TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Gerçekten çok güzel. Yanlız bizim yerimiz tam basın tribününün yanında olduğu için biraz uzak kaldık sanki sahaya, henüz gözümüz alışmamış da olabilir. Kombineleri alt tribünden kombineler ile değiştirmeyi düşünüyoruz paraya kıyabilirsek :)

Stad dik oluğu halde uzak mı geliyordu yani? :) Hmm o zaman kötü oldu.

Stad dik oluğu halde uzak mı geliyordu yani? :) Hmm o zaman kötü oldu.
Ali samiyen de hep en önde izlediyse daha önce,basın tribünün orası uzak gelmiş olabilir :) O bölgede daha yakın olamaz zaten,stad görüş açısı iyi olsun diye dikine yükselen bir stad,mesela bazı stadlar geriye doğru yassı olur,onlar daha beter.Bu açıdan TT arena en iyi stadlardan biri.

Valla kim ne derse desin, ambians mambians ama tribünler cok karanlikta kaldi.

Orasi aydinlatilirsa bence cok daha hos olur, tv basinda stadta ne kadar seyirci var, tahmin edebilmen mümkün olmiyor, az gibi duruyor. Sovlar falan iyi görünmüyor. Macta olanlar, sahadaki topcular icin gecerli olmamayabilir bunlar ama tv basinda oturanlar icin gecerli.

Dedigim gibi, 2. kat hele yok gibi duruyor, cünkü gercekten hicbirsey görünmüyor.

Bu bilerek yapilmis birsey gibi, yani anlayacagin sorunsuz cözülebilecek birsey.

Bir tek ben degilim bunu sikayet eden, mac topiginde baya üye vardi, tribunlerin isiklandirmasi yetersiz diyen.

Arkadaslar bence gercek acilis yazin olacak ya da gelecek sene cati yapildiktan sonra

Valla kim ne derse desin, ambians mambians ama tribünler cok karanlikta kaldi.

Orasi aydinlatilirsa bence cok daha hos olur, tv basinda stadta ne kadar seyirci var, tahmin edebilmen mümkün olmiyor, az gibi duruyor. Sovlar falan iyi görünmüyor. Macta olanlar, sahadaki topcular icin gecerli olmamayabilir bunlar ama tv basinda oturanlar icin gecerli.

Dedigim gibi, 2. kat hele yok gibi duruyor, cünkü gercekten hicbirsey görünmüyor.

Bu bilerek yapilmis birsey gibi, yani anlayacagin sorunsuz cözülebilecek birsey.

Bir tek ben degilim bunu sikayet eden, mac topiginde baya üye vardi, tribunlerin isiklandirmasi yetersiz diyen.

Bu stad dolmayacak gibi duruyor maalesef, bu yüzden bilerek karanlık bırakılmış olabilir.

Bugun isten dolayi malesef stadimizin acilisini izleyemedim. O kadar kahroldum uzuldumki izleyemedigim icin, ama eve geldim ve iyiki izlememisim. Ben yurtdisinda yasayan biri olarak Turkiyede olan bitenleri sizin kadar bilemem ve o yuzden politikada konularinda pek ilgi gostermem cunku nelerin olup olmadigini tam bilmiyorum. Fakat birseyi ogrendimki, bu ulkede vatansever olmak icin sadece Ataturku sevmek ve laik bir duzen istemek yeterliymis. Ulu onderimizi kullanarak malesef cok siyaset yapiliyor. Sayin basbakanimiz dindar oldugu icin ne kadar yatirim yapsa, bu ulke icin canini da verse yaranamaz.

Ben senede 1-2 defa tatil icin Turkiyemi ziyaret ederim ve sunu fark ettimki: Basbakan Recep Tayip Erdogandan once bu ulkeye hic birsey yapilmamis. Hep geride yasamisiz. Basbakan sayesinde 15 sene sonunda dunya capinda bir stadyuma kavustuk, ama gel gorki adama neler yapiliyor. Gerci sadece stadyum yapilmadi onun doneminde, spor konusunda ciddi atilimlar oldu ve dunya capinda organizasyonlar duzenledik. Cok yazik gercekten.

