TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Ali Sami Yen'deki ses sistemi kullanılmış dün akşam.

Birde söylemeden geçemeyeceğim. Tahmin ediyorumki başbakan geliyor diye stada sinyal karıştırıcı koymuşlar. Onlar yüzünden dün kimseyle konuşamadım stadda. Ulaşılamıyordu hiçbir telefona. Buda yetmezmiş gibi bugün hala çalışmıyor hattım. Bu rezilliği kim düzeltecek?

Evet jammer koyulmuş kesinlikle. Ben kimseye ulaşamadım stad içinde,hatta dışında tünele kadar hala telefonlar çekmiyordu.

Gecenin artılarından biri- Hopdedik Ayhan yoktu

ekranda gorduk bizim Servet catir catir konusuyordu cep telefonu ile :)

Garip :o Ben çünkü 5-6 kişiyi aradım, hiçbiri çekmedi stadın içindeydi onlar da. Abimin de telefonu yanımda çekmiyordu, kesinlikle bir engelleyici koymuş olmaları lazım, zira sinyal vardı.

Bazı telefonlar etkilenmedi demek ki.:)Ben de ulaşamadım kimseye...

Sadece tribünler değil, saha bile karanlıktı. Sanırım ışıkların %40'ı falan açıldı.

acilis164.jpg

acilis168.jpg

3-4 ay önce söylediğim gibi o 2 metrelik duvar kayboluyor.Tvden bakınca da anlamıyorsun.

Boş yere salladınız, boş yere tartıştık :asd:

Merdiven boşlukları kaybolmuş :D

tribünler karanlık felan değildi aksine pırıl pırıl aydınlıktı fotograflar yanıltıyor yalnız denilenin aksine ulaşım sadece metro ile çok zor başka çözümlerde bulunmalı

Dün olaylı bir gece olmus (:

Kayıp Stadın Avrupalısı... :(

Dipnot: Bu söz'den başka bir söz'e gerek yok bence.

Herşeye rağmen stadımız mükemmel:)

Hayirli olsun insallah. "Gercekleri tarih, tarihi de Galatasaray yazar" Ali Sami Yen'den TT Arena'ya... tarih yazmaya geldik.

acilis210.jpg

Müthiş bir görüntü.

Stad müthis. Ama ne yalan söylim, taraftarin stada yakinligini biraz degisik düsünmüstüm. Daha yakin olur zannetmistim.

"Türk Telekom Arena açıldı !" iste meselenin özü budur beyler/bayanlar. Gerisi detay... Bir kere daha "Hayirli olsun" diyorum.

Adnan bey konusuyor

Geri
Üst Alt