TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Adamların logosu da yuvarlak. Ama adamlar durumu tahmin edip şekli değiştirmişler. İşte pratik zeka örneği;

arena10.JPG

Bu arada bir diğer yöntemde ( şu an uygulanmayan) PVC ile koltuk giydirme/kaplama yöntemi.

Koltukların üzerine yapıştırma ile rahatça yapılabilirdi.

Sarı koltuklar ile monokrom -tek renk te yapılabilirdi. Sadece G ve S harfleri şeklinde...

Bunun gibi birşey. (paintle acele oldu biraz :( )

bzwwfu8ieaamqz3.jpg

tam olarak bittiğinde ve daha uygun bir açıyla fotoğrafını gördüğümüzde,bir çok fikir değişecektir.

Stadın Tokiye devredilmesi bunlara mal oldu işte.Zemin, dış kaplama, aslanlı yol, koltuklar, çatı , hepsi plandakinin ve beklentinin çok altında yapıldı.

Mesela metrodan stada kadar olan yere yapılması planlanan aslanlı yol projesi ( taşlar sökülüp taraftarlar birbirine atar diye iptal olmuştu sanırım ve asfalt döküldü çözüm(?) olarak)

Daha sonra stadın koltuk seçimi Eren talu zamanında Allianz arenadakinin kırmızı olanıydı daha sonra bu dandik soluk pembe koltuklar takıldı.

Planlanan ve şu anki zemin sorunun (bence) tek çözümü olan şeffaf çatı

Stadın dış kaplaması ve hatta çatı saçaklarına takılan ledler bile plandakinden farklı ve kalitesiz oldu

Yani benim gibi 2007 den beri stadın inşaatını takip edenler bunları zaten bilir . Stadın hala inşaat gibi durması da ayrı bir olay . Tüm bu sebeplerden dolayı her ne kadar iyi hasılat elde etsek de ben bu stada ısınamadım.Bana hala çok soğuk geliyor bu özellikleriyle.

Neyse en azından ''Bu stad Galatasaray'ın stadı'' dedirtecek hamleler yapılıyor,sevindirici hamleler bunlar.

Arma çok dandik olmuş ya armayı kale arkasına kocaman yapsalardı keşke .. Neyse yine de Galatasarayı ortalamamalarının sebebi varmış

Stadın Tokiye devredilmesi bunlara mal oldu işte.Zemin, dış kaplama, aslanlı yol, koltuklar, çatı , hepsi plandakinin ve beklentinin çok altında yapıldı.

Mesela metrodan stada kadar olan yere yapılması planlanan aslanlı yol projesi ( taşlar sökülüp taraftarlar birbirine atar diye iptal olmuştu sanırım ve asfalt döküldü çözüm(?) olarak)

Daha sonra stadın koltuk seçimi Eren talu zamanında Allianz arenadakinin kırmızı olanıydı daha sonra bu dandik soluk pembe koltuklar takıldı.

Planlanan ve şu anki zemin sorunun (bence) tek çözümü olan şeffaf çatı

Stadın dış kaplaması ve hatta çatı saçaklarına takılan ledler bile plandakinden farklı ve kalitesiz oldu

Yani benim gibi 2007 den beri stadın inşaatını takip edenler bunları zaten bilir . Stadın hala inşaat gibi durması da ayrı bir olay . Tüm bu sebeplerden dolayı her ne kadar iyi hasılat elde etsek de ben bu stada ısınamadım.Bana hala çok soğuk geliyor bu özellikleriyle.

senelerdir Galatasaray yönetimlerinden hatta bu insanları seçen genel kurulundan boşu boşuna nefret etmiyorum.

Farklı konulardaki iş bilmezlikleri geçtim. Şu stad konusunda bile o dönemlerde Galatasarayda görev yapmış yöneticilerin utanması lazım.

Devlete kızıyoruzda kim yapacaktı bu stadı bize. Bizim ultra beceriksiz yöneticiler mi.

Bu stada bende ısınamadım. Bunun nedeni ise varolan eksikler ve koltuk rengi ,çatı , dış cephe gibi konularda yapılan çok ciddi hatalardır.

x3Rplp.jpg

Yöneticilerimize şu resimi yollayalım da biraz ufukları genişlesin.

[attachment=6528:uploadfromtaptalk1389269698257.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1389269698257.webp
    uploadfromtaptalk1389269698257.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 180
Geri
Üst Alt