Numan Aslan
Cezalı
- 26 Mayıs 2011
- 798
- 0
- 976
Cevap: TT Arena Kamera Açısı
O değil de dış cepheye boyama yerine sarı kırmızı florasan takalım
O değil de dış cepheye boyama yerine sarı kırmızı florasan takalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayfa atlanmış arkada kalmasın acil çünkü arkadaşlar.Kusura bakmayın.
Arkadaşlar merhaba ben Trabzonspor taraftarıyım.Malum A.Bilbao maçı Arena'da.Bizim yönetim Doğu Tribünü'nün altı 100 TL en üst tribünü 30 TL yapmış ikisinin arasında neden bu kadar mesafe var valla biz de anlamadık.Neyse arkadaşlar ben ikisi arasında kararsızım yani Doğu Üst çok mu uzak oluyor stada yani izlenim önemli futbolu iyi izleyebilir miyiz sizce nereden alalım bileti?
Arkadaşlar merhaba ben Trabzonspor taraftarıyım.Malum A.Bilbao maçı Arena'da.Bizim yönetim Doğu Tribünü'nün altı 100 TL en üst tribünü 30 TL yapmış ikisinin arasında neden bu kadar mesafe var valla biz de anlamadık.Neyse arkadaşlar ben ikisi arasında kararsızım yani Doğu Üst çok mu uzak oluyor stada yani izlenim önemli futbolu iyi izleyebilir miyiz sizce nereden alalım bileti?
Stadın her yerinden görüş açısı çok iyi. En uzak yerden alsan bile seyir zevkin çok iyi olacak merak etme. Paran yok 30 Tl'lik yerden al varsa bas 100 Tl'yi al sahaya en yakın yerden işte.
Sağ olun arkadaşlar cevaplar için b.iht alttan alıcam para konusu sorun değil de üstte tanıdıklar da var da pek de önemli değil.
Ama ben Olimpiyat'ta alttan izledim bir kere gerçekten pek iyi izlenmiyo ben maçı rahat izliyim yeter yani futbolcuya yakınlık felan önemli değil.Çok sağ olun yardımlarınız için.![]()
Arkadaşlar peki stadda bilet kontrolü oluyo mu yani koltuk olarak önemli mi kimin nereye oturduğu?
Arkadaşlar peki stadda bilet kontrolü oluyo mu yani koltuk olarak önemli mi kimin nereye oturduğu?
arkadaşlar olayın lig tv ile alakası yok. sorun bizim staddaki kamera platformunun yeri. cok yukarıda. bu konu en hassas oldugum konu ve hiç memnun deilim su anda bu durumdan. acilen kamera platformunun aşağı cekilmesi gerekiyor. bu sayede ingiliz stadlarındaki yakın görüntü elde edilecek ve tribünler sanki sahanın dibindeymiş gibi iyice yakın görünecek. bizden daha uzak stadlar sırf bu kamera acısı yüzünden sanki hemen dibindeymiş gibi gözüküyor tribünler bazı stadlarda. bu konuda mail veya herhangi bir iletişim yoluyla sesimizi mutlaka yönetime duyurmalıyız. ne gerekiyorsa yapmalıyız. !