Nalet olsun boyle insanlara. Bugun en mutlu gunlerimden birini yasayacagim derken, malesef su anda o kadar sinirliyimki. Benim tuttugum takimin malesef boyle de sozde taraftarlari varmis malesef:(

Güney Tribün alt kat, hemen kale arkasında en üst sıralardaydım (22 no'lu sıra). Gerçekten'de görüş açısı dedikleri kadar iyiymiş, bir kale arkası tribüne göre muazzamdı diyebilirim. Bu arada, şu en pahalı olan orta kat'a çıkıp oturmak'da serbest boş yer olduğu sürece :) aklınızda bulunsun. Zaten alt ve orta katın girişleri aynı yerden, sadece ufak bir merdivenle ayrılıyor.

Bugun isten dolayi malesef stadimizin acilisini izleyemedim. O kadar kahroldum uzuldumki izleyemedigim icin, ama eve geldim ve iyiki izlememisim. Ben yurtdisinda yasayan biri olarak Turkiyede olan bitenleri sizin kadar bilemem ve o yuzden politikada konularinda pek ilgi gostermem cunku nelerin olup olmadigini tam bilmiyorum. Fakat birseyi ogrendimki, bu ulkede vatansever olmak icin sadece Ataturku sevmek ve laik bir duzen istemek yeterliymis. Ulu onderimizi kullanarak malesef cok siyaset yapiliyor. Sayin basbakanimiz dindar oldugu icin ne kadar yatirim yapsa, bu ulke icin canini da verse yaranamaz.

Ben senede 1-2 defa tatil icin Turkiyemi ziyaret ederim ve sunu fark ettimki: Basbakan Recep Tayip Erdogandan once bu ulkeye hic birsey yapilmamis. Hep geride yasamisiz. Basbakan sayesinde 15 sene sonunda dunya capinda bir stadyuma kavustuk, ama gel gorki adama neler yapiliyor. Gerci sadece stadyum yapilmadi onun doneminde, spor konusunda ciddi atilimlar oldu ve dunya capinda organizasyonlar duzenledik. Cok yazik gercekten.

Nalet olsun boyle insanlara. Bugun en mutlu gunlerimden birini yasayacagim derken, malesef su anda o kadar sinirliyimki. Benim tuttugum takimin malesef boyle de sozde taraftarlari varmis malesef:(

Siyasetle ilgin yoksa burda siyaset yapma weirdo.

Minder olayı doğru arkadaşlar yanlız o minderler kapalı tribüne girenlerin kendi aldıkları minderler fiyatını tam bilmiyorum. yani kimse koltuktan minder sökmedi. girişte karton satılırdı eskiden hatırlarsanız onlarda böyle atılırdı. dengesizin biri minderini attı. ardından herkes attı. olay bu yani. resim doğru.

Bu arada koltukların üzerinde zıplayan embesiller yüzünden,koltuklar ne hale gelmiştir kim bilir.O değil,zıpladığınız yer bilmem kaç bin tl verip kombine alan adamların koltukları,sen kimsin ki o koltukların üzerinde tepiniyorsun bre akılsız.

Gecenin olaylarını iyice özetleyelim artık. Bazıları gitmiş 12 haziran falan demiş, seçim günü filansa ondan da haberim bile yoktu. Neyse;

Bu gece TT Arena açıldı. Bu stadın yapımında emeği geçenler çıkıp biz buranın sahibiyiz, siz kiracısınız, size çıkın gidin stattan bile diyebiliriz. Rahmetli Özhan Canaydın boynu bükük şekilde başbakanın ofisindeydi. Gibisinden lafları açıkça Galatasaray taraftarına karşı söyleme cüreti gösterdiler.

Bunun sonucundan hakettikleri tepkiyi aldılar. Sen stadı yaptıysan, oradan kombine alan, bilet alanda biziz. Paramızla rezil mi olacağız birde. Müşteri her zaman haklıdır.

Siyasetle ilgin yoksa burda siyaset yapma weirdo.

