TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Vay vay vayyy kameradan ıslıklayanları yakalamışlar herhalde. Demekki 20-30 bin kişi giremeyecek bir daha stada :D

Vay vay vayyy kameradan ıslıklayanları yakalamışlar herhalde. Demekki 20-30 bin kişi giremeyecek bir daha stada :D

InsAllah

Sporla ilgisi olmayan, siyaset yapmak icin stada gidenlere gerek yok o stadta.

20 bin ise 20 bin, 30 bin ise 30 bin, umarin tespit edilirler ve bir daha giremezler o stada.

1 ay sonra herşey güllük gülistanlık olur kasmayın kendinizi

Dün yine gorulduki türkiyede hala demokrasi yok demektir.Dunyanın neresinde olursa olsun (tabiki demokrasiyle yonetilen ulkelerden bahsediyorum) boyle bir açılış parti mitingine çevrilirse tepki olur.Tepki de sadece ıslık oldu dun gece bi kufur falan olmadı cok normal bi durumdur.Ama bunun uzerine stad terkedildi.Demekki neymiş bizim ulkede demokrasi falan yokmuş.Hala var diyene yapılacak bişey yok.Şuan malesef başbakan ülkede ne isterse o oluyor,hangi iş yapılmasın isterse o iş te olmuyor...bu 2+2=4 kadar basit.

Burdan yola cıkarak benim endişem şudur ki..dunku olaylardan sonra ve bugunku başbakanın acıklamalarından sonra stad hala devlet tarafından bize devredilmemiş durumdadır.Acaba stadı devretmeme gibi bir durum olur mu? Veya, olabilitesi en yuksek olan benim goruşum, stadın artık hiç bir yolu veya herhangi tamamlanması gereken şeyleri yapılmaz ve bize oyle verilir. Sizce boyle bir durum olabilir mi?

InsAllah

20 bin ise 20 bin, 30 bin ise 30 bin, umarin tespit edilirler ve bir daha giremezler o stada.

Rahat ol kimse Galatasaray taraftarının sevgisine engel koyamaz. O çok muhterem insan da padişah değil unutmayın bunu.

Galatasaray taraftarı kimsenin yalakası değildir, yalaka olanlarda Galatasaray'lı değildir. Gerekiyorsa ASY'ye geri dönelim, alsınlar yeni stadın tam üstüne otursunlar. Sırf yeni stad olacak diye, yalakalık yapma gereği duyanlarda gitsinler, bulgura-kömüre devam etsinler, pis işlerini Galatasaray'a bulaştırmasınlar.

Dün yine gorulduki türkiyede hala demokrasi yok demektir.Dunyanın neresinde olursa olsun (tabiki demokrasiyle yonetilen ulkelerden bahsediyorum) boyle bir açılış parti mitingine çevrilirse tepki olur.Tepki de sadece ıslık oldu dun gece bi kufur falan olmadı cok normal bi durumdur.Ama bunun uzerine stad terkedildi.Demekki neymiş bizim ulkede demokrasi falan yokmuş.Hala var diyene yapılacak bişey yok.Şuan malesef başbakan ülkede ne isterse o oluyor,hangi iş yapılmasın isterse o iş te olmuyor...bu 2+2=4 kadar basit.

Burdan yola cıkarak benim endişem şudur ki..dunku olaylardan sonra ve bugunku başbakanın acıklamalarından sonra stad hala devlet tarafından bize devredilmemiş durumdadır.Acaba stadı devretmeme gibi bir durum olur mu? Veya, olabilitesi en yuksek olan benim goruşum, stadın artık hiç bir yolu veya herhangi tamamlanması gereken şeyleri yapılmaz ve bize oyle verilir. Sizce boyle bir durum olabilir mi?

Olursa da bizim basiretsiz yönetim yüzünden olur, ve bu kuyuyu kazanların hepsi içine bir bir zamanla düşer.

Yeni satadimzda yasanan olaylari tasvib etmiyorum

Stadı paşa paşa teslim edecekler. Devletin bu işten çok büyük kârı var, hatta bunla da kalmayacak daha çok stad göreceksiniz.Bunlar sadece aba altından sopa göstermektir. Biraz zaman geçsin hepsi unutturulur.

Stadı paşa paşa teslim edecekler. Devletin bu işten çok büyük kârı var, hatta bunla da kalmayacak daha çok stad göreceksiniz.Bunlar sadece aba altından sopa göstermektir. Biraz zaman geçsin hepsi unutturulur.

stadı öyle devir edecekler ama çivi bileçakmazlar bu satten sonra.stad da eksikler tamamlanmazsa maç çıkşı gercekten sorun oluyor.metroya binemedkik sonra baya bir yrüdük taksiye binebilmek için ve yağmur yağdığında cok fena olur stadın çevresi

büyük bir heyecanla bekledim.3 yıl boyunca hergün fotolarına bakıp,yorumları okudum ama dün bütün heyecanımı kaybettim

Bundan sonra Ultraslan denen yalaka çapulcu topluluğunun, esas dün onurunu korumuş Galatasaray taraftarı aksine bu stadda oturcak yeri olmamalı.

Önce Galatasaray futbolcusu Ali Sami Yen'de, kutsal mekanımızda, mağbedimizde yuhalandı, kaptanına ve kız arkadaşına laf atıldı, dün stad açılışında Galatasaray'ı ve Galatasaray camiasını küçümseyecek, ezecek konuşmalar yapma hakkını kendilerinde görenler, Galatasaray taraftarının tepkileri aksine alkışlarla uğurlandı.

Daha ne kadar küçüleceksiniz merak ediyorum?

InsAllah

salman sen varya sen ))))))))))))

vefasızlık bazılarının kanında var demekki.kendi oyuncusunu yuhalar,kendi yetiştirdigi evladını,kaptanını yuhalar,başkanını yuhalar,stadın yapılmasında büyük payı olan başbakanını yuhalar....herkesin siyasi bir görüşü var evet.ama bunun yeri kesinlikle o stad degildi.sevmiyorsan sus.yazıklar olsun.başkalarının düşüncesine,oy özgürlügüne saygısı olmayan insanlardan başbakanına,başkanına,kaptanına saygısının olmasını da beklememek lazım!

Geri
Üst Alt