TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

okadar fazla degil . bunlar silikon yastiklari . ama burda 100 km kablolar dikilmis. hadi oda aslinda okadar fazla degilik belki. 1 milyon maximum. ama saate 50 € elektrik faturasi yaziyormus :) uzun vaadede baya birikir galiba.

günde 3-4 saat açarız bizde gece 12 ye kadar:)dediğin gibiyse yılda 200 bin euro civarı bir masrafı olur çokta fazla değilmiş açıkcası

şu koltukların kırmızısı ne kadar güzel gözüküyor birde bizim koltuğun kırmızısına bak rengi solmuş gibi.

2ug2irk.jpg

günde 3-4 saat açarız bizde gece 12 ye kadar:)dediğin gibiyse yılda 200 bin euro civarı bir masrafı olur çokta fazla değilmiş açıkcası

hm bayernda devamli acik birakmiyor dogal olarak galiba. ama yanlis okumdaysam saatligi 50€ ya geliyormus gün icinde. yani toplam ortalama harcama mi demek istediler yoksa acik odlugu süre icindeki masrafi mi demek istediler.... almancam da aslinda iyi :)

hm bayernda devamli acik birakmiyor dogal olarak galiba. ama yanlis okumdaysam saatligi 50€ ya geliyormus gün icinde. yani toplam ortalama harcama mi demek istediler yoksa acik odlugu süre icindeki masrafi mi demek istediler.... almancam da aslinda iyi :)

bence çok daha fazladır ama dediğin gibiyse yapılabilir

sadece koltuk degilki, insaat kalitesi olarak cok yukarda. Bizim takimlar nasilsa stadlarida o kafada. Avrupa takimlari nasil futbolda bizden ustunse bu konulardada ustun.

koltuk çok basit bir şey olduğu için söyledim zaten diğer şeyleri söylemeye bile gerek yok her konuda olduğu gibi stat konusunda da beton yığını yapmaya devam ediyorlar şunların azıcık dış görünüşüne insan özen gösterir. tuğlası gözüken, sıvası yapılmamış gecekondulara benzeyen zihniyette stat yapıyorlar.

bence de koltuk renkleri çok kötü. san mames gibi solmamış kırmızı renk yapılmalı :) alt katada galatrasaray yazılırsa fena olmaz.

bizim stada bakınca artık büyük gecekonduları andırmaya başladı ilk yapıldığında göze hoş geliyordu ali samiyenden sonra fakat şimdi yukardaki atletic bilbaonun stadına bakınca onlarınki lüks rezidans bizimkisi 50 yıllık köhne apartman daireleri gibi arada çok ama çok bariz kalite farkı var. Dış cepheyi geçtim bu koltuk rengi nedir arkadaşlar bu nasıl bir renktir ne olduğu belli değil. ayrıc koltuk dizilimleri hiç iyi değil bir düzen yok gelişi güzel dizilmiş gibi ve 2 koltuk arası çok geniş onun için stadda bütünlük oluşmuyor. Sezon sonu tüm koltuklar sökülüp tekrar dizilmesi lazım aralıkları biraz daha kısaltarak hem kapasite hemde görüntü açısından çok iyi olur. Yemişim uefa kriterlerini avrupada bir tek bizmi uymak zorundayı bu kritere ama gel görki yönetim stad konusunda hiçbir adım atmıyor bahaneleride stadın devri. Stadı güzellştirmek için birşeyler yapılsa devlet engelmi olacak sanki.

ben anlamıyorum,gelirler artıyor gelirler arttıkca borclar artıyor,bu islerden anlayan biri aydınlatabilirmi

gelirler artıyor fakat daha önceleri kadronda mustafa sarplar barış özbekler vardı şimdi drogbalar ,sneıjderler, selçuklar, melolar var bunların aldığı yıllık ücret ve maç başılarını bir araştır öyle yok kombine satıyoruz tv geliri vs. demekle olmuyor.Bu oyuncular çakıl taşıyla alınmadı ,ayrıca çok büyük borcumuz var paralar nerde diye soracağımıza bir daha maddi sıkıntı yaşamamak için dua etmeliyiz yani kazın ayağı hiç de göründüğü gibi değil.

2ug2irk.jpg

TTalX8T.jpg

:(

bizdeki renklerin ne sarısı sarı, ne kırmızısı kırmızı, ne beyazı beyaz, nede yeşili yeşil. staddaki tüm renkler mat. Nede aydınlatması aydınlatma

Geri
Üst Alt