Hayatimda ilk defa belki bir forumda siyaset yapmis oldum. Sebebi ise sayesinde stat yapilan kisiyi yuhladigimiz icin. Kim olursa olsun, eger emegi varsa hakkini vereceksin. Ona sinirleniyorum iste. Bu arada asil siyaset malesef statta yapildi.

Metroya abanılması iyi oldu, metronun yanından hemen otobüslere çıktık beleşe Zincirlikuyu, Mecidiyeköy gibi yerlere otobüs vardı. Trafik de azdı çok rahat gittim ben. En son baktığımda metroya girmeye çalışan 15000 kişi vardı, çözülmesi lazım o işin.

Alternatif yol bulduk biz dağa çıkıp. Direk Seyrantepe metro istasyonuna yürüdük 5 dakika mesafe. Tam o bayırı çıkarken de metroya abanış oldu, benim arkadaşlarım orada kaldılar. Sonra Levent'te buluştuk da 2 dakika falan önce geldiler bizden pek fark da etmedi. O alternatif yolu sevdim, tükürük köfte falan da satılıyor yolda :D

Yanlız İlker Yasin şovları b.k etti yemin ederim.

Evet işte aslan pençesi eeeaa bu da kupa eeaaaa

Sus be adam

Yanlız İlker Yasin şovları b.k etti yemin ederim.

Evet işte aslan pençesi eeeaa bu da kupa eeaaaa

Sus be adam

Çıkarken onu gördüm :D Karısıyla mı ne çıktı sanırım. Bakakaldım dedim bu kimdi laaa gibisinden. Sonra İlker Yasin aaa diyene kadar çok geçti :(

Alternatif yol bulduk biz dağa çıkıp. Direk Seyrantepe metro istasyonuna yürüdük 5 dakika mesafe. Tam o bayırı çıkarken de metroya abanış oldu, benim arkadaşlarım orada kaldılar. Sonra Levent'te buluştuk da 2 dakika falan önce geldiler bizden pek fark da etmedi. O alternatif yolu sevdim, tükürük köfte falan da satılıyor yolda :D

O da iyiymiş de otobüsler harbi vurgun oldu. Gayet rahatça gittik la beleşe.

Metroya abanan kitlenin içindeydim bende. Metro sırası uzun sürdü. Zaten 75-80. dakikadan sonra millet çıkmaya başlamıştı. Metroda aktarma yapmadık ama, stad çıkışı diye direk Seyrantepe'den Mecidiyeköy, Taksim istikametine gitti. Hatta Sanayi durağında ikileme düştük insek mi inmesek mi diye aktarma için.

Stat gayet güzel, bazı arkadaşların dediği üst katların karanlık olması olayıda boştu o kısımlar. Zaten stat full değildi. Fener maçında falan stat dolunca heryer gösterilir aydınlık olarak bence.

Ayrıca batı tribününde sosisli, köfte ekmek bu tarz yiyeceklerin hepsi 16 tl.

Metroya abanan kitlenin içindeydim bende. Metro sırası uzun sürdü. Zaten 75-80. dakikadan sonra millet çıkmaya başlamıştı. Metroda aktarma yapmadık ama, stad çıkışı diye direk Seyrantepe'den Mecidiyeköy, Taksim istikametine gitti. Hatta Sanayi durağında ikileme düştük insek mi inmesek mi diye aktarma için.

Stat gayet güzel, bazı arkadaşların dediği üst katların karanlık olması olayıda boştu o kısımlar. Zaten stat full değildi. Fener maçında falan stat dolunca heryer gösterilir aydınlık olarak bence.

Ayrıca batı tribününde sosisli, köfte ekmek bu tarz yiyeceklerin hepsi 16 tl.

Batı tribününde sosisli 10 liraydı hacı yediğimden biliyorum :D Ve müthiş izdiham vardı, herkes kapış kapış alıyordu. Bayaa bayaa para kopardılar oradan.

Ilk devrenin sonunda stat bosalmaya basladi. Ilginc bence. Bunu da dikkate almalari gerekir. Biseyler döndü orda bugün.

Geri
Üst Alt