TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

resim fotoshop

ulan nereyi açsam hep olumsuzlardan bahsediliyor nedir bu ya bütün sitelere manşet olmuşuz yanlımı yapılıyordur nedir

Habere başka hiçbir yerde rastlamadım kolpa bence..

Off be açılışa bak :)

[video=youtube;eVOpmPC-P6U]https://www.youtube.com/watch?v=eVOpmPC-P6U[/video]

Bunlar tepki için atılan şeyler değil yanlış anlaşılmasın. Bunlar taraftarın maç bitti, artık bunun bana faydası yok diyerek attığı şeyler.

Yani yağmur dindi, şemsiye çöpe mantığı.

Eğitimsizlik, cahillik, bencillik dizboyu...

Uzatılacak bişey yok,yaşanması gerekiyordu yaşanıldı..O stad tüm hasetliklere kıskanmalara rağmen ilerde çok büyük başarıları getirecek bize..İki ses yükseldiğinde ambiansı görmüşsünüzdür..O yüzden 1 hafta içinde unutulur gider,allah 92.dk 2-2 oldu diye sevindirip şampiyon zannettirmesin,o rezillik bir yaşam boyu unutulmaz.

Statın içindekiler de galiba ne olup bittiğinin farkında olmamış :)

Bunlar tepki için atılan şeyler değil yanlış anlaşılmasın. Bunlar taraftarın maç bitti, artık bunun bana faydası yok diyerek attığı şeyler.

Yani yağmur dindi, şemsiye çöpe mantığı.

Eğitimsizlik, cahillik, bencillik dizboyu...

Küfürlerde çığır açmışken şimdi mi söylenir bu Abdullah abi :D

Uzatılacak bişey yok,yaşanması gerekiyordu yaşanıldı..O stad tüm hasetliklere kıskanmalara rağmen ilerde çok büyük başarıları getirecek bize..İki ses yükseldiğinde ambiansı görmüşsünüzdür..O yüzden 1 hafta içinde unutulur gider,allah 92.dk 2-2 oldu diye sevindirip şampiyon zannettirmesin,o rezillik bir yaşam boyu unutulmaz.

aynen bencede katılıyorum adnan polat cıktı özür diledi basbakandan daha yapacak bişey yok ayıp ettik diye gidip oy mu atalım yani ?? bundan sonra fedarasyonun bize karsı tutumunu merak ediyorum ben acıkcası???

aynen bencede katılıyorum adnan polat cıktı özür diledi basbakandan daha yapacak bişey yok ayıp ettik diye gidip oy mu atalım yani ?? bundan sonra fedarasyonun bize karsı tutumunu merak ediyorum ben acıkcası???

Valla en ufak olayda kapatırlar stadı :D

1295127752-1.jpg

Bunu yapanlar tespit edilip bir daha stada alınmasın. Yok böyle bir şey, olamaz yahu...

Bunlar koltuklar mı?

Hiç bişey olmaz,yapamazlar 1500 kişilik tekel işçisi değil karşıda ki,20 milyon aşkın Galatasary taraftarı..O yüzden pek kimsenin gözü yemez..Zaten yapsalar ne olcak,takım zaten berbat

Geri
Üst Alt