Oktay Kara
Cezalı
- 5 Kasım 2010
- 12.399
- 0
- 1.051
Resime yandan baktigimiz için yamuk gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bidaha baktimda çekimden dolayi kotu gozukuyor bence gayet iyi..
bakin...
![]()

Stadın Tokiye devredilmesi bunlara mal oldu işte.Zemin, dış kaplama, aslanlı yol, koltuklar, çatı , hepsi plandakinin ve beklentinin çok altında yapıldı.
Mesela metrodan stada kadar olan yere yapılması planlanan aslanlı yol projesi ( taşlar sökülüp taraftarlar birbirine atar diye iptal olmuştu sanırım ve asfalt döküldü çözüm(?) olarak)
Daha sonra stadın koltuk seçimi Eren talu zamanında Allianz arenadakinin kırmızı olanıydı daha sonra bu dandik soluk pembe koltuklar takıldı.
Planlanan ve şu anki zemin sorunun (bence) tek çözümü olan şeffaf çatı
Stadın dış kaplaması ve hatta çatı saçaklarına takılan ledler bile plandakinden farklı ve kalitesiz oldu
Yani benim gibi 2007 den beri stadın inşaatını takip edenler bunları zaten bilir . Stadın hala inşaat gibi durması da ayrı bir olay . Tüm bu sebeplerden dolayı her ne kadar iyi hasılat elde etsek de ben bu stada ısınamadım.Bana hala çok soğuk geliyor bu özellikleriyle.
GALATASARAY yazısını düz yazmışlar neden gölgeli bir çalışma olmamış dedim ben..
Abi de gölgeli yazı örneklerini gösterdi..
Merdivenlerin, ilk katı bölen duvarın ve yazının olması gereken hali ;
![]()