribün alt ve Üst tribünlerde Öğrenci indirimi hakkında bilgi aldığımızı fakat forumlarda sadece Güney üstte %50 öğrenci indirimi olacağı bilgisi geziyor dediğimde. Son değişiklikler sonrasında Öğrenci indirimi uygulanmasına karar verilen tribünler GÜNEY ÜST ve PEGASUS ÜST tribünlerdir Alt tribünlerde öğrenci indirimi şuan için söz konusu değildir diye cevap verdi.

Evet ardakaşlar son gelişmeleri sizlerle paylaştım. Bu değişiklikler sonrasında nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda acilen konuşmamız gerekiyor.

Yorumları bekliyorum...

Son değişiklik moralimi bozdu açıkçası. Üstten alma şansım kalıyor bir tek.

Benimde çok canım sıkıldı ama inanın öğrendiğim her bilgiyi anında sizlerle paylaşıyorum

Satış Noktaları:

Ali Sami Yen Stadı Satış Ofisi: Ali Sami Yen Stadı’nın Büyükdere Caddesi tarafındaki Yeni Localar’ında hizmet vermektedir.

Satış ofisimiz Pazar günleri, maç günleri ve resmi tatillerde kapalı olacaktır.

Kurumsal / Grup Satış: Kurumsal satışlar ve grup satışları için (5 kişi üzeri gruplar) [email protected] adresine e-posta göndererek ya da online talep formumuzu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

02 EKİM 2010 Cumartesi günü sabah erkenden Kombine Alımlarımızı yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Tarihin uymadığı kimse var mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt