TT Arena Kamera Açısı

Cevap: TT Arena Kamera Açısı

Yönetimimize bildirmemiz lazım, daha önce mail kampanyası filan olmuşmuydu? Lick tv ile alakası yok bunun. Hem tribünler daha yakın ve daha az karanlık görünür. Destek lütfen.

Yönetimimize bildirmemiz lazım, daha önce mail kampanyası filan olmuşmuydu? Lick tv ile alakası yok bunun. Hem tribünler daha yakın ve daha az karanlık görünür. Destek lütfen.

Kamera acisinin nasil olmasini istiyoruz? Ona gore girisimde bulunalim.

Gerçekten insanın maç izlemesi geliyor.

Ben chelsea maçlarını izlerken başım agrıyor, aynı şekilde Allianz Arena da yakın açıya çevirdi Bayern maçlarını da izlemiyorum

yine mi bu konu

yakin aci izlemek isteyin buyursun kombine alsin

ben sahada ne yapilmak istendigini görmek isterim

adamlarin makjajini görmek mecburiyetinde degilim

Arka sayfalarda vardı açıklaması bizim elimizde olan bir durum değilmiş Lig tv yetersiz mercek kullanıyormuş.

yine mi bu konu

yakin aci izlemek isteyin buyursun kombine alsin

ben sahada ne yapilmak istendigini görmek isterim

adamlarin makjajini görmek mecburiyetinde degilim

Senin gibilere başka türlü yakın çekim lazım. Böyle saçma yorum yazanlarda varmış forumda.

Baya önemli bir konu.Tvden seyretmek tam bi ızdırap oluyor.Topun kimde olduğu nerdeyse belli olmuyor.Acilen sorunun çözülmesi gerekiyor.

Bende izlerken çok zorlanmıyorum.Maçın stresidir bu belki bilmiyorum..

sanki açı düzeldi gibi, bilmiyorum ama saha biraz yaklaşmış gibi geldi son maçta.

Su anki aci bencede iyi, oyunculari secmekten ziyade takimin taktik dizilisini görmek daha önemli. Topun kimde oldugunu zaten spiker söylüyor, söylemese bile GS'li adam tanir oyuncusunu:)

Geri
Üst Alt